- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Kızlar bebeğimi kaybettim hem de iğne ve aspirine rağmen.bu 3 oldu
kaçlık kullanıyorsunMerhaba kizlar bende 7 haftalik hamileyim daha once 8.haftada kurtajim var ozaman pihtilasma oldugunu bilmiyordum simdi gebeligimin basindan beri clexane 4 ve bebe aspirini kullaniyordum c.tesi kanama gecirdim bebe aspirinini kestik hala kahverengi lekelenmelerim devam ediyor suan sadece igne kullaniyorum ultrasonda bebegin kesesi disinda kanama alani görüldü bebe aspirinini mecburen kestik ama bir yandanda tek igne yetermi diye korkuyorum3 gende heterezigot var
clexane 4 lük mthfr1298 mthfr677 F13 v34L heterezigotkaçlık kullanıyorsun
benim sadece 677 de vardı bi doktorum 0,2 + coraspin vermişti diğeri sadece 0,4 lük. sende doktorun dediğini dinle.muhtemelen kanaman geçince tekrar başlatabilir hapa .clexane 4 lük mthfr1298 mthfr677 F13 v34L heterezigot
lekelenmen olunca asprini kesmismiydinKızlar merhabalar öncelikle
Bir boş gebelik kürtajla birlikte sonlandırıldı kimyasal gebelik birde geçirdim
Ve bugün beta 110 pozitif çıktı
Allah'a şükür rabbim tüm isteyenlere verir hayırlısı inşallah
gebe yimdoktorum hemen Clexane 4000 Lik igneye başladı corospin ve poragestan da verdi hafif lekelenme görüyorum
İğneyi kullanan oldu mu ben bugün kullandım ve kolum çok yandı
Bir perinatologa mı gitsen canım? Ben kalp atışı duyunca bu kan sulandırıcılar icin gitmeyi düsünüyorumlekelenmen olunca asprini kesmismiydin
hematoloji ye gittim pek aciklayici konusmadi igneyle aspirim yeterli doktorun kullan diyorsa kullan dedi perinatolog dedigin riskli gebelikler uzmanımıBir perinatologa mı gitsen canım? Ben kalp atışı duyunca bu kan sulandırıcılar icin gitmeyi düsünüyorum
Evet canım bebeği ayrıntılı konrtol ederhematoloji ye gittim pek aciklayici konusmadi igneyle aspirim yeterli doktorun kullan diyorsa kullan dedi perinatolog dedigin riskli gebelikler uzmanımı
p.tesi kadin dogumcuya basliyorum artik o ne derse onu yapicam simdiye kadar tup bebek doktorum ilgilendiEvet canım bebeği ayrıntılı konrtol eder
Merhaba bende kan ğıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum daha önce 8 haftalık düşüğüm olduğu için önlem amaclı doktorum coraspin 100 claxane 4000 verdi simdi sizlerin yazılarını okuyunca endişelendim bu ilaçlar kaanamamı yapıyor?Merhaba kizlar bende 7 haftalik hamileyim daha once 8.haftada kurtajim var ozaman pihtilasma oldugunu bilmiyordum simdi gebeligimin basindan beri clexane 4 ve bebe aspirini kullaniyordum c.tesi kanama gecirdim bebe aspirinini kestik hala kahverengi lekelenmelerim devam ediyor suan sadece igne kullaniyorum ultrasonda bebegin kesesi disinda kanama alani görüldü bebe aspirinini mecburen kestik ama bir yandanda tek igne yetermi diye korkuyorum3 gende heterezigot var
kani cok sulandirirsa kanama yapabilir ama bendeki kanama illa bu ilactan oldu diyemeyiz belki sebebi baskadir ama kanama yasandigi icin aspirin kesildi hemen clexane devam pihtilasma oldugu icin celexane hic kesemem kanama bitincede aspirine tekrar baslayacagimMerhaba bende kan ğıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum daha önce 8 haftalık düşüğüm olduğu için önlem amaclı doktorum coraspin 100 claxane 4000 verdi simdi sizlerin yazılarını okuyunca endişelendim bu ilaçlar kaanamamı yapıyor?
Sanırım aynı zamanlardayız rabbim saglıkla bebişlerimiizi kucağımıza almayı nasip etsin inşkani cok sulandirirsa kanama yapabilir ama bendeki kanama illa bu ilactan oldu diyemeyiz belki sebebi baskadir ama kanama yasandigi icin aspirin kesildi hemen clexane devam pihtilasma oldugu icin celexane hic kesemem kanama bitincede aspirine tekrar baslayacagim
amin canimm insallahhhSanırım aynı zamanlardayız rabbim saglıkla bebişlerimiizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
lekelenmen olunca asprini kesmismiydin
Merhaba bende kan ğıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum daha önce 8 haftalık düşüğüm olduğu için önlem amaclı doktorum coraspin 100 claxane 4000 verdi simdi sizlerin yazılarını okuyunca endişelendim bu ilaçlar kaanamamı yapıyor?
kani cok sulandirirsa kanama yapabilir ama bendeki kanama illa bu ilactan oldu diyemeyiz belki sebebi baskadir ama kanama yasandigi icin aspirin kesildi hemen clexane devam pihtilasma oldugu icin celexane hic kesemem kanama bitincede aspirine tekrar baslayacagim
kanama olunca doktorum kesti zaten canim kanama durmaz diye senin kanaman oldu mu allah korusunKızlar doktorunuza sormadan kesmeyin aspirini ben kesmedim iğnemi de hapımı da sadece kistim büyüdüğü için daha çok beslemesin diye kestiler
Kanamayı arttırıyor diye kesmeyin zaten koruyan şey iğneler pıhtı sorununuz varsa pıhtı atma ihtimalini desteklemiş olursunuz
kanama olunca doktorum kesti zaten canim kanama durmaz diye senin kanaman oldu mu allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?