elifçim 140 okudum 210 oldu toplam. allah şimdiden dualarımızı kabul etsin inşallah. ama ben çok inanıyorum. bu dualar sayesinde hepimiz bebişlerimize kavuşacağız inşallah.KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]360[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]142[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]2602[/TD]
[TD]KALAN:1842[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
atis:41 ayetel kürsi
KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....
ÇARŞAMBA KANDİL O ZAMANA KAADAR BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
sevinç nerdesin canım.sabahtan girmişsin hesabını geçici olarak pasif yapmışsın.
aklıma iki şey geldi ya hamilesin üzülmemek için uzak duruyorsun.
ya da hamile değilsin çoğu arkadaşın yaptığı gibi buralardan uzak durmaya çalışıyorsun.hiç değilse bir haber edip öle gitseydin...lütfen sevinç geri dön.....
hamile değilsen bile bak ben çok inanıyorum dualarımızı Rabbim kabul edecek ve sırayla hamileleik haberleri gelecek.hamile olanlarda sağlıklı doğum yapıp evlatlarına kavuşacak....
LÜTFENNNNN
evet yaa. sevinç niye öyle yapmış. farkettim. bence hamile. ama neden uzak kalmak istiyor olabilirki...
topik başımız bizi başıboş bırakmasın....
yok canım hamile değil herhalde başka topikte tüp bebek filan demiş dün akşamda o başka topik tartışma gibi bişey olmuş ondan kaynaklı galiba
aslı sanada sürekli sesleniyorum bişeyden yazmadan gidiyorsun ne var ne yok yaz anlat biraz yahu
kızlar ya 29 aralıkta kürtaj oldum. kanamam hala devam ediyo.1 haftadır kahverengi geliyordu şimdi kırmızı gelmeye başladı. adet kanaması gibi de değil enteresan. belim ve çok afedersiniz vajinam da acı var. anlayamadım ne olduğunu benim gibi olan var mı kürtajdan sonra.
elıfff cıkma gelecem bırazdann konusalımm bırazzz
kız aslıı nerelerdeesin yahu gel özletme kendini. yazdıklarnı okudum bence aşılama için biraz daha bekle normal denemeye devam et pes etme allahın izniyle olcak beni sormuşsun en son 2 hafta önce gittm kontrole miniğim iyiydi test yaptım ikili tarama temiz çıktı ama bi sorunum var sürekli ağrılarla boğuşuyorum genelde mide etrafımda var olan ağrı bazen de karnıma atıyo o da beni korkutuyo haftaya gidecem bakalım inş. burdan güzel haberler veririm
kız aslıı nerelerdeesin yahu gel özletme kendini. yazdıklarnı okudum bence aşılama için biraz daha bekle normal denemeye devam et pes etme allahın izniyle olcak beni sormuşsun en son 2 hafta önce gittm kontrole miniğim iyiydi test yaptım ikili tarama temiz çıktı ama bi sorunum var sürekli ağrılarla boğuşuyorum genelde mide etrafımda var olan ağrı bazen de karnıma atıyo o da beni korkutuyo haftaya gidecem bakalım inş. burdan güzel haberler veririm
senay gülin okumadı hiç yazmadık ona sorda yazdırsana bana...
Slm kızlarr size sewinçten hbr getirdimm
Sayin topik ahalisi ben sevincccccc bir yere kaybolmadim bir guncuk ceza aldim sadece :)) merak edenler icin hamile degilim test yaptim negatif :)) aksam 11 de cezam bitiyor arkadastan rica ettim saolsun o gonderiyor msji. Bu arada elifciim tefriciyeyi 700 e tamamla hepinizi seviyorum Allaha emanet olun saat 11 de girerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?