Piercing, Hızma Kan deldirenlerin nerileri, sorular, cevaplar

olu_gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
1.392
3
kaşımı deldirmek istiyorum.. ama çıkarınca nasıl bir görüntü oluşuyor.. çıkardıktan 1-2 yıl sonra nasıl bir görüntü oluşuyor. izi kalıyor mu.. kaşınızda düşme ya da kaş dökülmesi gibi bi sorun yaşadınız mı.. aklınıza gelen şeyleri anlatırsanız sevinirim..
sevgiler.
 
bende dün kaşıma piercing taktırdım süper oldu yapıtırırken acıdı biraz daha sonra geçti acısı bakım ürünleri aldım bakımını yapmak gerekiyo ve 1 ay hiç çıkarmamak lazım arada bir hafif bi ağrı oluyo oda ilerleyen zamanlarda geçiyomuş ztn bunlar dışında herhangi bi sorunum yok sarkmaya gelince evet yaşlanınca sarkıyomuş kaş dökülmesinin olmadığını söyledi tabi ne kdar doğrudur bilemem
 
ben bilmiyorum yaptırmadım ama christina aguilera nın vardı canım çenesinde hatırlarsın. daha sonra çıkardı ya geçen onu izlerken farkettim o kdar sahne makyajına rağmen piercingin deliğinin izi belli oluyodu.
 
kaşımı deldirmek istiyorum.. ama çıkarınca nasıl bir görüntü oluşuyor.. çıkardıktan 1-2 yıl sonra nasıl bir görüntü oluşuyor. izi kalıyor mu.. kaşınızda düşme ya da kaş dökülmesi gibi bi sorun yaşadınız mı.. aklınıza gelen şeyleri anlatırsanız sevinirim..
sevgiler.

benim göbeğimde var,kaşımada istiyordum ,aileme arkadaşlarıma danıştığımda evet güzel durur kaş yapın güzel ama dış görüntünde fark olucak bu bir nevi özgürlüğü başı boşluğu temsil eder hanım hanımcık poltreden çıkar firi takılıyosun havasına girersin denildi çok istedğim için ne alaka bi takı beni başı boşmu göstericek dedim bir gün nette dolaşırken fergie ninde biliyosundur kaşında piercing var bi fotosunu gördüm çıkartmıştı ve delik bazriz belliydi ayriyeten bi arkadaşım kaşını ve dudağının alt kısmını deldirdi kaşına taktırdığına pişman oldu iltihaplanması ve şişmesi oldu.bundan 4 ay öncesine kadar çok isteyen biri olarak kesinlikle taktırma derim inanki bi özellik katmıyor göbeğinde hoş sexi durur taktırmak istiyorsan bence göbeğine yönel
 
ben evde kendim 3 kere delmiştim. 2 kerede taksımde bı dukkanda. kapanıyor hemen. ama ıyı duşun. ve dogru bılen bı yere yaptır damara gelme ıhtımalı varmış. o zaman kör bıle olursun. bu gıbı rısklı yanlarıda var. ama hevesın varsa yaşın gençken yaptır derim.
izi kalıyor kesinlikle. bende de kaldı bı arkadaşımda da kaldı. küçük çukur gıbı kalıyor dıkkatlı bakarsan goruyorsun. ama hergun temızlemen yıkaman dezenfekte etmen gerekli . başka bı arkadaşın yemyeşil ıltıhap olmuştu kaşı oda kendi delmişti gerçi.
ayrıca kaşta değilde dudak ustune ben gibi takılanlar kızları çok daha hoş gosterıyor. kaşa takılan bıraz ozentı duruyor bunu defalarca takan ve sonunda çıkaran bırı olarak soyluyorum.
 
Son düzenleme:
hea bide aklıma geldi bak hayko cepkin in gözü piercing yüzünden öyle olmuş diye duymuştum yanlış delim kurbanıymış.
 
Son düzenleme:
Kaş deldirmeyi hiç düşünmedim(bunun yanında dili de).
Tamam güzel duruyor bazılarında ama çok dikkat çekiyor...
Yaşın itibari ile şimdi dikkat çekmek isteyebilirsin ama iler ki yaşlarda keşke deldirmeseydim diyeblirsin...
Ayrıca kaş deldirenlerin bazılarında göz kapağı sarkması gözün sürekli atması kaş dökülmesi gibi şeyler görülüyormuş.
Bence bu olasıkları yaşamaya değmez.
ama kaş senin zevk senin:)
 
size benden bir uyarı sakın sakın kaşınızı deldirmeyin benim kaşımda 2 tane piercing vardı ama bir sonra 2side morardı şişti seyirmeler başladı sürekli kanamaya başladı yani çok tehlikeli aman deyim deldirirken birdaha düşünün kızlar lütfen ! !
 
