Kalp atışı

saglik ocaginda takip etmiyorlar mi ? icin rahat etmediginde ebeye soyle kalp sesini dinletsin
Sağlık ocağı uzak kalıyor sürekli taksiyle gitmem gerekiyor. Bir defa kötü olduğum için dönmüştüm onda da kendi takibimi yapan hemşire yoktu. Hamile başka bir hemşire vardı oflaya puflaya iş yapıyordu tansiyon ölçtürüp çıktım kendi doktoruma gittim yine kalp atışı için. O günden sonra gitmedim zaten istediğim hergün dinlemek, hergün de kimse benimle uğraşmaz özelde bile bıkkınlık geldi adama

Bizim doktorda öyle ya galiba sinir oluyorlar erkenden gelince. Bir ay sonra gel dedi ben 2 hafta sonra gittim rahatsızlanmıştım ishal filan. 2 hafta sonra gitmem bile pek hoşuna gitmedi bide özel hastane.
Geçen hafta kontrolde doktorum bana bile bir ay sonra gel dedi bakakaldım suratına. Bu bayram tatili iyi kafa karıştırdı. Allah sonumuzu hayır etsin :)

Peki kan sulandırıcı kullandın mı?

Ciddi bir pihtılasma sorunu olmadığı için yarım korasprin kullandım. 4 genden en zararsız olanı heterozigottu benim. Bir tanesi çok tehlikeli imiş, o homozigotsa düşük riski çok ciddi boyutta demisti doktor. Senin pıhtılaşma ne boyutta?

2 haftaya kalmaz hissedersin bebeğinin hareketlerini merak etme içini ferah tut.
Ben geçen haftada başladım hissetmeye şimdi maşallah durmuyoruz :)

Konu sahibi aslında bende istiyorum o cihazlardan almak.
Ama ben bebeği kendime kabullendirmek icin istiyorum ya. .
Bilmem beni anlayan olur mu ama ultrasona gidene kadar inanmıyorum hamile olduğuma. .
16. Haftaya bir kac gün kaldı ve ben hala birşeyler hissetmiyorum. . Hiç kıpırdama yok. Normal mi ya

Benimde mthfr 1298 heterezigot çıktı homozigot olsaydı işimiz zordu dedi dr günlük cleaxane kullanıyorum bakalım

canım sana bir şey sorabilir miyim? Daha önceden kan pıhtılaşma sorunu olmayan birisinde bu durum sonradan oluşabilir mi?
Genetik pıhtılaşma ise sonradan oluşmuyor sanırım. Ama bazıları ilk çocuğunu sağlıklı doğuruyor pıhtılaşmadan habersiz. Sonra ard arda düşükler oluyor. Bir de trombosit kaynaklı pıhtılaşma ise sonradan oluşabiliyor. Benim hem genlerde mutasyon var hem kemik iliğimden kaynaklı pıhtılaşma var kombo yani

Bebek korunurken mi oldu? Doktora gittiğimizde ultrasonu bile videoyaya çekiyoruz orda hareket edişini ilk kalp atışlarını evde açıp izliyoruz. Bilmiyorum belki de biz biraz görmemişin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış dediklerindeniz ama dışarıya karşı değiliz hani çocuğumuz oluyor havasına hiç girmiyoruz öyle çoğu kişiye söylemedik bile.
Sen de o şekilde video çekebilirsin evde izlersin. Hareketlerini hissetmemen çok normal doktor bana 20. haftada hissedersin dedi. Ama sanki küçük baloncuk patlaması gibi seyrime gibi şeyler oluyor. Belki bunlar da bebeğin hareketi değil bilemiyorum sadece ben öyle düşünüp mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…