Yarin kendi doktoruma gdecm canım o ne diyecek bakiyim ona göre dawranicmesra bence bu gec dollenme cunku ilk usg de kese bes milim ikincide yaklasik 8 milim yanlis gormediusm.kalp durmasi olunca kese gelismez mantiken.bozulur ve kanamayla atilir.bulantin falan yoksa vile gogus agrin yani herhangi bir gebelik belirtin devam ediyorsa daha iyi bi dr a git bence ve bekleme.uni hastanesi varsa hatta aciline git
Cnm sennkinde hersey normal gorunuyo yani bende de ole cok bulanti aman aman yoktu ama sabah uyandigimda hissediyodum bi de ekstra igne kullaniyodum ben kan sulandirici. Gogusteki hasasiyet ole hemen gecmiyo ama sertlesmesi geciyo sadece gerci bende ole olmustu ama herkeste farklidir.ben hic tek doktorda bagli kalmadim ayrintili ultrason la falan baksalar keske ya geceden beri dusunuyorum seni insallah hayirlisini nasip eder rabbimEki Görüntüle 2018296
Canım bu pazartesi günü gitmiştim kalp atisi yok dediği gün o ultrason
Eki Görüntüle 2018297
Bu da cuma gunununki ama bu uzaktan çekilmiş yakınlaştırmams doktr
Arkadssn ddigi dogruesra bence bu gec dollenme cunku ilk usg de kese bes milim ikincide yaklasik 8 milim yanlis gormediusm.kalp durmasi olunca kese gelismez mantiken.bozulur ve kanamayla atilir.bulantin falan yoksa vile gogus agrin yani herhangi bir gebelik belirtin devam ediyorsa daha iyi bi dr a git bence ve bekleme.uni hastanesi varsa hatta aciline git
Canım senin attığın resimlerde kese büyümüş görünüyo gelişmesi var yani bence kalp atışınida duyacaksinEki Görüntüle 2018296
Canım bu pazartesi günü gitmiştim kalp atisi yok dediği gün o ultrason
Eki Görüntüle 2018297
Bu da cuma gunununki ama bu uzaktan çekilmiş yakınlaştırmams doktr
Doktrlar çok olumsuz konuşuyor kesenin buyudugunu nasil anladinzCnm sennkinde hersey normal gorunuyo yani bende de ole cok bulanti aman aman yoktu ama sabah uyandigimda hissediyodum bi de ekstra igne kullaniyodum ben kan sulandirici. Gogusteki hasasiyet ole hemen gecmiyo ama sertlesmesi geciyo sadece gerci bende ole olmustu ama herkeste farklidir.ben hic tek doktorda bagli kalmadim ayrintili ultrason la falan baksalar keske ya geceden beri dusunuyorum seni insallah hayirlisini nasip eder rabbim
İnsallhhh canım insallhhhCanım senin attığın resimlerde kese büyümüş görünüyo gelişmesi var yani bence kalp atışınida duyacaksin
Bekleyince de zehirler diyorlar çok kafam karsti neapicm kuzum Bn yaaBence bekle ve bir iki dr daha git
Eksik olma kuzumm o kadr zor durumdayım ki kendimi kürtaja bile hazirladimCnm sennkinde hersey normal gorunuyo yani bende de ole cok bulanti aman aman yoktu ama sabah uyandigimda hissediyodum bi de ekstra igne kullaniyodum ben kan sulandirici. Gogusteki hasasiyet ole hemen gecmiyo ama sertlesmesi geciyo sadece gerci bende ole olmustu ama herkeste farklidir.ben hic tek doktorda bagli kalmadim ayrintili ultrason la falan baksalar keske ya geceden beri dusunuyorum seni insallah hayirlisini nasip eder rabbim
Ultrason kagidinn ustunde kesenn capi yaziyo ya canm hafta hafta karsilastir insallah tez zamanda duyarsinDoktrlar çok olumsuz konuşuyor kesenin buyudugunu nasil anladinz
15.93 yazıyorum öncekinde sonrakine 14 cm yaziyorUltrason kagidinn ustunde kesenn capi yaziyo ya canm hafta hafta karsilastir insallah tez zamanda duyarsin
Doktorlar hep aynisini soluyo benim 2. Gebeligimde 4 haftada bi kntrolum vardi normal rutn konrolume gittigimde ogrendim ki 12 haftalik olmasi gerkirken 8 haftada durmus kalbi yani 4 hafta ölü olarak karnimda durmus ama bak bende bisey yok cok sukurBekleyince de zehirler diyorlar çok kafam karsti neapicm kuzum Bn yaa
Kqgdinda tam net olarak goremdim ama bi arkads senn ultrason kagdinn mm sini yazmisti sanirim15.93 yazıyorum öncekinde sonrakine 14 cm yaziyor
Anladım canım senin ne sıkıntın war tahlillerini yaptrdinmi tekrar dusunmuyomusunDoktorlar hep aynisini soluyo benim 2. Gebeligimde 4 haftada bi kntrolum vardi normal rutn konrolume gittigimde ogrendim ki 12 haftalik olmasi gerkirken 8 haftada durmus kalbi yani 4 hafta ölü olarak karnimda durmus ama bak bende bisey yok cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?