- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi benkeyfimvekahyasi
-
Amin inşallah teşekkür ederim :)Sağlık ocağında var o aletlerden. . Sağlık ocağına git daha rahat olır.. Sağlıkla doğurusun inş..
hayırlısıyla al da kucağına inşallah :)Bebişim biraz geriden geliyor geç döllenme olmuş 14 haftalık görünüyor ultrasonda bu yüzden Şubat sonu inşallah doğum :)
Amin çok teşekkürlerhayırlısıyla al da kucağına inşallah :)
Sağlık ocağı uzak kalıyor sürekli taksiyle gitmem gerekiyor. Bir defa kötü olduğum için dönmüştüm onda da kendi takibimi yapan hemşire yoktu. Hamile başka bir hemşire vardı oflaya puflaya iş yapıyordu tansiyon ölçtürüp çıktım kendi doktoruma gittim yine kalp atışı için. O günden sonra gitmedim zaten istediğim hergün dinlemek, hergün de kimse benimle uğraşmaz özelde bile bıkkınlık geldi adamasaglik ocaginda takip etmiyorlar mi ? icin rahat etmediginde ebeye soyle kalp sesini dinletsin
Geçen hafta kontrolde doktorum bana bile bir ay sonra gel dedi bakakaldım suratına. Bu bayram tatili iyi kafa karıştırdı. Allah sonumuzu hayır etsin :)Bizim doktorda öyle ya galiba sinir oluyorlar erkenden gelince. Bir ay sonra gel dedi ben 2 hafta sonra gittim rahatsızlanmıştım ishal filan. 2 hafta sonra gitmem bile pek hoşuna gitmedi bide özel hastane.
Mesaj tekrarıBizim doktorda öyle ya galiba sinir oluyorlar erkenden gelince. Bir ay sonra gel dedi ben 2 hafta sonra gittim rahatsızlanmıştım ishal filan. 2 hafta sonra gitmem bile pek hoşuna gitmedi bide özel hastane.
Hahaha kırkı çıkınca biz bekleriz deseydinGeçen hafta kontrolde doktorum bana bile bir ay sonra gel dedi bakakaldım suratına. Bu bayram tatili iyi kafa karıştırdı. Allah sonumuzu hayır etsin :)
Çok mantıklıymış o an düşünemedim ki. Bir an evde kendi kendime doguracagımı düşündüm o korkuyla kedi yavrusu oldum resmen :)Hahaha kırkı çıkınca biz bekleriz deseydin
Peki kan sulandırıcı kullandın mı?
Herkese 1 ay sonra gel demektenGeçen hafta kontrolde doktorum bana bile bir ay sonra gel dedi bakakaldım suratına. Bu bayram tatili iyi kafa karıştırdı. Allah sonumuzu hayır etsin :)
Benimde mthfr 1298 heterezigot çıktı homozigot olsaydı işimiz zordu dedi dr günlük cleaxane kullanıyorum bakalımCiddi bir pihtılasma sorunu olmadığı için yarım korasprin kullandım. 4 genden en zararsız olanı heterozigottu benim. Bir tanesi çok tehlikeli imiş, o homozigotsa düşük riski çok ciddi boyutta demisti doktor. Senin pıhtılaşma ne boyutta?
3 gende mutasyon varCiddi bir pihtılasma sorunu olmadığı için yarım korasprin kullandım. 4 genden en zararsız olanı heterozigottu benim. Bir tanesi çok tehlikeli imiş, o homozigotsa düşük riski çok ciddi boyutta demisti doktor. Senin pıhtılaşma ne boyutta?
Genetik pıhtılaşma ise sonradan oluşmuyor sanırım. Ama bazıları ilk çocuğunu sağlıklı doğuruyor pıhtılaşmadan habersiz. Sonra ard arda düşükler oluyor. Bir de trombosit kaynaklı pıhtılaşma ise sonradan oluşabiliyor. Benim hem genlerde mutasyon var hem kemik iliğimden kaynaklı pıhtılaşma var kombo yanicanım sana bir şey sorabilir miyim? Daha önceden kan pıhtılaşma sorunu olmayan birisinde bu durum sonradan oluşabilir mi?
Maşallah, inşallah ben de hissederim. Ufacık baloncuk gibi şeyler ve seyrimeler oluyor2 haftaya kalmaz hissedersin bebeğinin hareketlerini merak etme içini ferah tut.
Ben geçen haftada başladım hissetmeye şimdi maşallah durmuyoruz :)
Bebek korunurken mi oldu? Doktora gittiğimizde ultrasonu bile videoyaya çekiyoruz orda hareket edişini ilk kalp atışlarını evde açıp izliyoruz. Bilmiyorum belki de biz biraz görmemişin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış dediklerindenizKonu sahibi aslında bende istiyorum o cihazlardan almak.
Ama ben bebeği kendime kabullendirmek icin istiyorum ya. .
Bilmem beni anlayan olur mu ama ultrasona gidene kadar inanmıyorum hamile olduğuma. .
16. Haftaya bir kac gün kaldı ve ben hala birşeyler hissetmiyorum. . Hiç kıpırdama yok. Normal mi ya
Biz medikalciden aldık 250 gibiydi pazarlık ile 200 aldık. Aldığımız yerde daha ucuzuna güvenmeyin dedi.Gördüm aynısından da bir yerde 140 bir yerde 250 aynısı çok değişken fiyatı neden acaba? sizin ki ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?