- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Peki ailenizde kan pıhtılaşma sorunu olan varmıydı gebeliğinde.
Evet gen testi genetikle birlikte yaptırdık eşimle bana.
Belki hiç sorun yok ama insanın aklına takılıyor.
Sürpriz bı gebelik oldu.
Evet bana da anlattirdilar.Yooo annem çatır çatır doğumuş kimsede yok ama mesela annem kanserken beyne pıhtı attı, babam kalp krizi geçirdi vb. . Doktorum bunları dinleyince iyiki yaptırmışsın dedi şuan ilk gittiğim doktorumu değiştirdim bunları sormamıştı ananeme kdr anlatırtı bu doktor mesela
Ben doğal yolla gebe kaldım 1 aylık düştü. Sonra bi ameliyat oldum yapamadılar. 1 tüp bebek denedim tutmadı. İkinci ameliyatımı oldum. Sorunlar giderildi. İkinci tüp bebek denedim. Değer çok yükselmedi. Düştü değer.İşte ya bekleyeceksin yada özelde yaptıracaksın 2 günde eline veriyorlar
Ben kimyasla gebelik yaşadıktan sonra hemen gidip yaptırdım 2 ay sonra sonucum çıktı zaten doktorları beklesem 3. Düştüğümü bekleyecekler birde zaten kimyasal gebeliği gebelikten saymıyorlar
Evet bana da anlattirdilar.
Fakat ne anne ne baba tarafında pıhtı sorunu, kanser, kalp krizi geçiren kimse yok.
İlla düşük olmasını beklemeleri biraz saçma baştan isteseler bu hayatı testleri belki insanlar bu kadar uğraşmayacak.
Ben doğal yolla gebe kaldım 1 aylık düştü. Sonra bi ameliyat oldum yapamadılar. 1 tüp bebek denedim tutmadı. İkinci ameliyatımı oldum. Sorunlar giderildi. İkinci tüp bebek denedim. Değer çok yükselmedi. Düştü değer.
İki ay sonra doğal yolla gebe kaldım.
En son değer 8027 idi.
İşte bu tersler çıkmış olsaydı merakım gidecekti.
Ben kürtaj olmadım.Sende benim gbi olmuşsun bir kürtajım arkasından kimyasal gebeliğim var o değer düşmesini ona söylüyorlar zaten
Ben kürtaj olmadım.
Bana kan pıhtısı hiç bir doktor demedi sol tüp hidroselpens olduğu için rahme sıvı akıyordu embriyo tutunuyordu fakat su aktığı için tutunamiyordu. Bı sure sonra dayanamayip kayıp gidiyordu.
Cnm saol cevaplar için, ya pazartesi kalp atımı için gidicem.Beklicen kuzum pazartesiye az kalmış bişey olsa söylerdi illaki sorunun çözülmüş demekki
Cnm saol cevaplar için, ya pazartesi kalp atımı için gidicem.
Bu testin daha çıkmasına var :)
Ben o zamana kadar Rabbim nasip ederse 3 aylık olacağım.
Evet iki özel doktorum birde devlette gittiğim doktorum var.İnş canım bize de yazarsın bu arada özele gidiyor isem şu testi de yaptırabilirsiniz tabi doktora danışmak Lazım gene 3 ay sonra çıkacak benm testin diyebilirsin antifaktör xa diye bir test var benm iğnemin seviyesini ona göre belirledi 1 haftada da çıktı özelde 80 TL idi fiyatı o da yol gösteriyor
Evet iki özel doktorum birde devlette gittiğim doktorum var.
Valla özeldeki doktorlar hiç bu konuyu araştırmayı bırak sormadilar bile.
Devlet her şeyi araştırıyor. Ben çok memnunum, devamlı gittiğim devletteki doktorum gel bunu da yapalım dedi. Temmuzda yaptirdik İste bir, buçuk aya yakin oldu yaptirali. Sonuç için bir ay ya da bir buçuk ay kaldı.
Bu arada iste Rabbim mucizesini verdi.
