Kan pıhtılaşma sorunu

merhaba kızlar kan pıhtılaşma bende var iki yıl önce kalp atışı olmadığını kürtaj oldum geçen şubatta kendiliğinde düştü doktorum testi yaptırmamı istedi yaptırdım pıhtılaşma olduğumu öğrendim hamile kalmadan önce folik asit ve ecopirin kullanmamı gerektiğini söyledi ve kullanıyorum şimdiye kadar birde eşimle genetik araştırmaya yönlendirdi kromozom testi için kan verdik sonucu 3 ay sürüyor ağustosta belli olacak eğer normal çıkarsa hamile kalırsam iğne vuracağımı söyledi bakalım hayırlısı bekliyorum

hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim size de nasip eder inşallah canım Rabbim gönlünüzü ferah tutun

Bende bugün reglimin 24.günü hcg 92sonucu ile clexana başladım mthfr mutasyonu var ayrıca coraspin içiyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız

İnş canım iğneleri ne durumda morarma yaşıyor musun

Bende yarın ultrason olacak diye bacaktan yaptım göbeğe devam edeceğim ama bende morarma çürüme oluyor sende?

Birde doğum sezeryan mu oluyor?

Bu iğnelerden kullanıp ilişki ye giren varmı .yoksa ilişki düşüge sebep olurum
Yarın bende soracağım canım biraz ürkeklik bende de var açıkcası

Doktor yasaklamadı ama ben korkuyorum .dört düşük olduğu için şimdi hsmileyiyşm iki oğlandan sonra rabbim kız nasip etti .bişey olur diye korkuyorum .eşimde istekli olunca şaşırdım

Doktor yasaklanmadı ise birşey olmaz kuzum abartmazsa eşin tabi sert davranmasın

Hayırlara çıkar inş balım eşinin sonucunu bekleyecek misiniz denemek için?

Vuruş şekline göre morarma değişiyo galiba,eşim vuruyo morarmıyo annem vuruyo morarıyo benim ilk ultrason haftaya cuma

Yok kuzum ben buzla uyuşturun vuruyorum göbeğimi sağ tarafı avuç büyüklüğünde morardı doktor genel cerrahiye gisterelim Bi dedi benim eşim vuramaz içi kaldırmıyor kendim yapıyorum

Canım benim de bir boş bir kimyasalım var yarın bakalım kese yi görebilecek miyim.

Benim ilk başta olması bence çok yorulmamdan kaynaklı çünkü yoruldukça kahverengi leke geldi dinlenince geçti hep
Hangi doktora gidiyorsun ben ankarada bir doktor buldum kan pıhtılaşması ile baya çalışması var ve ıstıgramdan bana iğneyle gerek olmadığını yazmıştı yarın ki doktor eğer iğne verirse ona gitmeyi düşünüyorum

Bak olabilir yorgunlukla ilgisi.ikincisinde ben de çok yormıştum kendimi.inşallah yarın göreceksin keseyi inanıyorum haber et olur mu?ben birinde 9.haftaya kadar gelebilmiştim kalp atışları çok çok iyiyken birden duruverdi o yüzden aynı şeyleri yaşama korkusu geliyor.ayrıca doktor ne dediyse söylermisin bana da ismini burdan vermek yasak galiba

Ben takip ettim hep kendimi yoruldukça kanama oluştu tabi kanama dediğim leke şeklindeydi

Kizlar bir arkadaşımın bebeği olmuyor ismi fatma onun adına 41 hamisden ayet el kürsi topluyoruz yardımcı olurmusunuz luften okuyanlar bildirebilirmi

Günaydın canım benim tenimle alakalı galiba morarma bazen oluyor bazen olmuyor bazen iğneyi 3-4 kere çıkarıp tekrar yapmaya çalıştığımı biliyorum ama eşime 1 kere yaptırdım canım çok yandı o yüzden kendim yapıyorum zaten artık alıştım 6. haftadan bu yana hergün yapınca zaten bebişler için herşey katlanılamayacak gibi değil tek dermanı bu olsunda benim doktorum normal doğuma engel değil dedi şimdilik normal bekliyoruz o zaman şartlar el verirse ablamda da normal bekledik suni sancı falan da aldı ama açılma olmadığı için sezeryan oldu yoksa şart değil diye biliyorum yaşayıp göreceğiz haber ederim size inşallah benim zamanım az kaldı Rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…