- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir aslında düşüncesi bile tedirgin etki beni şuan ama bir denemek istiyorum umarım yenerim çok teşekkür ediyorum güzel fikriniz içinKan ile daha fazla temasta bulunsan belki yenersin..
Ama kendi kanin ile.
Seker olcme cihazlarinin tutup cekmeli kalemleri oluyor biliyor musun? Parmak ucunu delip kan cikartiyorlar sivri sinek isirigi kadar aciyor. Toplu igne basi kadar da kan cikiyor parmaktan. O sekilde kendi uzerinde deneyebilirsin. Bence zamanla asabilirsin korkunu bu sekilde.
Bunu gunde 3-4 kez yapinca bir sure sonra artik beyin ayni tepkiyi vermez heralde![]()
ınsan neden kandan korkar kı :) allah eksıklıgını gostermesın kanımız canımız cıgerımızdır :)Merhaba değerli fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Ben küçüklüğümden beri kandan korkuyorum yada kan tutuyo diyeyim. Kan görünce bayılmıyorum ama elim ayağım kilitleniyo böyle uyuşuyo Miğdem bulanıyo başım dönüyo. Kulak mememe dokunamıyorum mesela sanki acıyormuş kesiliyormuş gibi hissediyorum. Microbilading eğitimi aldım zar zor ve biliyorsunuz ki yaparken deride kanama oluyo kendi iş yerimi açmak bu işi yapmak istiyorum ama ne yazık ki korkuyorum başaramazsam diye kandan çok korkuyorum bu durumu yaşayıp atlatan oldu mu bir de bu durum için pskoloğa gideyim diyorum işe yarar mı sizce
Amcaniz pedi kiloda takıp size nasıl kullanacağınızı mı gosterdi. Başka kadın olan insan yok muydu gerçektenBeni de kan tutar.
ben direk bayılırdım :)
Çok küçük yaşta başlamış bu.
regl kanıma asla bakamaz 2 gün önceden pedimi takmaya başlardım.
ilk regl olduğumda banyoda yerimden kalkamamıştım. Kullanmayı bile bilmiyordum felan.
amcam gelip kilot’a takıp göstermişti. Annem bacaklarımı çok yıkadı yıllarca.
kaç kez bayıldım bilmiyorum.
çalıştığım yerde çok iş arkadaşım tuvalete girip takmışlığı oldu minnettarım :))
1 hastanede kürtaj,1 evde ölü doğum,sürekli kanamalı geçen hamilelikler derken derken..
Yendim biraz. Artık bayılmıyorum.
geçen gün elimi çok fena kestim mesela,
Tamam kana bakmak istemedim 2 çocuk bayılsam felan onları düşündüm bayılmadım
Hissizleşiyorum 10 dakika felan. Şapşal gibi bakınıyorum sonra geçiyor..
durumunuz çok fena değil alışırsınız.
biraz haşır neşir olmak gerekiyormuş onu anladım.
Beni de kan tutar.
ben direk bayılırdım :)
Çok küçük yaşta başlamış bu.
regl kanıma asla bakamaz 2 gün önceden pedimi takmaya başlardım.
ilk regl olduğumda banyoda yerimden kalkamamıştım. Kullanmayı bile bilmiyordum felan.
amcam gelip kilot’a takıp göstermişti. Annem bacaklarımı çok yıkadı yıllarca.
kaç kez bayıldım bilmiyorum.
çalıştığım yerde çok iş arkadaşım tuvalete girip takmışlığı oldu minnettarım :))
1 hastanede kürtaj,1 evde ölü doğum,sürekli kanamalı geçen hamilelikler derken derken..
Yendim biraz. Artık bayılmıyorum.
geçen gün elimi çok fena kestim mesela,
Tamam kana bakmak istemedim 2 çocuk bayılsam felan onları düşündüm bayılmadım
Hissizleşiyorum 10 dakika felan. Şapşal gibi bakınıyorum sonra geçiyor..
durumunuz çok fena değil alışırsınız.
biraz haşır neşir olmak gerekiyormuş onu anladım.
Amin inşaAllah göstermesin Rabbim eksikliğini Malesef öyle bazen özenirim anneme küpe takıver derim ağlaya ağlaya küçüklükten beri var bu küçükken okulda falan birisi kan dediğinde deftere yazı yazamazdım ellerim uyuşurduınsan neden kandan korkar kı :) allah eksıklıgını gostermesın kanımız canımız cıgerımızdır :)
kulak memenıze neden dokunamıyorsunuz kupe falan da takamıyorsunuzdur ozaman neden yanı bunun ılk baslama sebebı ne ve ne zamandan berı var bu
Çok ilginç fakat ondan asla etkilenmiyorumRegl olduğunuzda napiyosunuz peki?
İnşaAllah bende alışırım zor da olsaAlışırsınız, benim de anında ateşim çıkar midem bulanırdı. Sırtım sanki cayır cayır yanar gibi hissederdim.
Geçti sonra mesleğinden ötürü.
Bi süre kusarak geçti ama olsun![]()
Amin inşaAllah göstermesin Rabbim eksikliğini Malesef öyle bazen özenirim anneme küpe takıver derim ağlaya ağlaya küçüklükten beri var bu küçükken okulda falan birisi kan dediğinde deftere yazı yazamazdım ellerim uyuşurdu![]()
psıkologa neden gıtmıyorsunuz pekıÇok ilginç fakat ondan asla etkilenmiyorum
Ben de iğneden korkardım, aslında iğneden değil de o iğnenin deriye giriş sahnesini gördüğüm anda midem bulanmaya, tansiyonum düşmeye başlar, birden bire buz gibi ter döker fenalaşırdım, kan falan verirken asla bakmazdım. Sonra tüp bebek tedavisine girdim.. İlkinde iğnelerimi annem, eşim yaptı ama zamanlama olarak fena zorlandık. Denedim kendime yapamadım bayıldım, iğneyi yaklaştırınca kalbim deli gibi çarpıyodu ölecek gibi oluyodum. Sonra kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik, bir sürü sonu kötü biten gebelik geçirdiğim için ve tüm gebeliklerimde her gün iğne yapmam gerektiği için önce işe gözlerimi kapayarak başladım.. İğneyi bakmadan saplayarak.. Sonra bi süre sonra alıştım galiba bakarak yapabilmeye başladım.. Yani biraz zor ama başarabilirsinizMerhaba değerli fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Ben küçüklüğümden beri kandan korkuyorum yada kan tutuyo diyeyim. Kan görünce bayılmıyorum ama elim ayağım kilitleniyo böyle uyuşuyo Miğdem bulanıyo başım dönüyo. Kulak mememe dokunamıyorum mesela sanki acıyormuş kesiliyormuş gibi hissediyorum. Microbilading eğitimi aldım zar zor ve biliyorsunuz ki yaparken deride kanama oluyo kendi iş yerimi açmak bu işi yapmak istiyorum ama ne yazık ki korkuyorum başaramazsam diye kandan çok korkuyorum bu durumu yaşayıp atlatan oldu mu bir de bu durum için pskoloğa gideyim diyorum işe yarar mı sizce
Amcanız mı?ilk regl olduğumda banyoda yerimden kalkamamıştım. Kullanmayı bile bilmiyordum felan.
amcam gelip kilot’a takıp göstermişti