- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi benkeyfimvekahyasi
-
Amin çok teşekkür ederimAllah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Eve almak yerine doktora gitmeniz daha makul..
Doktor doppler fazla açmıyor. Ama bu ev tipi olanlar için arkadaşın doktoru zararlı değil demiş az önce yazdı da. Ama yerini bulamayınca dediğiniz gibi olabilirYa oda sürekli dinlemek çocuğa zararlı diye biliyorum. Ben aldım evde bulamayınca yerini o korku o kadar büyük oluyor ki anlatamam. İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
hemde sayılı gün daha çabuk geçer azıcık kalmış zaten :) aralık sonu gibi doğacak sanırım o zaman burçdaş mı olacağız bebişle ne :)Aslında çalışmaya başlayınca daha rahat olacağım günün yarısı uykuda yarısı okulda geçecek inşallah o zaman kafam dağılacak
Bebişim biraz geriden geliyor geç döllenme olmuş 14 haftalık görünüyor ultrasonda bu yüzden Şubat sonu inşallah doğum :)hemde sayılı gün daha çabuk geçer azıcık kalmış zaten :) aralık sonu gibi doğacak sanırım o zaman burçdaş mı olacağız bebişle ne :)
Şu an adet tarihine göre 16,ultrasona göre 14. haftadayız. hafif bir baloncuklar bir şeyler hissediyorum yavaş yavaşSu an kacinci haftadasiniz? Evde kalp atisi dinlemek icin ben de heveslenip aldim ama ilk haftalarda duyabilmek mümkün değil. 16 17 den sonra anca duyuluyor. Ben 16+0da zaten hareketlerini hissetmeye başlamıştım, o yüzden hiç dinlemedim. Ben işe yarayacağını düşünmüyorum senin için. Biraz gayret etmen lazım. En azından 10 günden daha sık gitmemeye çalış. Psikolojini saglam tutmak ici
İlerde hıçkırıkları da duyuluyormuş doğru mu?Ben ilk hamileligimde alip kıllanmıştim bi sitede indirimde gordum cok cok ucuza aldim. Aslimda sadece ucuz oldugu icin almistimilk basta surekli dinliyordum ama kizim rahatsiz oluyor gibi gelirdi koyinca onu cok hareket ederdi. Zmanla azaltik zaten harekerli b8 çocuktu. Ben tabsiye ederim bence faydalli bi alet.
Amin amin inşallah, bebeğimin cinsiyetini öğrendim anneme bile söylemedim. Hazırlık yapsınlar istemiyorum hiç. Hala her şeye erken gibi geliyor kaybetme korkusundan. Allah kimseyi sınamasınSeni o kadar iyi anlıyorum ki . Şu an 6 aylık bebeğim . Gebeliğim aklıma geldi . 9 ay boyunca öyle zor geçti ki . Herkes gebeliğin tadını çıkarırken ben sürekli endişe sürekli korku yaşadım .. hareketleri başlayınca daha rahat edersin . Bebeğin hareket ettikçe daha rahat geçiyor günün :)
Cihaz konusuna gelince bende düşündüm almayı ama hem zararı vardır hem de sesi duyamazsam daha da kötü olurum diye almadım ..
Biraz rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama o günlerin tadı da bi ayrı .. Sağlıkla al inş bebeğini kucağına ... rabbim hayırlı evlatlar versin isteyen herkese ..
Aslında şu an boşluktan böyleyim çalışınca kafam dağılır biraz. Alsam da akşamdan akşama bakabilirim ama işin psikolojik boyutunun beni nasıl etkileyeceğini tam kestiremiyorum. videoları izliyorum tık tak hemen buluyorlar kalp atışını. Bu kadar kolaysa iyi olur ama ya değilse uğraş durHerseyin birazda olsa zarari var.. ilk gebelikte alacaktim bende ama sonra psikopata baglarim ayrilamam gobekten diye almadim. Canim yakinda zaten bebegini hissedersin bir kac haftaya ihtitac kalmaz oyle birseye.. ama alip kullananlar var vememnun kalmislar
Sizin kullandgnizin markasi neydi acaba guvenilir mi
İlerde hıçkırıkları da duyuluyormuş doğru mu?
Evt pit pit zipliyor. Ben hayal meyal hatirliyrum zipladigini
Sağlık ocağında var o aletlerden. . Sağlık ocağına git daha rahat olır.. Sağlıkla doğurusun inş..Kızlar biz kan pıhtılaşması olan annelerin ortak sorunu sürekli kaybetme korkusu. Sürekli kalbi durdu mu korkusu malesef. Evde bebeğin kalp atışını dinlemek için doppler kullanan var mı?
Ben sürekli doktordayım. Bazen haftanın 5 günü gidiyorum en ufak bir şeyde. Aklımdaki tek düşünce kalbi durdu mu?
Ultrasonda kalp atışını dinleyene kadar nefesimi tutuyorum.
Evet birçok kişiye normal gelmeyebilir ama bizim genel durumumuz bu.
Hareketlerini tam olarak hissedip tekmeleri yiyene kadar da böyle devam edecek sanırım.
Ev tipi doppler alıp kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum işe yarıyor mu alsam iyi mi ederim yoksa daha mı fazla takıntı haline gelir?
Gördüm aynısından da bir yerde 140 bir yerde 250 aynısı çok değişken fiyatı neden acaba? sizin ki ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?