içi dışı bir olmak herzaman iyi olmuyor birtanem.. sonuçta dost var düşman var...ele güne karşı da olsa
biraz içine akıtabilmeli insan...ama nasıl:1no2:
Sen üzüldüğünde sevinecek insan , düşmanındır .. O senin üzüntüne sevindiği için Allahım kendi başına da daha beterini verir ; sen üzüldüğünde üzülecek insan, dostun..O da seni rahatlatır ,
desteğini esirgemez , dostluğunuzu pekiştirir...
Tabi anlatılacak, belli edilecek şey var ; anlatılmayacak şey var ! Her şeyi de herkese anlatmak doğru değil tabiki , ben genel anlamda konuştum...
Çok çok özelinde ve hassas konu olmadığı müddetçe belli etmek iyi olabilir, ama bazı şeyler sadece senin içinde kalmalı ,senin dünyanda ...En yakının bile bilmemeli...
canım allah büyük dert vermesin sana böyle gündelik şeylerede kafanı takma derim
bende hemen etkilenirim olaylardan ama dışardan belli etmem çok güleryüzlü olduğumdan bişiy anlaşılmaz
yapı meslesi tamamen
içi dışı bir olmak herzaman iyi olmuyor birtanem..
sonuçta dost var düşman var...ele güne karşı da olsa
biraz içine akıtabilmeli insan...ama nasıl:1no2:
Evet haklısın aslında... Bir defasında arkadaşımla tartışıyorum ve ağlıyorum... Arkadaşım çıktı sen çok zayıfsın bu şekilde haklıda olsan haksız konumuna düşersin dedi... Onu hiç unutmam, belki orda ağlamasam ve dik durabilsem o değil ben onun canını acıtırdım... Ama napalım yapımız böyleymiş özlemimm