Evet, heterozigot yazan değerler kan pıhtılaşması olduğunu gösteriyor bende de var maalesef. Hamileyken iğne kullanmak gerekiyor dikkat etmek lazımMerhaba. Genetik test yaptırdım doktor bişey yok dedi ama internette araştırdım kan pıhtılaşması diyor tam anlamadım yardımcı olabilir misiniz?
FV R506-Q506= NORMAL
MTHFR C677T = HETEROZİGOT
MTHFR A1298C= NORMAL
FAKTÖR II PROTHROMBİN G20210A= NORMAL
FXIII V34L = HETEROZİGOT
PAI-1 4G 5G = 4G4G
Merhaba. Genetik test yaptırdım doktor bişey yok dedi ama internette araştırdım kan pıhtılaşması diyor tam anlamadım yardımcı olabilir misiniz?
FV R506-Q506= NORMAL
MTHFR C677T = HETEROZİGOT
MTHFR A1298C= NORMAL
FAKTÖR II PROTHROMBİN G20210A= NORMAL
FXIII V34L = HETEROZİGOT
PAI-1 4G 5G = 4G4G
Bende ekim ayında olduğum kürtajdan sonra genetik test yaptırdım. Araştırma hastanelerinde yapılıyor genelde ben samsunda 19 mayıs üniversite hastanesinde yaptırdım bizim gittiğimiz hastanede randevu alınırsa sonuç 3 ay sonra ancak elinize geçebiliyordu ücret ödeyerek yaptırdık 1 sonra çıkacak demişlerdi 6 gün sonra 1 ay dolacak arayıp haber vercekler bizde ona göre sonuçlarımızı almaya gidecez. Eşimden 1 tüp benden 2 tüp kan aldılar o kadar başka bişey istemediler bizdenÖncelikle gecmis olsun benimde hamileligim sonlandirildi doktorumuz genetik test yaptirmamizi istedi surec nasil ilerliyor devlet hastanesinde mi yaptırdınız kac gun surdu bilgi verirseniz sevinirim.
Ne kadar ucret odediniz bu arada cok tesekkurler.birde kurtajdan 1 ay sonra mi verdiniz testiBende ekim ayında olduğum kürtajdan sonra genetik test yaptırdım. Araştırma hastanelerinde yapılıyor genelde ben samsunda 19 mayıs üniversite hastanesinde yaptırdım bizim gittiğimiz hastanede randevu alınırsa sonuç 3 ay sonra ancak elinize geçebiliyordu ücret ödeyerek yaptırdık 1 sonra çıkacak demişlerdi 6 gün sonra 1 ay dolacak arayıp haber vercekler bizde ona göre sonuçlarımızı almaya gidecez. Eşimden 1 tüp benden 2 tüp kan aldılar o kadar başka bişey istemediler bizden
Kürtajdan 2 ay sonra verdim ben tamamen kanamam kesilmişti ve ilk adetimi olmuştum. 270 tl ödedikNe kadar ucret odediniz bu arada cok tesekkurler.birde kurtajdan 1 ay sonra mi verdiniz testi
Hastanede ücretli isteğe bağlı yapıyorlar mı pekiKürtajdan 2 ay sonra verdim ben tamamen kanamam kesilmişti ve ilk adetimi olmuştum. 270 tl ödedik
Tabikii. 2 seçenek sundu bize ücret ödeyip yaparsak hemen kan alınacaktı ve 1 ay sonra sonuçlar çıkacaktı ama randevu alarak yapsak randevuyu 1 ay sonraya veriyordu 1 ay sonra gidip kan veriyosun ondan 2 ay sonrada sonuç çıkıyor 3 ay kadar sürüyor işte biz o kadar beklemek istemedik. Çünkü orduda oturuyoruz sürekli git gel yapmak istemedik 3 ay içerisinde hamile kalırsam nasıl bi yol izleyeceğimizi de bilelim istedik o yüzden hemen yaptırdıkHastanede ücretli isteğe bağlı yapıyorlar mı peki
Bende yaptrcam ama sizin kadar beklemeli miyim acaba daha yeni kurth oldumKürtajdan 2 ay sonra verdim ben tamamen kanamam kesilmişti ve ilk adetimi olmuştum. 270 tl ödedik
