kalp kırmadan nasıl söyleyim

Mutlaka.Aslında zaten kadınlar sırf bu yüzden erkeklerden bir adım öndedir. Çünkü kadınların beyni her zaman kafasındadır ama erkeklerin beyni mütemadiyen bel altındadır,nadir yukarı çıkar O yüzden dalaşıp kavga etmek yerine iyi cinsellik,hatta bazen ödül niteliginde farklı cinsellik, ek olarak madurumda madurum tarzı üzüntü halleri her zaman daha mantıklı. Altın Kurallar Aaaay benle evlencek kocaya şimdiden selamlarımı gönderiyorum

O degilde bana kaynanada evde yalniz kalmak istiyormus gibi geldi töbe töbeee.. Kaynananin cikip demesi lazim kizim sen otur evde tatillerinde birde seninle ilgilenemezler sıkılırsın diye
vallahi gülmekte patladım arkadaşım tebrikler

Geveleme hic ister kizsn ister kzmasn.
Biz balayına gitmedik, ve şimdi gidecegiz cnm de.

Konu sahibi kusura bakma ama çok güldüm konuna. Bakkala bile 3 kişi gitmek nedir yahu
Görümce ve kayınvalidenizi takdir ettim. Sahibi oldukları sıfatları dibine kadar haketmişler.
Görümceniz herhalde en küçük çocuk bir türlü büyüyememiş. İstediği olmayınca ağlayarak yaptırmalar falan...
Kalbini kırmamayı hiç önemsemeyin bence. Elbet bir gün kıracaksınız o kalbi. Dümdüz söyleyin gitsin.

Kız sen neler biliyon dün de böyle bişey yazmıştın

"Ayy cok komiksin cnm balayina bizle mi gelcen, hay allah iyiligini versin cok şakacisin hahahaa " diyebilirsin

Kv ve gorumcenize hiiic bisey soylemeden rezervasyonu yaptirsaniz. Gitmeden bigun once haber verip gitseniz oldu bittiye getirseniz? Bende halamlarla her yere giderdim kendileri cagirirdi ama ne elele tutustular sikayetim oldu ne bisey. Tabi balayilarinada gitme gibi bi talebim olmadi

23 yaşında zeka geriliği mi var gorumcende ...ayy çok kotu geçmişler olsun..şimdi ayrı oda da istemez o sizinle yatmak ister ..ayıp olur alın ortanıza

Taleben olayım eğit beni

Aptal herhalde aklı ermiyor mu yeni evli çifti yalnız bırakmaya ben boğarım o kızı nasıl sinirlendim ya

Eşine söyle bence kötü olma görümcenle sonuçta bu balayı dimi ama .

E yuh yani, birde olmuşken aynı odada kalsın utanmaz. Ben olsam onla gideceğime hiç gitmem daha iyi

Sen evlenince balayiniza ben gelsem kocan ne der diyin?
Şaka bi yana yalniz sanirim. Keske bir arkas edinse. Okulu isi falan yok sanirim. Bilemedim. Senle de baska zaman gideriz. Kari koca bas basa kalsak biraz iyi gelecek deseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…