Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben 100 tane daha okudum toplamda 250 oldu. bu arada kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah

taabiki kürtajdan hemen sonra olması mümkün değil canım , o zzamanla düzene girere benim dediğim 2-3 ay sonra başlıyo , azalmalar ı sadece rahim filmi çekerek yapışıklık olup olmadığı anlayabiliyorlar, eğer kürtajdan sonra 3 ay sonra bile az az günüde miktarıda geliyorsa ozaman önmeli senin durum zamanla düzelecektir bence

lemanurrr doğum yaptın dimi sağlıkla sıhhatleee bize umut olacak güzel haberlerini bekliyorum canım bide maraşta kim yaptırdı doğumunu memnun kaldınmı

canım teşekkür ederim cevabın için, ben en iyisi 3.-4. adeti bekliyim umarım dediğin gibi düzelir, her şeyden korkar oldum artık.

bu arada salat-ı tefriciyemiz tamamlandı yanılmıyorsam. Allah kabul etsin. Herkesin ağzına sağlık

değerli kardeşlerim öncelikle hepinizin MEVLİD KANDİLİ mübarek olsun .18 ocak cuma günü cuma saatinde biricik kızım ZEYNEP EBRAR I ALLAHIN izni ile kucağımıza aldık .darısı bekleyen anne ve anne adaylarına insaallah CENAB-I HAK kandiller hürmetine gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin .dualarınızı bekliyorum.

lemanurrr doğum yaptın dimi sağlıkla sıhhatleee bize umut olacak güzel haberlerini bekliyorum canım bide maraşta kim yaptırdı doğumunu memnun kaldınmı

lemanur gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün acısını göstermesin. duana amin diyorum.

herkesin kandili mübarek olsun .Hamileler bebeğini sağlıcakla kucakllarına alırlar olmayanlarda hamilelik nasip olasun inşallah amiiiiinnnnnnnnnnn

anladım canım bende ebru hanıma gidiyorumda o yüzden sordum ebru hoca farklı bişe söyledimi sana:26:

aynı seyleırı soledı canım bır sorun yok dedı alttan felan baktı, corsaprınle folıdıoce a devam dedı, hatta kızdı daha fazla doktor gezme dıe:) ebru hanım cok yogun gııtıgımdede ıkı saat bekledım yoksa ben onuda begendım, cuneyt bey de beklemıosun .

canım Allah analı babalı büyütsün bizlerede nasip etsin...

canım bende cüneyt evrükeye gidiyorum sen memnunmusun.sanada prednol verdimi

canım benım ıkı dusugumde metroparktadyı doktorum hıc memnun kalmadım cuneyte gectım zaten bendekı sorunu cuneyt buldu daha test yapmadan kan pıhtılasması var dedı tabı testlerı yaptırdım, ıkı kere gııttım memnun kaldım gecen telefonla bişe sordum ılgilendı. yanı şimdilik bır sorun yok, gebe kalınca gel dedı ama bes ay oldu bende bıse yok, kararsızım cuma gıtmeyı ıstıryroum tekrar eşim bekleyelim dıo. bana prednol vermedı o ne için , ben sadcee corsaprınle folıdoce ıcıyorum, sendekı sorun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…