Devlet hastanesinde yaptirmaya calisin bende universite hastanesinde yaptirdim. 200-300tl gbi bir ucretle tahlillerin bir kisminin ist gonderilmesini talep ettik. Boylece randevu beklemeden bir hafta icinde tahlil verdik. Randevular yogun ucret odemeseydik 1-2 ay hastanenin kendi sirasini bekliycektik. 20 gun gbi bi surede gerek ist giden gerek hastanede yapilan tahliller sonuclandi.Merhaba bende mol gebelik gecirdim kürtaj oldum genetik test düşünüyor doktorum ama çok pahalı olduğunu söyledi başka bir yol ile tedavi yolunu izleyelim dedi özele gidiyorum gen testlerinden emin olmak için yaptiriyirlar genellikle ve ben pkoluyum
Tibben tekrarlayan dusuklerde isteniyor bu testler. Tekrarlayan dusukte 2 veya 3 kez dusuk yapmak oluyor. Sistemde bencede ciddi bir hata var. Evet belkide cogu kisinin dusukleri genetik sorundan veya pihtilasmadan olmuyor ilk gebeliklerde dusuk orani cok yuksek. Fakat bu sorunlari tasiyanlarin sucu ne illa ayni aciyi defalarca tecrube mi etmek lazim. Evlenirken ciftlerden bu tahliller istenebilir pekala cokta guzel olur valla miss. Varsa bi sikinti insanlar cocuk yapmadan caresini arar.Kalp atisinin durma nedenlerinden oluyor demi bu kan pihtilasma sorunu ve genetik sorunlar? Neden en basta herkesin yaptirmasi istenmiyor? İlla kotu bi deneyim mi yasanmali
Kesinlikle ya.. zaten tedirginlik dolu bir surec..ki stres de en buyuk dusman..en azindan biraz daha kafasi rahat baslar insan..Tibben tekrarlayan dusuklerde isteniyor bu testler. Tekrarlayan dusukte 2 veya 3 kez dusuk yapmak oluyor. Sistemde bencede ciddi bir hata var. Evet belkide cogu kisinin dusukleri genetik sorundan veya pihtilasmadan olmuyor ilk gebeliklerde dusuk orani cok yuksek. Fakat bu sorunlari tasiyanlarin sucu ne illa ayni aciyi defalarca tecrube mi etmek lazim. Evlenirken ciftlerden bu tahliller istenebilir pekala cokta guzel olur valla miss. Varsa bi sikinti insanlar cocuk yapmadan caresini arar.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, düşük yapmak psikolojik olarak cok yoruyor, dısardan bakınca cok basıt gıbı gorunuyor ama gel bi de bunu anneye sor, kımı cabuk toparlanır, kımı cok zor.. Ben de 14 kasımda dusuk yaptım trombofili testı yaptırdık tekrar aynı seyı yasamak ıstemıyorum dedımTibben tekrarlayan dusuklerde isteniyor bu testler. Tekrarlayan dusukte 2 veya 3 kez dusuk yapmak oluyor. Sistemde bencede ciddi bir hata var. Evet belkide cogu kisinin dusukleri genetik sorundan veya pihtilasmadan olmuyor ilk gebeliklerde dusuk orani cok yuksek. Fakat bu sorunlari tasiyanlarin sucu ne illa ayni aciyi defalarca tecrube mi etmek lazim. Evlenirken ciftlerden bu tahliller istenebilir pekala cokta guzel olur valla miss. Varsa bi sikinti insanlar cocuk yapmadan caresini arar.
Ben sisli memoriale gittim, ama herkesten istemediklerini biliyorum, keske isteseler, sonradan stres yasiyor insanlarHamilelik ogrenildikten sonra yaptrmk gereksz mi olur?bahceciye mi gittiniz? Onlar ilk basta istyor her ihtmale karsi..bnm gttgm yerde gerek yok dendi ama huzrszm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?