Kalp durması sonrası sağlıklı gebelik

Mavibirkalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
802
353
33
Kizlar merhaba kalp durmasından sonra tekrar hamile kalip gebeligi sağlikli ilerleyen yada doğum yapan var mi? Sonraki gebeliginizde nasil önlem alındı kan sulandırıcı mı eklendi çok endişeliyim güzel şehler duymaya ihtiyacım var

Canım 8.hafta kalp durmasından sonra kürtaj olmuştum, o zaman embriyodan biyopsi alınıp genetiğe yollandı embriyo hastalıklıydı trizomi 12, sonra kalan embriyolarıma genetik yaptırıp öyle transfer oldum, o süreçte trombofili paneli testi yaptırdım her şey iyi geldi çok şükür, şimdi sağlıklı embriyoyla transfer oldum, şu anlık iyi ilerliyor bakalım Allah devamını getirsin inşallah

İki kere geldi başıma üçüncü de ikiz başladı biri gelişmedi ama şükür diğeri gelişti 30.haftadayiz, nasibi olsun yeter ki... Tekrarlayan düşük olmadığı sürece müdahale etmiyorlar, bana birşey vermediler, gerek gormemislerdi.l

Ayy bana umut oldun resmen bende kan piltilasmasi çıkti doktorum genetige gomdermeye gerek gormedi kromozom analizimizde temiz geldi. Kurtajdan sonra bizim arastirmamislar patolojiden birsey cikmadi.Simdi yine transfer oldum inan sevimemedim pozitif gördügüme korkuyorum yine kaybetmekten ama Allah ne yazdiysa onuda yasayacagiz insallah saglikla kucagimiza almak nasip olsun

Sağlikla kucağına al canım benim. Ben suan kan sulandirici kullaniyorum bende piltilasma cikmisti

24 haftalıktı hiçbir sağlık sorunu yokken kalbi durdu, sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı ve coraspin kullandım. Oğlum şimdi 2,5 yaşında abi olcak yaklaşık 7 aylık hamileyim. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

Oğluma hamileyken anti factör xa testi yaptırmıştım kan sulandırıcının yeterli gelip gelmediğini anlamak için 2 defa farklı zamanlarda. Aklınızda olsun doktorunuza danışabilirsiniz

Amin canım bu testi nerede yaptırabiliriz özel mi arastırma hastanelero mi yapıyor?

Amin canım bu testi nerede yaptırabiliriz özel mi arastırma hastanelero mi yapıyor?
Her hastane yapmıyor hatta bulunduğum şehirde de yapılmıyordu, gittiğim hastane aracılığıyla ankarada özel bir laboratuarda yapılıyordu. Pek pahalı bir test değil işte 3 yıl önce 180tl gibi bir fiyatı vardı. Doktorun biliyordur

Teşekkür wdiyorum canım sonrasında deneme yapmadın mı
Yok daha yeni ilkti canım patolojide bişey çıkmadı kalb durması dışında 2. Transferi bekliyorum pgt yaptırmıyor doktorum önermiyor yoksa bende yaptıra taraftarıyım birdaha başıma böyle bişey gelmemesi için ama bilmiyorum çıkmazdaym doktorumu dinleyip denlememkle arasında kaldım

Merhaba kaybınız için üzgünüm benim de 9.haftada kalbi durdu kalan embriyonuzu genetiğe gönderdikten sonra mı transfer oldunuz yoksa göndermediniz mi ?

İlki sebepsiz 9 haftada durdu. Çok uzun bi süre korundum. Sonra ufak bir sürpriz gerçekleşti hamile olduğumu öğrendim kaza kurşunu diyelim.
Şuan gayet sağlıklı 6.ayımdayım.
Düşük olmasın diye doktor sürekli takviye vitamin ve kan ilacı verdi

Benimkide önermedi emnriyo kaliten iyi dedi kalbi duran 4aadi simdi 4bb transfer edildi. Insallah saglikla ilerler asiri gerginim

Benimkide önermedi emnriyo kaliten iyi dedi kalbi duran 4aadi simdi 4bb transfer edildi. Insallah saglikla ilerler asiri gerginim
Olumlu düşünün inşallah hiç birşey olmaz düzenli ilaçlarınızı kullanmaya gayret gösterin sağlıkla ilerlesin inşallah bebişiniz sımsıkı tutunur annesine

Benim 2 düşğkten sonra sağlıklı kızımı kucağıma aldım. Şimdi 2. Hamileyim az vaktimiz kaldı şükür. 6 binlik oksapar kullanıyorum

Benim 2 düşğkten sonra sağlıklı kızımı kucağıma aldım. Şimdi 2. Hamileyim az vaktimiz kaldı şükür. 6 binlik oksapar kullanıyorum
Merhaba genetikte pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bnm de az riskli ama yine de kullanmam gerekir mi bir kaybım var patolojiye göndermedim doktorum hala ondan değildir %90kromozomsal diyor embriyoya kanda genetik temiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…