- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Progestan mı kullanıyorsun kanama için.bende cuma gidicemBenimde keseyi gördü Dr ama iç kanama var diye net bişey demedi çarşamba günü belli olacak durum canm
Evet günde 3 defa içiyorum geçmiyor günlerProgestan mı kullanıyorsun kanama için.bende cuma gidicem
beslenme için bişey dedimi sanaProgestan mı kullanıyorsun kanama için.bende cuma gidicem
Yok canım ya genel şeyler norveç somonu ye ağır metal içeren balık yeme,kabak çekirdeği ye bol bol dedibeslenme için bişey dedimi sana
Bana şeker ürünleri yağlı ürünler yeme dedi ama bunları benim pıhtılaşma ile alakası yokmuş gebelikte uyulması gereken beslenme dedi ne yiyip ne yemeyeceğimi bilmiyorum yediklerim kan pıhtısını artırımı zararlımı diye düşünüp yemekten vazgeçiyorum.. Daha önceki gebeliğimde herşeyi yedim ama sonrasında 2 düşüğüm oldu ikisinin kalbi 8.haftada durdu bunda sıkıntı yaşamıyım diye dikkat ediyorum ama tam bilgim yok her kafadan bir ses bende Homozigot mutasyon var bu arada tecrübelerini paylaşırsanız mutlu olurum inanınYok canım ya genel şeyler norveç somonu ye ağır metal içeren balık yeme,kabak çekirdeği ye bol bol dedi
Evet paylaşalım benim de çok bilgim yok doktora gittikçe tecrübelerimizi paylaşalım homozigotum bendeBana şeker ürünleri yağlı ürünler yeme dedi ama bunları benim pıhtılaşma ile alakası yokmuş gebelikte uyulması gereken beslenme dedi ne yiyip ne yemeyeceğimi bilmiyorum yediklerim kan pıhtısını artırımı zararlımı diye düşünüp yemekten vazgeçiyorum.. Daha önceki gebeliğimde herşeyi yedim ama sonrasında 2 düşüğüm oldu ikisinin kalbi 8.haftada durdu bunda sıkıntı yaşamıyım diye dikkat ediyorum ama tam bilgim yok her kafadan bir ses bende Homozigot mutasyon var bu arada tecrübelerini paylaşırsanız mutlu olurum inanın
Bende corasprin folik asit ve heparin 3500 ile başladım hamileliğin 4.haftasında iç kanama oldu kese iyi dedi doktorum corasprin kesti şuan hafif kanamam var baya azaldı çarşamba günü kontrolüm var sen hangi tedaviyi uyguluyorsunEvet paylaşalım benim de çok bilgim yok doktora gittikçe tecrübelerimizi paylaşalım homozigotum bende
Amin Rabbim yardımcımız olsun inşallah yüzümüz güler sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur inşallah bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşalım aynı sıkıntıyı yaşayan insanlarla paylaşmak beni rahatlatıyorMrb kizlar bnde var kan pihtilasmasi iko gende tasiyicim iki kaybim var birtane 4 yasinda oglum var sukurler tekrar hamileyim yine celaxsin ve cor aspirin kullaniorm bizde tehlike bitmio dusuk tehlikesoyle 9 ay geciiros rabbim beterinden korusun ne diyelim
Allah raziolsun kardesim cumle hamilelr hamile kalmak isteyenler rabbim hepimizin yuzunu guldursun kucagimiza aldirmayi nasip etsin sorular gelirse elbette seve sebe cevaplar elimden gelenin en fazlasini yapmaya calisirmAmin Rabbim yardımcımız olsun inşallah yüzümüz güler sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur inşallah bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşalım aynı sıkıntıyı yaşayan insanlarla paylaşmak beni rahatlatıyor
