Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Yarin kendi doktoruma gdecm canım o ne diyecek bakiyim ona göre dawranicm

Eki Görüntüle 2018296
Canım bu pazartesi günü gitmiştim kalp atisi yok dediği gün o ultrason
Eki Görüntüle 2018297
Bu da cuma gunununki ama bu uzaktan çekilmiş yakınlaştırmams doktr
Cnm sennkinde hersey normal gorunuyo yani bende de ole cok bulanti aman aman yoktu ama sabah uyandigimda hissediyodum bi de ekstra igne kullaniyodum ben kan sulandirici. Gogusteki hasasiyet ole hemen gecmiyo ama sertlesmesi geciyo sadece gerci bende ole olmustu ama herkeste farklidir.ben hic tek doktorda bagli kalmadim ayrintili ultrason la falan baksalar keske ya geceden beri dusunuyorum seni insallah hayirlisini nasip eder rabbim

Arkadssn ddigi dogru Esr02 bak benim kalp atisini duydugum gun 4.3 mm ertesi gun yani kalp atisi durdugu 5.4 mm kalms ve bozulmus sennkinde ole bisey kese gelisiyo bozulma vs. Bisey gorunmuyo

Aslında kese buyur ama çocuk içinde gelişmezse küçücük kalıyor

Kızlar son aldırmadan öncede kesem 17 çıkmıştı ama beneğin kalbi durduğu için Minicik gözüküyordu.Lekrlenmem vardı benim ama insanın içinde uhde kalıyor benimkide geç döllenmeydi 1 hafta gerideydi

Doktrlar çok olumsuz konuşuyor kesenin buyudugunu nasil anladinz

Eksik olma kuzumm o kadr zor durumdayım ki kendimi kürtaja bile hazirladim

Bekleyince de zehirler diyorlar çok kafam karsti neapicm kuzum Bn yaa
Doktorlar hep aynisini soluyo benim 2. Gebeligimde 4 haftada bi kntrolum vardi normal rutn konrolume gittigimde ogrendim ki 12 haftalik olmasi gerkirken 8 haftada durmus kalbi yani 4 hafta ölü olarak karnimda durmus ama bak bende bisey yok cok sukur

Anladım canım senin ne sıkıntın war tahlillerini yaptrdinmi tekrar dusunmuyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…