Kan pıhtılaşma sorunu

Bana doktor haftada bir proluton depot verdi kullandın mı hiç

İnşallah bu sefer olur yarabbim inşallah 2kayıptan sonra değişik hallerdeyim yani.umutsuzluk oluyo

Aynen canım bende aynıyım şuan

Kanamalı gebelik ortak özellik mi bu pıhtılaşmada?
Bilmiyorum ki canım hiç

Ben kullandıım canım ikinci gebeliğimde kanamayı durduruyor sadece çok fena yakıyor iğne aynı karnımızdan vurduğumuz gibi

Beni hiç yakmadı canım

Progestanın depo hali daha etkili

Progestan da içiyorum hafta da 1 bu İğneyi de vurulcam artık

Bende de kanama yok am atedbir amaçlı başladılar

Hayirli olsun:)
İlk basldigim 2 gun hep hastaneye gittim koldan yaptirdim inanilmaz canim yaniyordu, mormor oluyordu kollarim, sonra 9 ay boyunca hergun ayni saatte hastaneye gidemem, her gun ayni saatte biri yanimda olamaz caresine bakmaliyim dedim kararttim gozumu gobekten yaotim bi kere, cok zor geldi basta ama sonra oyle bir alistim ki, o saatte disarda oluyorduk atiyorum yemek yiyoruz, sohbet ederken ben igneyi cikarip hooop saplayiveriyordum karnima garsonlar filan kalakaliyordu:)

Otobus duraginda, dugunde, avm de, restorantta... bir cok yerde yaptim o kadar alistim ki bir sure sonra:) bir de psikolojik olarak cok rahatliyordum yaptigimda ben evladimi doyurmus ona mamasini vermis gibi hissediyordum:) dogumdan bir kac gun once doktorum sezeryan icin birakmami onerdi, o bir kac gun cok zorlandim birden igneyi birakinca eksik gibi hissettim bebegim 9 aylik ve ben hala igne saatindeki alarmimi silmedim pasif halde duruyor orda:) alarm kuracagim zaman onu gorup bi gulumsuyorum ne gunlerdi diye...

Gobek kesinlikle koldan daha az aciyor, damara gelmesin yeterli... ilk zamanlar gobek deligi cevresi en uygun yer, ama karin buyudukce zorlasiyor tabiki ben o zaman biraz daha yanlardan yapiyordum. Bir de hamilelikte vucuttaki kan ve damarlarda artis oluyor, gobegim buyudukce aynanin karsisinda yapmaya basladim damarlari gorerek olmadigi yerlerden yaomaya calisiyordum.

Evet canım eşim bekliyor ne olur ne olmaz diye bayramdan sonra belli olacakmış

Merhaba ben 5haftalık hamileyim keseyi Dr gördü ancak iç kanama var dedi 3 gündür kanamam var kahverengi tonunda sizde hiç kanama oldumu ne yapacağımı bilmiyorum pıhtılaşma sorunum var hibor 3500 vuruluyorum

Merhaba ben 5haftalık hamileyim keseyi Dr gördü ancak iç kanama var dedi 3 gündür kanamam var kahverengi tonunda sizde hiç kanama oldumu ne yapacağımı bilmiyorum pıhtılaşma sorunum var hibor 3500 vuruluyorum

Canım benim kese etrafında kanama gözükmedi ama lekelenmem ve hafif kırmızı nokta şeklinde kanamam oldu şuan da 7 haftalık olduk bugün kesemizi de bebeğimiz de gördük doktorum kalp atışını dinlemedi zarar vermeyelim dedi 3. Aydan sonra dinleyeceğiz inş
Benm daha öncesinde düştüklerim olduğu için progestan ve haftalık düşük iğnem var şuan tabi yanında Clexane 4000 kullanıyorum 4 haftalık iken oldu kanamam bol bol dinlendim kalkmadım daha sonra kabız oldum doktorum yürüyüş yap diyince ayaklandım

Merhaba Merve bende dinleniyorum düşükmü yapıyorum yoksa kanama mı oluyor corasprin içtim diye mi iç kanama oldu bilmiyorum Dr bir hafta sonra gel dedi ama geçmiyor günler beslenme konusunda bişey dedimi doktorun

Merhaba Merve bende dinleniyorum düşükmü yapıyorum yoksa kanama mı oluyor corasprin içtim diye mi iç kanama oldu bilmiyorum Dr bir hafta sonra gel dedi ama geçmiyor günler beslenme konusunda bişey dedimi doktorun

Bn corospin e devam ediyorum kuzum yeme içmeye ilgili bişey demedi ama kilo konusunda takıntılı bir doktorum var yanlış anlamaysam kiloya dikkat edicez dedi kuzum

Sizin pıhtılaşma sorununuz Homozigot mutasyon mu yani bana corasprin fazla geldiği için kesti sizde devam her Dr farklı diyor sizinkini merak ettim uygulama metodu olarak aynı değil çünkü

Sizin pıhtılaşma sorununuz Homozigot mutasyon mu yani bana corasprin fazla geldiği için kesti sizde devam her Dr farklı diyor sizinkini merak ettim uygulama metodu olarak aynı değil çünkü

Bnm hemozigot canım bana devam ediyor
Bana antifaktör xa diye bir test yaptı her ay tekrarlayacağını söyledi ona göre iğne dozu vereceğim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…