Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Anladım canım senin ne sıkıntın war tahlillerini yaptrdinmi tekrar dusunmuyomusun
Canm 3. Gebeligimde de ayni seyi yasadim attgm ultrason kagitlari son gebeligim. 3. Yu dusunmeden once test yaptrdik kan pihtilasmasi cikti ona guvenip yeniden hamile kaldim igne kullandim ama gene kalbi durdu suan beklemedeyiz bakalm

Canm 3. Gebeligimde de ayni seyi yasadim attgm ultrason kagitlari son gebeligim. 3. Yu dusunmeden once test yaptrdik kan pihtilasmasi cikti ona guvenip yeniden hamile kaldim igne kullandim ama gene kalbi durdu suan beklemedeyiz bakalm
Yaa iğne kullanincadami duruyo bnde büyük ihtimalle kan pihtilasmasi war bnde o iğneyi güveniyorum kaç yaşındasın?

Bekleyince de zehirler diyorlar çok kafam karsti neapicm kuzum Bn yaa
ben 7.haftasında gitmiştim dr 2-3 hafta daha gezebilirsin böyle dedi.yani 3 aylık olmamalı 10.hafta falan sen ptesiden sonraki gunlerdede git başka dr ben 1 hafta sonra oldum

benim ilk 6mm sonra 13 mm sonraen son 17mm dedi kese buyumuyor dedi bebektede kalp atışı yoktu.sen bir bak bakalım sanırm hafata 5-6 mm ilerlemesi gerekiyor tamda bilmiyorum canım

ben 7.haftasında gitmiştim dr 2-3 hafta daha gezebilirsin böyle dedi.yani 3 aylık olmamalı 10.hafta falan sen ptesiden sonraki gunlerdede git başka dr ben 1 hafta sonra oldum
Him tm bnde ilk gittim kese 15 cm dedi so15 gün sonra gttigimde 15.93 mm cuma günü gittiğimdede 14 cm yaziyordu

Yaa iğne kullanincadami duruyo bnde büyük ihtimalle kan pihtilasmasi war bnde o iğneyi güveniyorum kaç yaşındasın?
26 ysindayim canm 2 senelik evliyim evet kullandgm halde durdu ama cogu insann yapisi bir degil bizde baska bi sorun var galiba cunku hamile kalmadan 1 ay once folik asit ve coqsporin kullanmaya basladim gebeligim 3. Haftasinda basladim igneye

Him tm bnde ilk gittim kese 15 cm dedi so15 gün sonra gttigimde 15.93 mm cuma günü gittiğimdede 14 cm yaziyordu

merhaba, ben de ilk iki hamileliğimde düşük yapmış biri olarak ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. benim bildiğim, yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi öyle hemen zehirlemiyor anneyi... bu sebeple yarın da gittiğiniz doktor göremezse eğer, farklı bir doktora görünün hatta 4 boyutlu daha gelişmiş bir cihazı olan doktora gidin. ben mesela ilk 8 haftaya kadar medikal parka gittim. cihazlar tarih öncesinden kalma, korkunçtu... ve inanın çok böyle hikaye okudum, doktorların hemen kürtaj dediği ama kalp atışının sonrada duyulduğu vs...

umarım en hayırlısı olur. <3

Kızlar az önce idrar testi yaptım kop koyu çıktı bebek cansiz olsa çıkarmı bole

Kızlar az önce idrar testi yaptım kop koyu çıktı bebek cansiz olsa çıkarmı bole
kiz esra sen hala baska dr a gitmedin mi.koyu cikmasi iyi bisey aslinda cunku beta dusmeye baslamis olmasi lazim bebise bisey olsa yine pozitif gozukur ama ole kipikirmizi cikmaz.nolur bi dr a gorun mumkunse ultrason cihazlari iyi olandan.

kiz esra sen hala baska dr a gitmedin mi.koyu cikmasi iyi bisey aslinda cunku beta dusmeye baslamis olmasi lazim bebise bisey olsa yine pozitif gozukur ama ole kipikirmizi cikmaz.nolur bi dr a gorun mumkunse ultrason cihazlari iyi olandan.

Kuzu bi arkadaşa sordum köyü çıkar zaten diyo kese olduğu için diyo sewinemedim

Eki Görüntüle 2019355 Eki Görüntüle 2019355
Kuzu bi arkadaşa sordum köyü çıkar zaten diyo kese olduğu için diyo sewinemedim
tamam yavrumda şöyle düşünürsen kese oldugu halde beta düşüyor kimyasali düşün.ben mesela kimyasalda parca dusurmeden betam dusmeye basladi parca beta 50 yi görünce düştü.yani beta azalsa vucudunda olsun kipkirmizi degil silik bi pembe olur.baska dr a git baska hastaneye git mumkunse usg si yeni olsun ve cok bekleme ne olur ne olmaz.

Him gdecm balimm

I
İnsallhhh dediğin gbidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…