Yazarım yazmam mi :)
Valla haklısın memnun kalanda var kalmayanda.Bende devletten memnun kalmadım
Merhabalar bende genetik testi yaptırdım ama benim sonuçlarım şu şekilde oldu 2 tüp kan benden 1 tüp eşimden aldılar. Benden aldıkları 1 tüp kan pıhtılaşma ya neden olan mutasyonlar ile ilgiliydi. Bana ama dediler pıhtılaşma ile ilgili olan 15 gün içinde diğer genetik testler 45 güne çıkıyor 45 gün sonra test sonuçlarınızı alırsın ama bende 15 gün sonra pıhtılaşma çıkınca diğer testleri beklemeden onu gidip almıştım. Bence sizde bi yaptırdığınız laboratuvara tekrar sorun sadece pıhtılaşma ile ilgili mutasyon testleri sonucu önden çıkmış olabilir.Merhaba arkadaşlar,
Bı sorun olacak.
Uzun uğraşlardan sonra doğal yolla gebe kaldım.
4+5 kese göründü.
Malum şu an bayram olduğu için kalp atımı için doktora pazartesi gideceğim.
Temmuzda genetik ve kan pıhtılaşma testi yaptırdımm sonuç Ekim'de çıkacak.
Bu arada sürpriz gebelik haberini aldık.
Daha önce 3 kere kanıma bakıldı kan pıhtılaşma sorunu gorulmedi. ( Bu testler sizin yaptırdığınız detaylı testler değil tüp bebek denemelerinde kan veriyoruz ya orda bakıyorlar pihtiya ve farklı şeylere o testler )
Hiç bir doktor genetik ve kan pıhtılaşma özel testini istemedi ben kendi ugraslarimla temmuzda yaptırdım.
Sorum şu kan testlerimle sorun olmadığı için aklıma takılan, sorun olan kişilerin doktor kanlarında sorun görüp mü kan pıhtılaşma testi istedi.
Yoksa normal kan testlerinde sorun olmaması önemli değil mi?
Benden ve eşimden 2 şer tüp kan alındı.Merhabalar bende genetik testi yaptırdım ama benim sonuçlarım şu şekilde oldu 2 tüp kan benden 1 tüp eşimden aldılar. Benden aldıkları 1 tüp kan pıhtılaşma ya neden olan mutasyonlar ile ilgiliydi. Bana ama dediler pıhtılaşma ile ilgili olan 15 gün içinde diğer genetik testler 45 güne çıkıyor 45 gün sonra test sonuçlarınızı alırsın ama bende 15 gün sonra pıhtılaşma çıkınca diğer testleri beklemeden onu gidip almıştım. Bence sizde bi yaptırdığınız laboratuvara tekrar sorun sadece pıhtılaşma ile ilgili mutasyon testleri sonucu önden çıkmış olabilir.
gebeliğimin başından beri kullanıyorum çok şükür ki hamileliğimin bu şekilde sağlıklı ilerlediğini düşünüyorum. bu benim 5 . gebeliğim. bende başta koldan yapıyordum ama sonrasında kolum çok morarmaya başlayınca korkarakta olsa göbeğe geçtim. ve inanamadım daha çok acır derken hiç hissetmedim bile halada göbekten yapmaya devam ediyorum. kolda yanıyor evet ama göbekte yanmadı. göbeğe yap sende ve sakın ihmal etmeKızlar merhabalar öncelikle
Bir boş gebelik kürtajla birlikte sonlandırıldı kimyasal gebelik birde geçirdim
Ve bugün beta 110 pozitif çıktı
Allah'a şükür rabbim tüm isteyenlere verir hayırlısı inşallah
gebe yimdoktorum hemen Clexane 4000 Lik igneye başladı corospin ve poragestan da verdi hafif lekelenme görüyorum
İğneyi kullanan oldu mu ben bugün kullandım ve kolum çok yandı
Kanım da baya sorun çıktı.
4 gen bozuk.
İğneye başladım.
Göbekten yapıyorum fakat artık etlerim acıyor gbi hissediyorum cesaretimi kaybettim sankigebeliğimin başından beri kullanıyorum çok şükür ki hamileliğimin bu şekilde sağlıklı ilerlediğini düşünüyorum. bu benim 5 . gebeliğim. bende başta koldan yapıyordum ama sonrasında kolum çok morarmaya başlayınca korkarakta olsa göbeğe geçtim. ve inanamadım daha çok acır derken hiç hissetmedim bile halada göbekten yapmaya devam ediyorum. kolda yanıyor evet ama göbekte yanmadı. göbeğe yap sende ve sakın ihmal etme
İğne verdi.Doktorun ne söyledi canım
Göbekten yapıyorum fakat artık etlerim acıyor gbi hissediyorum cesaretimi kaybettim sanki
İğne verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?