Kalp atışı

Maşallah, inşallah ben de hissederim. Ufacık baloncuk gibi şeyler ve seyrimeler oluyor

Valla ilk hissettiğim gün doktoruma mesaj atmıştım içimde sanki kelebek var diye. Oda aynen öyle o senin kelebeğin demişti :) bir süre o olduğuna inanamadım tabi acaba gaz hareketimi dedim seyirme gibi.
Sonra küt küt vurmaya başladı işte :)
Gerci bu defada kendine hakim olamiyosun birkaç saat hareket etmesin hemen endişe ediyorum doğurana kadar geçmeyecek endişe bence.

Titreşim gibi oluyor . Özellikle gece sağdan sola dönerken göbeğim bir anda yerinden oynuyor gibi seyriyor

Kulaklık yeri var kulaklık ile de dinleyebilirsin. Hiç kayıt yapmadım. Genelikle video ya çekiyordum dinlerken daha güzel oluyor. :)

Konuyu okuyup merak edenler varsa kızlar ben bu aletten aldım o günlerde. Ve hemen her akşam dinledim kalp atışını. Benim için kullanışlı oldu. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Bebeğim şu an yaşına bile girdi çok şükür. Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

Zaman biraz stresli ilerliyor ama sürekli kullanmak zararlı olmasın. Benim doktorum da ayda bir çağırıyor bize çok rahatlar gibi geliyor ama bizde çok düşünüp stres yapıyoruz galiba güzel düşünelim içimizi ferah tutalım. Rabbimiz hakkımızda hayırlısını nasip etsin, sağ salim kucagimiza alabileceğimiz günleri görmeyi nasip etsin

Yok canım aldım kullandım hatta doktorum da o zaman sordu nerden aldın ne kadara aldın iyi yapmışsın dedi. Çok şükür kızım yaşına bile girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…