Bende istiyodum bi ara kasimi deldirmek su ufacik kristal tasli piercingler var parliyo cok hos duruyordu hatta tv de bi gelinde görmüstüm cok güzeldi :eek: Anneme sordum, kizmisti kafamçokkarıştı git deldir kör olursan bakmam dedi :lepi: sonuc: deldirmedim sırnaşık şey
 
Kız kardeşim aşırı derecede hassas bir cilde sahiptir ama kaşına deli gibi piercing yaptırdı.Hiç bir şeycik olmadı kaşına sıkılan spreyin etkisi geçtikten sonra biraz ağrısı oldu ama hiç büyük bir sorun yaşamadı yaptıralı 2 ay falan oldu hiç sorun yok, kaş dökülmesi ağrı vs olmamış çıkartınca iz kalmıyor diye biliyorum ama emin değilim.
Sevgiler
 
benim cildim acaip hassastır. 5-6 ay kadar önce kaşıma piercing yaptırdım, hiç bir sorun olmadı işin gerçeği, çokta yakıştığını söylüyorlar fakat dün kaşımı aldırırken kızın eli takıldı göz göre göre ve dünden beri acayip şişti, bu güne kadar dokunsam dahi yüzümün herhangi bir yerine dokunmuş gibiydim, ancak dünden beri canım yanıyor arkadaşlar :KK43: şimdi antibakteriyel krem, okyanus suyu falan kullanıyorum yeni taktırmış gibi bakım yapıyorum ama böyle devam ederse pazartesi taktırdığım yere gideceğim, muhtemelen çıkarttırırım :KK43:
 
hayır geçirdiği trafik kazası yüzünden bi göz rahatsızlığı geçirdiği için öyle...

Hayır,doğuştan gözündeki damar bağları gevşekmiş.

Kaş'ta var bende.düşme falan olmadı ama bölgede hafif bir kaş azalması var. Yaklaşık 6 aydır var.
 
3 yıl boyunca bende kaşımda piercing kullandım bunun dışında çenemde dudağın üst kısmında ve dilimdede vardı dilimdeki hariç hepsini zamanla çıkardım. Kaş ve dil delim esnasında en acımayan bölgeler bence.Bunu delimi gerçekleştiren kişide onaylamıştı. iz konusuna gelince çok dikkat çekmicek şekilde izleri mevcut göze batmıyor bile kaş bölgesinde kaş dökülmesi gibi birşeyde olmadı. ıyi bir yerde yaptırırsan kanama morarma gibi sorunlarla uğraşmazsın
 
çok nadir de olsa derinin piercingi red etme sorunu var.yeni deri ondan kıymık varmışçasına kurtulmaya çalışıyor .. malesef benim başıma geldi ve kaşımdaki piercing düşmek üzere :çok üzgünüm: ama son bahar da tekrar diğer kaşıma yaptıracağım ,umarım o da düşmez :1rolleyes:
delim piercingi takıldıktan bir ay sonraya kadar değiştirilmemeli diye biliyorum.
yüz en az günde iki defa antibakteriyel sabunla yıkanmalı ve bölgeye göre değişen bakımı kesinlikle uygulanmalı..
iz geçici bir süre belli oluyor muhakkak ama zamanla geçiyor.piercingde en önemli şey bakım,temizlik ve sanırım orjinal ürünler kullanan,hijyenik bir yerde uzman kişilere yaptırmak.
bir de yaz ayları terleme,güneş vs gibi sebeplerden pek tercih edilmemeli.
 
9 senedir piercing takarım dudagıma 5 senedir de kasımda var artı ıkı tanesinede cıkardım. 9senedir takmama ragmen izi belli deil artı arada cıkarıyorum artık benimsedi orayı kapanmıyor =)
Zaten kendimde piercing işiyle ugrasıyorum,çok temiz bir yere yaptırmalısın çünkü sonuçları hüsran olabiliyor. Artı oynanmamalı ilk bir hafta yoksa mikrop kapabilir ve gümüşcüde satılan ucuz piersingden uzak durulmalı...
Hayko cepkinin göz kapancıgında sorun var acıkladı bebeklik resimlerindede aynı gözü,Ben cok sevıyorum piersing şahsen
:lepi:
 
benmde burnumda dudağımda ve kaşımda piercing vardı hiç tavsiye etmiorum kaşımdaki piercing zamanla kendini atmaya başladı ve yırtılma oldu şimdi kesik gibi bir izle dolaşıorum dudağımda da iz kaldı ama kaşımdaki kadar deil.Yaptırmayı düşünen arkadaşlara hiç tawsiye etmiorum
 
2007 haziranda deldirdim kaşımı ozamandan beri kullanıyorum özdeştik artık:) benimle bir bütün çıkarmayı hiç düşünmüyorum..hic bir zorluk yaşamadım tabii bir iyileşme süreci oluyor o süreyide sana verilecek pomat ve okyanus suyuyla pansumanlayadak kolaycana atlatıyorsun..kaşımda düşme yok ..bir arkadaş da söylemiş delinen bölgece çok az kaş seyrelmesi oluyor o kadar da olması cok dogal
 
benimde kaşımda vardı canım pıercıng ben 1 sene kullandım cıkardım iz kalıo kalmıo diyemem kaşımda düşme fln olmadı ama iz var küçük delik gibi hemen kapanıo zaten delik 1 kaç saat içinde ama cok belli olmayan iz kalıyor
 
X