- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
canım bana şu ateş ölçme yöntemini bi anlatsana. okudum netten ama bir de senin tecrübeni dinleyim. onu uygulayım diyorum. sen öyle yapmıştın sanırım.
salavat için yarın akşama kadar vaktimiz var değil mi? yolda okurum gidip gelirken. yarın bildiririm. yine sayıyı aşarız merak etme.
aslı gebe kalmanı engelleyici bir rahatsızlığın varmıki aşılama düşünüyorsun. ben ilk gebeliğimde 1 sene uğraştık olmadı artık dr a gidip tüm tahliller yapıldı ve dr un yanlış rahim içi filmi çekmesi sonucu bana kesinlikle normal yoldan hamile kalamazsın demişti. sonra laporoskopi yapıldı ve sadece tek yumurtalık kanalım tıkalı olduğunu söyledi. riske atmayalım aşılama yapalım demişti. kızım aşılamayla oldu. ama 2 düşük ve şuanki gebeliğim normal yolla oldu. şimdi bana keisnlikle normal olmaz diyen dr un gözüne sokasım geliyor kızımı ve bu gebeliğimi. ben bile tek tüple normal yoldan hamile kaldıysam eğerki bir problemin yoksa bence kafana takma. zamanı var rabbim yeterki ol desin. sen kafaya takıp stres yaptıkça gecikir.
aslı gebe kalmanı engelleyici bir rahatsızlığın varmıki aşılama düşünüyorsun. ben ilk gebeliğimde 1 sene uğraştık olmadı artık dr a gidip tüm tahliller yapıldı ve dr un yanlış rahim içi filmi çekmesi sonucu bana kesinlikle normal yoldan hamile kalamazsın demişti. sonra laporoskopi yapıldı ve sadece tek yumurtalık kanalım tıkalı olduğunu söyledi. riske atmayalım aşılama yapalım demişti. kızım aşılamayla oldu. ama 2 düşük ve şuanki gebeliğim normal yolla oldu. şimdi bana keisnlikle normal olmaz diyen dr un gözüne sokasım geliyor kızımı ve bu gebeliğimi. ben bile tek tüple normal yoldan hamile kaldıysam eğerki bir problemin yoksa bence kafana takma. zamanı var rabbim yeterki ol desin. sen kafaya takıp stres yaptıkça gecikir.
yaa elıff canımm sımdı sana msj atıyodum sen yazmıssın bana, evet ben gırmıyorum foruma aaradaa sizden haber alım dıe bakıoyrum ama elıf hamıle oldugunu gordumm cok ama cok sevındımm allahh saglıkla getırsın bebişimizi inşallah. bana gelınce bende hala tık yok gecen doktor bır yumurtan dollenıo felan dedı ama yıne yıne hastalandım ve artıkk cok yoruldun nerdeyse bes ay olacak. kafaya takmamayı dusunmeyım dıourym ama cok moralım bozuluo, corsapınle folıdoce a devam edıoyrum, bu arada burda adanalı bır arkadaş gordum cuneyt beye gıden, benım doktoruma. hıldan lusnıca sevınc dıgerlerı ne yapıoo bılmıoyrum herkes ıyıdır umarım. yenı isimler var hamişler varr cok guzel. elıff senı gorunce hamıle oldugunu nasıl sevındım anlatamam:) darsısı bıze, sence doktora tekrar gıdımmı bırazdaha mı bekleyım aşılamayı bıle dusunuyorumm ne yapacagımı bılmıyurum. cok konustumm yaww nesee tekrar yazarım sızı gormek cok guzelll
canım o bugün başladı. akşama kadar oku dedim 200 civarı okuyacak. bitirince yazarım eklersin canım. hatta az önce bunun muhabbetini yaptık sıkıştırıyorum sürekli okudun mu diye o da daha perşembeye vaktimiz yok mu dedi. ben de bugün bitiriyosun yarın kandil dedim. listede bi senin ismin boş dedim. söyle doldursunlar okurum dedi:)
canım bana şu ateş ölçme yöntemini bi anlatsana. okudum netten ama bir de senin tecrübeni dinleyim. onu uygulayım diyorum. sen öyle yapmıştın sanırım.
