Kan pıhtılaşma sorunu

Merhaba kizlar bende 7 haftalik hamileyim daha once 8.haftada kurtajim var ozaman pihtilasma oldugunu bilmiyordum simdi gebeligimin basindan beri clexane 4 ve bebe aspirini kullaniyordum c.tesi kanama gecirdim bebe aspirinini kestik hala kahverengi lekelenmelerim devam ediyor suan sadece igne kullaniyorum ultrasonda bebegin kesesi disinda kanama alani görüldü bebe aspirinini mecburen kestik ama bir yandanda tek igne yetermi diye korkuyorum 3 gende heterezigot var

kaçlık kullanıyorsun

lekelenmen olunca asprini kesmismiydin

Bir perinatologa mı gitsen canım? Ben kalp atışı duyunca bu kan sulandırıcılar icin gitmeyi düsünüyorum
hematoloji ye gittim pek aciklayici konusmadi igneyle aspirim yeterli doktorun kullan diyorsa kullan dedi perinatolog dedigin riskli gebelikler uzmanımı

Merhaba bende kan ğıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum daha önce 8 haftalık düşüğüm olduğu için önlem amaclı doktorum coraspin 100 claxane 4000 verdi simdi sizlerin yazılarını okuyunca endişelendim bu ilaçlar kaanamamı yapıyor?

kani cok sulandirirsa kanama yapabilir ama bendeki kanama illa bu ilactan oldu diyemeyiz belki sebebi baskadir ama kanama yasandigi icin aspirin kesildi hemen clexane devam pihtilasma oldugu icin celexane hic kesemem kanama bitincede aspirine tekrar baslayacagim

Sanırım aynı zamanlardayız rabbim saglıkla bebişlerimiizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

lekelenmen olunca asprini kesmismiydin

Kızlar doktorunuza sormadan kesmeyin aspirini ben kesmedim iğnemi de hapımı da sadece kistim büyüdüğü için daha çok beslemesin diye kestiler

Kanamayı arttırıyor diye kesmeyin zaten koruyan şey iğneler pıhtı sorununuz varsa pıhtı atma ihtimalini desteklemiş olursunuz

kanama olunca doktorum kesti zaten canim kanama durmaz diye senin kanaman oldu mu allah korusun

Herkese iyi akşamlar. Benim de pıhtılaşma sorunum var. Gebelik testini neye göre yapıyorsunuz? Yani ben gebelik düşünüyorum ve pıhtılşama sorunu olduğu için kanama başladığında onu normal regl kanaması sanabilirim oysa düşük de yapmış olabilrim. Kafam çok karıştı. Her ay test mi yapıyorsuuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…