Tedavi görüyormusun kendini anlatsana hayat hikayeni dertleşelim canım çok sıkkın müsaitsen tabikiYok canım işte iki yıl geçti üstünden bekliyoruz nasipse
5 yıllık evliyim ilk iki yıl düşünmedik sonraki sene hamile kaldım baya supriz oldu benimki malesef kısa surdü 10 haftalikken mol gebelikmis kürtaj oldum malesef bir yıl düzenli kontrol korunma sonrası 1 yıldır istiyoruz ama hala nasip olmadı işte hani herşeyim var mutluyum tek bir eksiğim var derler ya ben onlardanim o yüzden böyle konular beni daha çok etkiliyorTedavi görüyormusun kendini anlatsana hayat hikayeni dertleşelim canım çok sıkkın müsaitsen tabiki
İnsaallhh en kısa zmn nasip eder rabbim o eksikliği kimselere göstermesin rabbim5 yıllık evliyim ilk iki yıl düşünmedik sonraki sene hamile kaldım baya supriz oldu benimki malesef kısa surdü 10 haftalikken mol gebelikmis kürtaj oldum malesef bir yıl düzenli kontrol korunma sonrası 1 yıldır istiyoruz ama hala nasip olmadı işte hani herşeyim var mutluyum tek bir eksiğim var derler ya ben onlardanim o yüzden böyle konular beni daha çok etkiliyor
İnsaallhh en kısa zmn nasip eder rabbim o eksikliği kimselere göstermesin rabbim
Aynn ole kuzumİnşallah canım umut Allah'tan insallah
Seni çok iyi anlıyorum canım benim dr kalp atışı yok dedi alttan baktı gene yok dedi devlete gittim daha küçük kürtajı önermiyorum deyince oh dedim ama sanki belirtilerim gittiydi içimde bir Şüphe 3. Dr gittim oda kese büyüyor ama cocuk embriyo hakîmde kalmış gelişememiş dedi.Şimdi kenfini kötüye alıştır ve korkma kürtajdan hiçbirşeye anlamıyorsun bile.Bir söz var canım düşün kıçı içinde olurmuş derler yani çabuk tekrardan hamile kalınıyormuş.Bu bir sınav ce sakın sorgulama sağlıklı bir gebelik olsaydı devam ederdi zaten hayırlısı böyleymiş bence biz sağlıklı bir hsmilelik geçireceğiz yeterki sabırsabırBn umutlanmamaya çalışıyorum da bugün ki test çok koyu çıkınca çok sewinmistim o yüzdn yine hayal kırıklığı olduarkadaşlarda kendi fikrini söylüyor sendende Allh razi olsun insallhhh mucize olurda bebeğim bnmde olur hayatım alt üst oldu hiç birseydn zevk alamıyorum sen ne düşünüyorsun atmayacak gbimi kalbi ultrasonlara göre flan
Üzülme canım Inan Rabbim en güzelini veriyor.Benim 1 oğlum Allah Ömür versin 9 yaşında 2 senedinde biz deniyorduk bende hamile kaldım ooo ne sevindim ilkinde olduğu gibi aynı ama olmadı dr sağlıklı olsa ilerledi dedi en axından hamile kalabiliyorsunuz onu biliyoruz dedi şükürrrrr diyorum ve inanıyorum en hayırlısını sağlıklısını vercekİnşallah canım umut Allah'tan insallah
İnşallah canım tabiki herşey Allah'tan hayırlı sağlıklı bir evlat tüm isteyenlereÜzülme canım Inan Rabbim en güzelini veriyor.Benim 1 oğlum Allah Ömür versin 9 yaşında 2 senedinde biz deniyorduk bende hamile kaldım ooo ne sevindim ilkinde olduğu gibi aynı ama olmadı dr sağlıklı olsa ilerledi dedi en axından hamile kalabiliyorsunuz onu biliyoruz dedi şükürrrrr diyorum ve inanıyorum en hayırlısını sağlıklısını vercek
Kaç haftalık görünüyor canımKızlar doktr kalp atışını gordum ama umut wermedı gelişmemiş dedi
6 haftalık gözüküyor ama 3 temmuzda da 6 haftaliktiKaç haftalık görünüyor canım
Bu arada aynı doktoramı gidiyorsun
Başka bi doktra gttim6 haftalık gözüküyor ama 3 temmuzda da 6 haftalikti
Kızlar birde kalp ile görüldü ama duyulmadi normalmi
Kızlar merhaba bni bileniniz wardr geçen sene mart ayında kimyasal gebelik yaşadım we şimdi yine hamileyim son adet tarihim 8 Mayıs dün doktora gttim bu zmn larda görmemiz lazımdı dedi cumartesiye kadr atış olmazsa kürtaja alıcam dedi o an neredeyse bayılıyordum çok kötü oldum rabbim kimsenin basın wermesin sizlerden ricam yasin topluyorum okuyabilecek arkadaşlarım yardım edebilirlermi şimdi den Allh razi olsun birde bnm gbi durum da olup sonradan atışını duyan warmi
Kızlar birde kalp ile görüldü ama duyulmadi normalmi
7 haftalıkk olması gerekiyor dedi doktr 1 2 hafta falnnormal diye biliyorum. önümüzdeki hafta içi gidebiliyorsan bir daha git doktora. sat a göre bebek 4 hafta mı geride peki?
O ne oluyo cnm bebek warsa o olması gerekmiyormuYolk sac kesesi oluşmuş mu? Bilgin varmı? Eğer yolk sac varsa geç döllenme de olabilir.
Boş gebelik değil canim bebek war gelişimi yavaş dedi doktr hatta aynı kalms ama kalp atimini gördükCanım seni bu durumda üzmek istemem ama aynı olayı yaşadım 8.haftada iken geçtiğimiz mayıs ayında aldırmak zorunda kaldım.
Normalde 5 haftalıkken duyulması gerekirmiş. 5 haftalıktı ve kese boştu biraz daha beklemek istedim 8.haftaya girdiğimde lekelenmeler olmaya başladı
Kesenin şekli bozuldu ve gebeliği sonlandırdık...
Ama bu senin 2. Anormal gebeliğin eğer bu boş gebelik ise eşinle birlikte üroloji doktoruna görünün bence sperm kalitesine bakıyorlar takibe alıyorlar en azından içiniz rahat olur.
geç döllenme olduysa belki duyulmamıştır bi kaç gün daha bekle tabiKızlar birde kalp ile görüldü ama duyulmadi normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?