salavat için yarın akşama kadar vaktimiz var değil mi? yolda okurum gidip gelirken. yarın bildiririm. yine sayıyı aşarız merak etme.
iyi sıkıştır çabuk okusun
Hata oldu evde düzelteyim okulda olmadı.10 dakikaya evde olurum hata varsa söyleyin
hildann canımm ıyı olduguna cok sevındım o agrılar olurmus yakın arkadasım hamıle oda aynı senınn agrılardan şikayetci normalmiş yanı, senı devamlı takıp edıyorum canım. yanı hıldan bende cok caresiz kaldımm, cok yoruldum artık. bakalım bu ayda ateş ölçme yontemını deneyım, elıf öle yapmış herlade. hildan sen düşükten kaç ay sonra hamıle kalmıstınn canım
hildan sen hangi ilaçları kullanıyorsun? iğne kullanıyormusun?
Hata oldu evde düzelteyim okulda olmadı.10 dakikaya evde olurum hata varsa söyleyin
canım bence bekle bende 5.ayda haile kaldım bu ay olmasa martta klomene başlayacaktım.sen doktora git bütün tahlillerini yaptır tabi sende eşinde.bende bu ay kaldım yeni daha ben olması gerekenden geç yumurtluyorum ateş ölçme yöntemiyle anladım.onu kullandığım ilk ay hamile kaldım yumurtlamayı anladım.bu arada ben birde bu ay çok rahattım içimden bir ses bu ay olacak diyordu birde arkadaşlarla ayetel kürsiler salavtlar okuduk çok rahatlattı o bana.inanman gerekli önce.
ateş ölçme topiğine gir orada ilk sayfada anlatılıyor başta bende pek anlamıyordum google cromedan açarsan türkçeye çeviriyor.ya da istersen benim tabloma eklerim ben sen hergün aynı saaate haftasonuda dahil yataktan kalkmadan ateşini dil altından ölç ilk adet gününde.bana özelden yada buradan yaz ben kendi tabloma eklerim.sanada veririm gidişatına bakarsın.
benimki aslında 10 aralık adet günüme göre 6+2 olması lazım teyzesi ama 28,gün yumurtladığım için bugün yumurtlayalı 15 gün old. için küçük.hemen iğneye başladım.cuma gittim doktora işte.bhcg 83 çıktı.evlilik yıldönümümde süpriz yaptı ebbeişimiz.bu sefar sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim alırım inşallah sizlerde tabi.
istersen salavatımız bitmedi yarına kaldı senide ekleyelim 50-100arası oku sende katıl duamıza.
elıf canım adetım bugun bıttıo bugunden ölçsem olurmuu acaba, ben sana yarından ıtıbaren ölçsem olurmuu, tamam benıde ekleyınn ben zaten kandım okuyudum salavatı bıtıremedım, sizle devam edımm barı, benıdee eklermsın. ben bugun okuyabıldıgım kadar okurumm canımm. buarada ayetel kursıyı kac adet okudunuzz. evlilik yıldonumunde sana cok guzel bır hedıye olmustur canım hayırlısyla kucagına almann dılegıyle kuzum benım. sımdıı bugun derece alacam , evde derecem yok. yarın sabah tan başlasam ölcmeye ne dıoyusun
elıf canım adetım bugun bıttıo bugunden ölçsem olurmuu acaba, ben sana yarından ıtıbaren ölçsem olurmuu, tamam benıde ekleyınn ben zaten kandım okuyudum salavatı bıtıremedım, sizle devam edımm barı, benıdee eklermsın. ben bugun okuyabıldıgım kadar okurumm canımm. buarada ayetel kursıyı kac adet okudunuzz. evlilik yıldonumunde sana cok guzel bır hedıye olmustur canım hayırlısyla kucagına almann dılegıyle kuzum benım. sımdıı bugun derece alacam , evde derecem yok. yarın sabah tan başlasam ölcmeye ne dıoyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?