Tedavimiz benzer coraspin 100mg,progestan 200mg,clexane 4000 ve folio kullanıyorumBende corasprin folik asit ve heparin 3500 ile başladım hamileliğin 4.haftasında iç kanama oldu kese iyi dedi doktorum corasprin kesti şuan hafif kanamam var baya azaldı çarşamba günü kontrolüm var sen hangi tedaviyi uyguluyorsun
Clexanı ve progestanı günde kaç defa alıyorsun canm,ben 100 mg progestanı 3 defa alıyorum, corasprini kanamam var diye kesti iğneyi günde 1defa sabah vuruluyorum, Rabbim inşallah kucağımıza alırız yavrumuzu sağlıklı olur inşallah ,Tedavimiz benzer coraspin 100mg,progestan 200mg,clexane 4000 ve folio kullanıyorum
Ben iki düşük sonrası öğrendim ilki boş gebelik 2.si sıkıntısız 3.ve 4.gebeliğimde kalbi durdu bunun üzerine testler yaptırdım pıhtılaşma sorunum çıktı bende Homozigot mutasyon sorunum. İnşallah bu gebeliğimde sorun yaşamam hafif kanama var sende hiç kanama oldumuselam kızlar ben ilk hamileliğimi sorunsuz geçirdim. Sonra 6 haftalık bir düşüğüm var ,bunun üzerine dr pıhtılaşma testlerine baktırmamı istedi ve pıhtılaşma çıktı. Şimdi ocsapar 4000, folbiol ve progestan 200 kullanıyorum. Benim gibi İlki normal olup sonradan öğrenen var mı?
Ben 100mg sabah akşam iki kez progestan.clexane da 4000lik bir kez vurunuyorum akşamlarıClexanı ve progestanı günde kaç defa alıyorsun canm,ben 100 mg progestanı 3 defa alıyorum, corasprini kanamam var diye kesti iğneyi günde 1defa sabah vuruluyorum, Rabbim inşallah kucağımıza alırız yavrumuzu sağlıklı olur inşallah ,
Kaç haftalık gebeliğin? çok şükür yok kanamam yarın kontrolüm varBen iki düşük sonrası öğrendim ilki boş gebelik 2.si sıkıntısız 3.ve 4.gebeliğimde kalbi durdu bunun üzerine testler yaptırdım pıhtılaşma sorunum çıktı bende Homozigot mutasyon sorunum. İnşallah bu gebeliğimde sorun yaşamam hafif kanama var sende hiç kanama oldumu
Benimde yarın kontrolüm Allah hayırlısını versin inşallah Dr güzel şeyler söyler 5+4 günlük olduKaç haftalık gebeliğin? çok şükür yok kanamam yarın kontrolüm varumarım herşey yolundadır. Dinlenmeye çalış canım
İnşallah güzel düşünelim herşey güzel olsunBenimde yarın kontrolüm Allah hayırlısını versin inşallah Dr güzel şeyler söyler 5+4 günlük oldu
Kızlar merhabalar öncelikle
Bir boş gebelik kürtajla birlikte sonlandırıldı kimyasal gebelik birde geçirdim
Ve bugün beta 110 pozitif çıktı
Allah'a şükür rabbim tüm isteyenlere verir hayırlısı inşallah
gebe yimdoktorum hemen Clexane 4000 Lik igneye başladı corospin ve poragestan da verdi hafif lekelenme görüyorum
İğneyi kullanan oldu mu ben bugün kullandım ve kolum çok yandı
Allah analı babalı büyütsün inşallah adınıza sevindim inşallah bende kucağıma alırım hayırlı sağlıklı bir şekilde.. Doktorunuzun önerdiği tedavi nasıldı her doktorun farklı tedavisiHayirli olsun gebeliginz.ben de iki dusuk sonrasi ucuncu gebeligimde igne ile saglkli bir doğum yaptm iki aylik bebisim kucagimda suan:) ben bastan beri kendim vurdum ve gobek ccok yanip morardigi icin bacaktan vurdum.deneye deneye en az aciyan seklini buldum bacaktan hafif yanlardan yani daha etli yerden damarsiz yerden sokup coook hafif enjekte ettim siviyi yavas yavas.cikartinca da kenarlarina elimlevurarak masaj yaptm.dagittim yani sıvıyı inan hic morarmamaya basladi cogu.beze de olmadi.aylar sonra kesfettim kendi kendime ama buna sukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?