Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

elifçim 140 okudum 210 oldu toplam. allah şimdiden dualarımızı kabul etsin inşallah. ama ben çok inanıyorum. bu dualar sayesinde hepimiz bebişlerimize kavuşacağız inşallah.

evet yaa. sevinç niye öyle yapmış. farkettim. bence hamile. ama neden uzak kalmak istiyor olabilirki...
topik başımız bizi başıboş bırakmasın....

evet yaa. sevinç niye öyle yapmış. farkettim. bence hamile. ama neden uzak kalmak istiyor olabilirki...
topik başımız bizi başıboş bırakmasın....

yok canım hamile değil herhalde başka topikte tüp bebek filan demiş dün akşamda o başka topik tartışma gibi bişey olmuş ondan kaynaklı galiba

aslı sanada sürekli sesleniyorum bişeyden yazmadan gidiyorsun ne var ne yok yaz anlat biraz yahu

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]360[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]210[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]142[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]2892[/TD]
[TD]KALAN:1552[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atis:41 ayetel kürsi

KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....

ÇARŞAMBA KANDİL O ZAMANA KAADAR BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

aslı sanada sürekli sesleniyorum bişeyden yazmadan gidiyorsun ne var ne yok yaz anlat biraz yahu

yaa elıff canımm sımdı sana msj atıyodum sen yazmıssın bana, evet ben gırmıyorum foruma aaradaa sizden haber alım dıe bakıoyrum ama elıf hamıle oldugunu gordumm cok ama cok sevındımm allahh saglıkla getırsın bebişimizi inşallah. bana gelınce bende hala tık yok gecen doktor bır yumurtan dollenıo felan dedı ama yıne yıne hastalandım ve artıkk cok yoruldun nerdeyse bes ay olacak. kafaya takmamayı dusunmeyım dıourym ama cok moralım bozuluo, corsapınle folıdoce a devam edıoyrum, bu arada burda adanalı bır arkadaş gordum cuneyt beye gıden, benım doktoruma. hıldan lusnıca sevınc dıgerlerı ne yapıoo bılmıoyrum herkes ıyıdır umarım. yenı isimler var hamişler varr cok guzel. elıff senı gorunce hamıle oldugunu nasıl sevındım anlatamam:) darsısı bıze, sence doktora tekrar gıdımmı bırazdaha mı bekleyım aşılamayı bıle dusunuyorumm ne yapacagımı bılmıyurum. cok konustumm yaww nesee tekrar yazarım sızı gormek cok guzelll

Son düzenleme:
kızlar yarın bat.ınsallah hayırlısıyla hamıleyımdır.gercı dun pazar gunu test yaptım hıcbıesey cıkmadı.yarın adet olmazsam aksam yaparım tekrar.ınsallah vardır da bı halay cekerız burada

Slm kızlarr size sewinçten hbr getirdimm

Sayin topik ahalisi ben sevincccccc bir yere kaybolmadim bir guncuk ceza aldim sadece :)) merak edenler icin hamile degilim test yaptim negatif :)) aksam 11 de cezam bitiyor arkadastan rica ettim saolsun o gonderiyor msji. Bu arada elifciim tefriciyeyi 700 e tamamla hepinizi seviyorum Allaha emanet olun saat 11 de girerim :))

canım benimde kürtajımdan sonra kanamam 1 ay sürmüştü dr a gittiğimde normal demişti.

elıfff cıkma gelecem bırazdann konusalımm bırazzz

kız aslıı nerelerdeesin yahu gel özletme kendini. yazdıklarnı okudum bence aşılama için biraz daha bekle normal denemeye devam et pes etme allahın izniyle olcak beni sormuşsun en son 2 hafta önce gittm kontrole miniğim iyiydi test yaptım ikili tarama temiz çıktı ama bi sorunum var sürekli ağrılarla boğuşuyorum genelde mide etrafımda var olan ağrı bazen de karnıma atıyo o da beni korkutuyo haftaya gidecem bakalım inş. burdan güzel haberler veririm

hildann canımm ıyı olduguna cok sevındım o agrılar olurmus yakın arkadasım hamıle oda aynı senınn agrılardan şikayetci normalmiş yanı, senı devamlı takıp edıyorum canım. yanı hıldan bende cok caresiz kaldımm, cok yoruldum artık. bakalım bu ayda ateş ölçme yontemını deneyım, elıf öle yapmış herlade. hildan sen düşükten kaç ay sonra hamıle kalmıstınn canım

hildan sen hangi ilaçları kullanıyorsun? iğne kullanıyormusun?

aslı gebe kalmanı engelleyici bir rahatsızlığın varmıki aşılama düşünüyorsun. ben ilk gebeliğimde 1 sene uğraştık olmadı artık dr a gidip tüm tahliller yapıldı ve dr un yanlış rahim içi filmi çekmesi sonucu bana kesinlikle normal yoldan hamile kalamazsın demişti. sonra laporoskopi yapıldı ve sadece tek yumurtalık kanalım tıkalı olduğunu söyledi. riske atmayalım aşılama yapalım demişti. kızım aşılamayla oldu. ama 2 düşük ve şuanki gebeliğim normal yolla oldu. şimdi bana keisnlikle normal olmaz diyen dr un gözüne sokasım geliyor kızımı ve bu gebeliğimi. ben bile tek tüple normal yoldan hamile kaldıysam eğerki bir problemin yoksa bence kafana takma. zamanı var rabbim yeterki ol desin. sen kafaya takıp stres yaptıkça gecikir.

senay gülin okumadı hiç yazmadık ona sorda yazdırsana bana...

canım o bugün başladı. akşama kadar oku dedim 200 civarı okuyacak. bitirince yazarım eklersin canım. hatta az önce bunun muhabbetini yaptık sıkıştırıyorum sürekli okudun mu diye o da daha perşembeye vaktimiz yok mu dedi. ben de bugün bitiriyosun yarın kandil dedim. listede bi senin ismin boş dedim. söyle doldursunlar okurum dedi:)

Son düzenleme:

sevinç,kırmızılar gelmeyene kadar kesme ümidini kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…