Kalp atışı

Ya oda sürekli dinlemek çocuğa zararlı diye biliyorum. Ben aldım evde bulamayınca yerini o korku o kadar büyük oluyor ki anlatamam. İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
Doktor doppler fazla açmıyor. Ama bu ev tipi olanlar için arkadaşın doktoru zararlı değil demiş az önce yazdı da. Ama yerini bulamayınca dediğiniz gibi olabilir

Aslında çalışmaya başlayınca daha rahat olacağım günün yarısı uykuda yarısı okulda geçecek inşallah o zaman kafam dağılacak
hemde sayılı gün daha çabuk geçer azıcık kalmış zaten :) aralık sonu gibi doğacak sanırım o zaman burçdaş mı olacağız bebişle ne :)

Herseyin birazda olsa zarari var.. ilk gebelikte alacaktim bende ama sonra psikopata baglarim ayrilamam gobekten diye almadim. Canim yakinda zaten bebegini hissedersin bir kac haftaya ihtitac kalmaz oyle birseye.. ama alip kullananlar var vememnun kalmislar

Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Şu an 6 aylık bebeğim . Gebeliğim aklıma geldi . 9 ay boyunca öyle zor geçti ki . Herkes gebeliğin tadını çıkarırken ben sürekli endişe sürekli korku yaşadım .. hareketleri başlayınca daha rahat edersin . Bebeğin hareket ettikçe daha rahat geçiyor günün :)
Cihaz konusuna gelince bende düşündüm almayı ama hem zararı vardır hem de sesi duyamazsam daha da kötü olurum diye almadım ..
Biraz rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama o günlerin tadı da bi ayrı .. Sağlıkla al inş bebeğini kucağına ... rabbim hayırlı evlatlar versin isteyen herkese ..

Ben ilk hamileligimde alip kıllanmıştim bi sitede indirimde gordum cok cok ucuza aldim. Aslimda sadece ucuz oldugu icin almistim ilk basta surekli dinliyordum ama kizim rahatsiz oluyor gibi gelirdi koyinca onu cok hareket ederdi. Zmanla azaltik zaten harekerli b8 çocuktu. Ben tabsiye ederim bence faydalli bi alet.

Su an kacinci haftadasiniz? Evde kalp atisi dinlemek icin ben de heveslenip aldim ama ilk haftalarda duyabilmek mümkün değil. 16 17 den sonra anca duyuluyor. Ben 16+0da zaten hareketlerini hissetmeye başlamıştım, o yüzden hiç dinlemedim. Ben işe yarayacağını düşünmüyorum senin için. Biraz gayret etmen lazım. En azından 10 günden daha sık gitmemeye çalış. Psikolojini saglam tutmak ici

Şu an adet tarihine göre 16,ultrasona göre 14. haftadayız. hafif bir baloncuklar bir şeyler hissediyorum yavaş yavaş

İlerde hıçkırıkları da duyuluyormuş doğru mu?

Amin amin inşallah, bebeğimin cinsiyetini öğrendim anneme bile söylemedim. Hazırlık yapsınlar istemiyorum hiç. Hala her şeye erken gibi geliyor kaybetme korkusundan. Allah kimseyi sınamasın

Aslında şu an boşluktan böyleyim çalışınca kafam dağılır biraz. Alsam da akşamdan akşama bakabilirim ama işin psikolojik boyutunun beni nasıl etkileyeceğini tam kestiremiyorum. videoları izliyorum tık tak hemen buluyorlar kalp atışını. Bu kadar kolaysa iyi olur ama ya değilse uğraş dur

Sağlık ocağında var o aletlerden. . Sağlık ocağına git daha rahat olır.. Sağlıkla doğurusun inş..

benkeyfimvekahyasi ben 8.haftadan beri kullanıyorum o aletlerden şükür bir sıkıntı olmadı çok rahatlatıcı oluyor gerçekten. Sağlık ocağındakinden aldım. Orada ki doktor ve ebelere sordum bir zararı yok olsa biz nasıl kullanalım dediler, tavsiye ederim

Sağlıkla al kucağına inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…