Kan pıhtılaşma sorunu

Canım 5 gevelğin derken düşükmü hepsi benmde 2 düşüğüm varda anlamaya calısıyorum sebep neydi düşüklerinin hangi testler yapıldı birde sana öğrenebilrmym

Yapılıyor kuzum
Canım ya Allah senden razı olsun cevap veriyorsun hemen.
Nasıl yapıcam bacağımin neresinden yapıcam.
Bu arada 4 genim problemli 3 nün taşıyıcısı, 1 tanesinin hastasıymışım.
Hani sordun ya doktor bişey dedimi die, ne diyecek ki kan sulandırıcı verdi.
Ya ben şaştım kaldım ailemde ana baba tarafimda hiç bir problem hastalık vs yok.
Hepsi kocan gibi.
Bula Bula beni bulmuş bu genler.

Ay benim de senin gibi aynı. Clexane 0.4 günde 1 bi de coraspin kullanıyorum 100lük. Ama dozu yetmez dye cok korkuyorum

Ay benim de senin gibi aynı. Clexane 0.4 günde 1 bi de coraspin kullanıyorum 100lük. Ama dozu yetmez dye cok korkuyorum
Bana sadece iğne verdiler Cnm.
Tekrar kan alındı.
Devlet direk kanını özele gönderdi.
O testtin sonuçları ciksin ona göre tekrar konusucaz dediler.

Arkadaşlar bende clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum bugün iğnenin battığı yer iğne yapılıp çıktıktan sonra kanamaya başladı ve hala yara bandının altında az az kanıyor sizde böyle bişey yaşayan var mı

Daha önce de söyledim sana anne baban değil sadece senin genin nasıl torunlar gözleri 2 kuşak öncesinden alıyorsa bu da öyle 5 kuşak öncesinden bile gelir 5 kuşak taşır sende hastalık olarak ortaya çıkar geldi beni buldu tarzı konuşman çok da uygun değil sonuçta tedavisi olan bir hastalık

Bunun için antifaktör xa testi yapılıyor o teste göre doz ayarlanıyor fakat ben burda Bi kaç kişi dışında kimsede görmedim yaptıran bende yaptırdım Bir doz yeterli dendi bu ay tekrar yapılacak

Bana sadece iğne verdiler Cnm.
Tekrar kan alındı.
Devlet direk kanını özele gönderdi.
O testtin sonuçları ciksin ona göre tekrar konusucaz dediler.

Benm yaşadığım şeyi yaşamışsın bantlamasaydın keşke ben bir ara gündüz vurdum iğnemi sonra dışarı çıktım akşam eve geldim yemek hazırla et derken ben biraz belime doğru yapıyorum İğneyi o taraflarda yağ daha fazla olduğu için acımıyor hem kanamış nerden baksan 6 saat Bi baktım kan tişört felan ferace me geçmemiş fakat
Hemen önce kanı bedenimden temizledim alkollü mendille sonra sıkıca bastırdım buz koyup öyle geçmişti

Kızlar dikkat edin kendinize normal insanlardan Bi kat daha zor pıhtılaşıyor kanınız Allah korusun ve dışarı çıkarken çantanıza yada bilekliğinize Clexane kullandığınızı yazın nerde ne zaman başımıza iş geleceğini bilemiyoruz sonuçta

Tatlım başıma gelen durumu ifade ederken istedigim gibi belirte bilirim. Bırakta uygun olup olmadığını ben belirleyeyim.
Ben ifade şeklim icin akıl almaya gelmedim.

Siz bana yazdınız. Siz negatifsiniz. Tartışmayı da siz çıkarıyorsunuz.

Hadi canım hadi
Önce araştır hastalığını burda neden neden diye sayıklayacağına bu kaç oldu seninle bu polemiğe giriyorum hamilesin de biz de hamileyim herkesin Bi sabrı var geçen de sana Bi şeyi anlatmak için 10 kere yazdım ya anlama problemin var yada okuma
Burda isyan edici cümleler istemiyorum başka kan pıhtılaşması konusu var git orda ne yazarsan yaz

Yada önce araştır neden olabileceğini

Şu yazım tarzına bi bakın isterseniz.
Ben araştırıyorum zaten.
Git orda yazarsın gibi cümleler nasıl kuruyorsun.
Ben kimseyi kırıcı bişey yazmadım bunlar başıma nasıl geldi yazmam sizi ilgilendiren size yazılan bu yazi değil ki.
Yok git başka konuya yazıyorsunuz.
Hiç yorum yazmaya da bilirsiniz.
Burada yazım tarzında sorun varsa site müdahale eder hakaret vb şeyler yasaktır.
Ben size bişey yazmadım ki siz bana kirici cümleler kullanıyorsunuz. Kullanamazsınız.
Mune Kazen

Son düzenleme:

Bence sorun sende bak hala annemde babamda yok diye yazabiliyorsun anlamıyorsun ciddi problem var sende banlamsam ne olacak mune alıştı beni banlamaya ben dilimin kemiğini mi durdurucam sandın küçük çocuklar gbi şikayet ediyorsun.

Neyi nasıl araştırıyorsun bilmiyorum fakat şurada sana kaç mesaj attım seni o zaman sakinleştirmek için inatla anlamaktan uzak durdun hamilesin testler pozitif hala neden diyorsun burası mı araştırma yapacağın yer yoksa doktoruna sormakmı? Yada başka doktorlara gidip öğrenmek mi
Benim eşim bile öğrendi sen hala Leyla modunda sın bunu kabullenip nasıl en az acıyla atlatabilirim bunun başka tedavisi var mı modunda değil neden ben
Nasıl olur annem de yok şunda yok

Lütfen konumdan uzak dur git nerde negatif ligini yayıyorsan yay

Mune Kazen

Bir insan başıma neden geldi diye bir kere sorar bunun da soracağım kişi bir kere biz oluruz gerisi doktorun işidir burda onun cevabını alırsan cevap verirsin

Bak nasıl araştırılır onu da öğretiyorum sana burda yazmakla araştırmış olmuyorsun

Burda doktordan aldığın bilgiyi paylaşırsın burda ki insanlarda aaa demekki bu da var ben Bi doktoruma sorayım der bunun mantığı budur biz senin gencinin dna sı çıkartmıyoruz

Kendine konu açabilirsin mesela bunlar başıma neden geldi anne babam yok diye belki Bi prof gelir de cevabını verir yaklaşık 3 sayfa ya 3 sayfa Sana bunu anlattık yuhhh hala yazabiliyorsun

Mune Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…