Kan pıhtılaşması hakkında

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar merhaba yarın 7 haftalık oluyoruz tam ablam 2 kürtaj oldu karnında öldü ikiside bebeklerinin sonra araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı iğne olarak hergun şimdi bir evladı var . Ablam banada o testi yaptır dedi ama ben haftaya yaptirabilicem 8 haftalık olurken yani eğer bende çıkarsa korkuyorum sonuç açıklanana kadar yetişmezsem eğer varsa diye sonuçta genetikmiş acaba clexan kullansam zararı olur mu ki ?

Hiç bir fikrim yok clexan hakknda ama ben transfer yaptrdm için kan pıhtılşması olmasın diye coraspin kullanıyrm doktrm werdi bebeğe hiç bir zararı olmz ama bence sen kafana göre ilaç kullnma doktruna danış bu konuyu o sana gerekli tedavyi uygulr snçta hamilesn bu oyuna gelmz

faktörüne göre degişiyor risk oranı ablan homozigot mu heterozigot mu?bu önemli homozigot ise genetik olluyor,heterozigot ise taşıyıcı oluyorsun ,heterozigot mutasyonu homozigota göre cok riskli degil fakat taşıyıcı olupta üst üste kayıpları olan gebelere doktorlar tedbir amaçlı veriyor,benim iki faktör heterozigot bir kaybım birde kimyasal gebeliğim var doktorum tedbir amaçlı clexan iğne verdi,doktora sormadan kafana göre kullanmak yanlış olur kötü düşünme,inş yoktur pıhtılaşman

Homozigotmuş sordum canım diğer ablamda yok birinde var inşallah bende de çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…