- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
merhaba kızlar kan pıhtılaşma bende var iki yıl önce kalp atışı olmadığını kürtaj oldum geçen şubatta kendiliğinde düştü doktorum testi yaptırmamı istedi yaptırdım pıhtılaşma olduğumu öğrendim hamile kalmadan önce folik asit ve ecopirin kullanmamı gerektiğini söyledi ve kullanıyorum şimdiye kadar birde eşimle genetik araştırmaya yönlendirdi kromozom testi için kan verdik sonucu 3 ay sürüyor ağustosta belli olacak eğer normal çıkarsa hamile kalırsam iğne vuracağımı söyledi bakalım hayırlısı bekliyorum
Bende bugün reglimin 24.günü hcg 92sonucu ile clexana başladım mthfr mutasyonu var ayrıca coraspin içiyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahbende clexane 0,4 kullanıyorum 6. haftadan bu yana kendim yapıyorum video izledim netten ilk 5 aya kadar göbekten yaptım en az orası acıyor benim sonra kolumu denedim çok acıdı şimdi bacaklarımdan yapıyorum daha iyi kola göre ablam da kullandı hamileliğinde sağlıklı oğlu oldu 2. hamilelik hemen arkasına olunca onda kullanmadı bile şimdi 2 tane evladı var bizde kucağımıza alırız inşallah
Yarın bende soracağım canım biraz ürkeklik bende de var açıkcasıBu iğnelerden kullanıp ilişki ye giren varmı .yoksa ilişki düşüge sebep olurum
Doktor yasaklamadı ama ben korkuyorum .dört düşük olduğu için şimdi hsmileyiyşm iki oğlandan sonra rabbim kız nasip etti .bişey olur diye korkuyorum .eşimde istekli olunca şaşırdım
merhaba kızlar kan pıhtılaşma bende var iki yıl önce kalp atışı olmadığını kürtaj oldum geçen şubatta kendiliğinde düştü doktorum testi yaptırmamı istedi yaptırdım pıhtılaşma olduğumu öğrendim hamile kalmadan önce folik asit ve ecopirin kullanmamı gerektiğini söyledi ve kullanıyorum şimdiye kadar birde eşimle genetik araştırmaya yönlendirdi kromozom testi için kan verdik sonucu 3 ay sürüyor ağustosta belli olacak eğer normal çıkarsa hamile kalırsam iğne vuracağımı söyledi bakalım hayırlısı bekliyorum
Vuruş şekline göre morarma değişiyo galiba,eşim vuruyo morarmıyo annem vuruyo morarıyo benim ilk ultrason haftaya cuma
Vuruş şekline göre morarma değişiyo galiba,eşim vuruyo morarmıyo annem vuruyo morarıyo benim ilk ultrason haftaya cuma
bugün adetimin 27.günü tam 4haftalık olucam yarın.doktorum erken öğren erken başlayalım dediiğneyr o yüzden 22.günümde öğrendim şimdi zaman geçmiyorKaç haftalık sın
bugün adetimin 27.günü tam 4haftalık olucam yarın.doktorum erken öğren erken başlayalım dediiğneyr o yüzden 22.günümde öğrendim şimdi zaman geçmiyor
İnşallah bu sefer olur yarabbim inşallah 2kayıptan sonra değişik hallerdeyim yani.umutsuzluk oluyoBnde öyle yaptım en erken ne zmn öğrenirsen o zmn senin için iyi demişti
Kanamalı gebelik ortak özellik mi bu pıhtılaşmada?Bnde öyle yaptım en erken ne zmn öğrenirsen o zmn senin için iyi demişti
Bak olabilir yorgunlukla ilgisi.ikincisinde ben de çok yormıştum kendimi.inşallah yarın göreceksin keseyi inanıyorum haber et olur mu?ben birinde 9.haftaya kadar gelebilmiştim kalp atışları çok çok iyiyken birden duruverdi o yüzden aynı şeyleri yaşama korkusu geliyor.ayrıca doktor ne dediyse söylermisin bana da ismini burdan vermek yasak galiba
Benimde öyleydi canım peçeteye günlük pede leke şeklinde.çok şükür şakır şakır olmadıBen takip ettim hep kendimi yoruldukça kanama oluştu tabi kanama dediğim leke şeklindeydi
Benimde öyleydi canım peçeteye günlük pede leke şeklinde.çok şükür şakır şakır olmadı
Okudum allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKizlar bir arkadaşımın bebeği olmuyor ismi fatma onun adına 41 hamisden ayet el kürsi topluyoruz yardımcı olurmusunuz luften okuyanlar bildirebilirmi
İnş canım iğneleri ne durumda morarma yaşıyor musun
Bende yarın ultrason olacak diye bacaktan yaptım göbeğe devam edeceğim ama bende morarma çürüme oluyor sende?
Birde doğum sezeryan mu oluyor?
Yarın bende soracağım canım biraz ürkeklik bende de var açıkcası
Doktor yasaklanmadı ise birşey olmaz kuzum abartmazsa eşin tabi sert davranmasın
Hayırlara çıkar inş balım eşinin sonucunu bekleyecek misiniz denemek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?