Kalp durması sonrası sağlıklı gebelik

Benim 2 düşğkten sonra sağlıklı kızımı kucağıma aldım. Şimdi 2. Hamileyim az vaktimiz kaldı şükür. 6 binlik oksapar kullanıyorum.
2 düşüğün biyobsisinde ne çıktı acaba benimde ilki düştü ikinciye hazırlancm 2 aya bende sadece corasprin kullanıyordum bu sefer doktorumdan özellikle isticem okspar iğne varmış onu bu sefer hiç kullanmadım benimde kalbim durmuştu tutarsa kullanıcagım o iğneyi

Doktor değilim ama düşükleri olan kişi için 4 binlik oksapar kullanmanın zararı olacağını zannetmiyorum banada önlem amaçlı 6 binlik kullandırılıyor çünkü

Tek düşüklerde önemsemezler. Bende ilk düşükte yalvardım tahlil yapın yapmadılar 2 düşükten sonra yapıldı yatkınlık çıktı ve iğne kullandım şükür sağlıklı kucağıma aldım

Ben eşimle tüp bebek olduğunu söyledik şansımıza doktor çok anlayışlıydı kendi Hematoloji bütün tahlilleri istedi ve elimize bi kağıt verdi onla da hemen tıbbi genetiğe girdik o da sağ olsun ordan da genetikle ilgili tahlilleri istedi bana da iğne başlanacak

Ben bu sefer kullaniyorum canim yazdi doktorum hem oksapar 4000 hemde coraspin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…