- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Günaydın canım benim tenimle alakalı galiba morarma bazen oluyor bazen olmuyor bazen iğneyi 3-4 kere çıkarıp tekrar yapmaya çalıştığımı biliyorumama eşime 1 kere yaptırdım canım çok yandı o yüzden kendim yapıyorum zaten artık alıştım 6. haftadan bu yana hergün yapınca zaten bebişler için herşey katlanılamayacak gibi değil tek dermanı bu olsunda benim doktorum normal doğuma engel değil dedi şimdilik normal bekliyoruz o zaman şartlar el verirse ablamda da normal bekledik suni sancı falan da aldı ama açılma olmadığı için sezeryan oldu yoksa şart değil diye biliyorum yaşayıp göreceğiz haber ederim size inşallah benim zamanım az kaldı Rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah
Ben kullandıım canım ikinci gebeliğimde kanamayı durduruyor sadece çok fena yakıyor iğne aynı karnımızdan vurduğumuz gibiBana doktor haftada bir proluton depot verdi kullandın mı hiç
Progestanın depo hali daha etkiliBen kullandıım canım ikinci gebeliğimde kanamayı durduruyor sadece çok fena yakıyor iğne aynı karnımızdan vurduğumuz gibi
Bana doktor haftada bir proluton depot verdi kullandın mı hiç
İnşallah bu sefer olur yarabbim inşallah 2kayıptan sonra değişik hallerdeyim yani.umutsuzluk oluyo
Bilmiyorum ki canım hiçKanamalı gebelik ortak özellik mi bu pıhtılaşmada?
Ben kullandıım canım ikinci gebeliğimde kanamayı durduruyor sadece çok fena yakıyor iğne aynı karnımızdan vurduğumuz gibi
Progestanın depo hali daha etkili
canım ilk gebeliğimde kanama olunca progestan kullandım ama fayda etmedi düşük yaptım. bunda kanamam hiç olmadı çok şükür sadece clexane 0,4 kullanıyorum. birde vitamin demir hapı balık yağı işte
Hayirli olsun:)Kızlar merhabalar öncelikle
Bir boş gebelik kürtajla birlikte sonlandırıldı kimyasal gebelik birde geçirdim
Ve bugün beta 110 pozitif çıktı
Allah'a şükür rabbim tüm isteyenlere verir hayırlısı inşallah
gebe yimdoktorum hemen Clexane 4000 Lik igneye başladı corospin ve poragestan da verdi hafif lekelenme görüyorum
İğneyi kullanan oldu mu ben bugün kullandım ve kolum çok yandı
İnş canım iğneleri ne durumda morarma yaşıyor musun
Bende yarın ultrason olacak diye bacaktan yaptım göbeğe devam edeceğim ama bende morarma çürüme oluyor sende?
Birde doğum sezeryan mu oluyor?
Yarın bende soracağım canım biraz ürkeklik bende de var açıkcası
Doktor yasaklanmadı ise birşey olmaz kuzum abartmazsa eşin tabi sert davranmasın
Hayırlara çıkar inş balım eşinin sonucunu bekleyecek misiniz denemek için?
Evet canım eşim bekliyor ne olur ne olmaz diye bayramdan sonra belli olacakmış
bende de ayni sorun var canim 2 hamileligimde de cleaxane kullandim cok şükür ikiside sağlıklı simdi tekrar gebeyim 6 haftalik yine yapiyorum.. evet çok aciyo yaniyo ve moraracak hatta ama kucagina alacagin günleri düşün o yetiyo insana
Merhaba ben 5haftalık hamileyim keseyi Dr gördü ancak iç kanama var dedi 3 gündür kanamam var kahverengi tonunda sizde hiç kanama oldumu ne yapacağımı bilmiyorum pıhtılaşma sorunum var hibor 3500 vuruluyorum
Merhaba Merve bende dinleniyorum düşükmü yapıyorum yoksa kanama mı oluyor corasprin içtim diye mi iç kanama oldu bilmiyorum Dr bir hafta sonra gel dedi ama geçmiyor günler beslenme konusunda bişey dedimi doktorunCanım benim kese etrafında kanama gözükmedi ama lekelenmem ve hafif kırmızı nokta şeklinde kanamam oldu şuan da 7 haftalık olduk bugün kesemizi de bebeğimiz de gördük doktorum kalp atışını dinlemedi zarar vermeyelim dedi 3. Aydan sonra dinleyeceğiz inş
Benm daha öncesinde düştüklerim olduğu için progestan ve haftalık düşük iğnem var şuan tabi yanında Clexane 4000 kullanıyorum 4 haftalık iken oldu kanamam bol bol dinlendim kalkmadım daha sonra kabız oldumdoktorum yürüyüş yap diyince ayaklandım
Merhaba Merve bende dinleniyorum düşükmü yapıyorum yoksa kanama mı oluyor corasprin içtim diye mi iç kanama oldu bilmiyorum Dr bir hafta sonra gel dedi ama geçmiyor günler beslenme konusunda bişey dedimi doktorun
Sizin pıhtılaşma sorununuz Homozigot mutasyon mu yani bana corasprin fazla geldiği için kesti sizde devam her Dr farklı diyor sizinkini merak ettim uygulama metodu olarak aynı değil çünküMerhaba Merve bende dinleniyorum düşükmü yapıyorum yoksa kanama mı oluyor corasprin içtim diye mi iç kanama oldu bilmiyorum Dr bir hafta sonra gel dedi ama geçmiyor günler beslenme konusunda bişey dedimi doktorun
Merhaba,benim homozigot ondan dolayı sanırım hem iğne hem coraspin içiyorumSizin pıhtılaşma sorununuz Homozigot mutasyon mu yani bana corasprin fazla geldiği için kesti sizde devam her Dr farklı diyor sizinkini merak ettim uygulama metodu olarak aynı değil çünkü
Kaç haftalık oldu bebeğinizMerhaba,benim homozigot ondan dolayı sanırım hem iğne hem coraspin içiyorum
Sizin pıhtılaşma sorununuz Homozigot mutasyon mu yani bana corasprin fazla geldiği için kesti sizde devam her Dr farklı diyor sizinkini merak ettim uygulama metodu olarak aynı değil çünkü
Anladım canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah verdiğin bilgiler için tşk ederimBnm hemozigot canım bana devam ediyor
Bana antifaktör xa diye bir test yaptı her ay tekrarlayacağını söyledi ona göre iğne dozu vereceğim dedi
Benim bugün 6+0 cuma kısmetse kontrole gideceğim kesemizi görnüştük geçen haftaKaç haftalık oldu bebeğiniz
Benimde keseyi gördü Dr ama iç kanama var diye net bişey demedi çarşamba günü belli olacak durum canmBenim bugün 6+0 cuma kısmetse kontrole gideceğim kesemizi görnüştük geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?