Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bana şu ateş ölçme yöntemini bi anlatsana. okudum netten ama bir de senin tecrübeni dinleyim. onu uygulayım diyorum. sen öyle yapmıştın sanırım.
salavat için yarın akşama kadar vaktimiz var değil mi? yolda okurum gidip gelirken. yarın bildiririm. yine sayıyı aşarız merak etme.

aynenn eliff anlatsan bıraz bende bu sefer bu yntemı denıcemm , dıgıtal derecmı almak gerek, bıde bu tablo nedır hıc anlamadım.

ceylıncımm allaha şukur pıhtılaşma dısında gebe kalmamı engelleyıcı bır durumum yok , ıkı kerede gebe kalabıldım dusukle sonuclansada ama sımdıı bes ay gectıı ben telaşlanıyorum ılk seferde ıkı kere hemen gebe kaldım şimdi nıe bole oldu anlamıyorum. ben bır tek rahım fılmı cektırmedım doktorlar gerek duymadı hersey normal dıe, yumurtlamamda normal denıldı, zaman gectıkte ben cok telaşlanıyorum aşılma yapım bu stersı cekmeyım dıoyrum ama bılmıoyrum. herkes senın dedgın gıbıı sakn olmamı söyluoo ,

sen nezman normal yolla hamıle kaldın dusuklerınden sonraa

canım bence bekle bende 5.ayda haile kaldım bu ay olmasa martta klomene başlayacaktım.sen doktora git bütün tahlillerini yaptır tabi sende eşinde.bende bu ay kaldım yeni daha ben olması gerekenden geç yumurtluyorum ateş ölçme yöntemiyle anladım.onu kullandığım ilk ay hamile kaldım yumurtlamayı anladım.bu arada ben birde bu ay çok rahattım içimden bir ses bu ay olacak diyordu birde arkadaşlarla ayetel kürsiler salavtlar okuduk çok rahatlattı o bana.inanman gerekli önce.

ateş ölçme topiğine gir orada ilk sayfada anlatılıyor başta bende pek anlamıyordum google cromedan açarsan türkçeye çeviriyor.ya da istersen benim tabloma eklerim ben sen hergün aynı saaate haftasonuda dahil yataktan kalkmadan ateşini dil altından ölç ilk adet gününde.bana özelden yada buradan yaz ben kendi tabloma eklerim.sanada veririm gidişatına bakarsın.

benimki aslında 10 aralık adet günüme göre 6+2 olması lazım teyzesi ama 28,gün yumurtladığım için bugün yumurtlayalı 15 gün old. için küçük.hemen iğneye başladım.cuma gittim doktora işte.bhcg 83 çıktı.evlilik yıldönümümde süpriz yaptı ebbeişimiz.bu sefar sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim alırım inşallah sizlerde tabi.

istersen salavatımız bitmedi yarına kaldı senide ekleyelim 50-100arası oku sende katıl duamıza.

iyi sıkıştır çabuk okusun

canım saat 5 son olsun.5den sonra akşam olyor daha girip bakamam ibadet ederim bende.

ateş ölçmeyi aslıya da anlattım oradan bak istersen.her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyorsun dil altından.fertility friend diye bir yer var oradan grafik oluşturup ekliyorsun tabi ölçmeye ilk adet günü başlıyorsun.yumurtlamadan önce ateşin düşüyor sonra aniden yükseliyor o yükseldiği gün yumurtladığın gün.ateş ölçme topiğinde ilk sayfadaki benim ve hamile kızların tablolarını incelersen daha iyi anlarsın.benimkine bak istersen....

COLOR=#a52a2a]KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
[/COLOR]
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]360[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]210[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]142[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]3183[/TD]
[TD]KALAN:1262[/TD]
[/TABLE]

atis:41 ayetel kürsi

KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....

ÇARŞAMBA KANDİL O ZAMANA KAADAR BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

canım ben 2 düşük yaptım ilki 11+5 haftalıktı doktor araştrmaya gerek duymadı 3 ay korun sonra isteyebilirsin dedi ben tam 6 ay korundum ve sonra istemeye başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım ne yazıkki o da gebeliği öğrendiğim gibi düştü yani 3-4 haftalık bikeseydi düşürdm ve kırkım bittikten sonra araştrmaya geçtik 3 genim de heterozigot çıktı ve doktorum 3 ay aspirin folbiol iç öyle korunmayı bırak dedi yani toplamda 8 ay korundum korunmayı bıraktğm ilk ay adet gördüm ve 2. ay gebelik oluştu. canım bu ay ne yöntem varsa dene pes etmek yok yola devam

hildan sen hangi ilaçları kullanıyorsun? iğne kullanıyormusun?

canım gebe kalmadan önce aspirin folbiol içtim yani 4 ay sonra da gebelikle beraber clexan04 aspirin bi de 2 hafta önce doktorum folbiolu kesip elevitle devam et dedi bi de günde 2 progestan alıyodum onu 1 e düşürdü

elıf canım adetım bugun bıttıo bugunden ölçsem olurmuu acaba, ben sana yarından ıtıbaren ölçsem olurmuu, tamam benıde ekleyınn ben zaten kandım okuyudum salavatı bıtıremedım, sizle devam edımm barı, benıdee eklermsın. ben bugun okuyabıldıgım kadar okurumm canımm. buarada ayetel kursıyı kac adet okudunuzz. evlilik yıldonumunde sana cok guzel bır hedıye olmustur canım hayırlısyla kucagına almann dılegıyle kuzum benım. sımdıı bugun derece alacam , evde derecem yok. yarın sabah tan başlasam ölcmeye ne dıoyusun

deniyelim sen yaz yolla ateşini

sen sadece salavat oku ayetel kürsiyi sonra bu bitince okuyacaz...

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]360[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]210[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]350[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]142[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]3532[/TD]
[TD]KALAN:912[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atis:41 ayetel kürsi

KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....

ÇARŞAMBA KANDİL O ZAMANA KAADAR BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

Son düzenleme:

benim de adetin 5. günü. ben de ölçüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…