Arzu ve aslı hadi son 150yi bitirin sizlerde
KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]550[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]210[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]465[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]175[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]203[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]271[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD]350[/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]4294[/TD]
[TD]KALAN:150[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
atis:41 ayetel kürsi
KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....
ÇARŞAMBA KANDİL O ZAMANA KAADAR BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
canım sağol korkytmadın aslında mutlu ettin menepoza girmekten korkuyordum buradaki bi drda yumurtalıklar ii gözüküyor yaşla ilgili olabilir deyince çok üzüldüm yarın başka bir dra gideceğim...[/QUO
adet azalmanız nasıl oldu ya, benımkıde normalde altı yedı gun surerdı sımdı dort gunde bıtıoo ama ılk ıkı gun aşırı gelıo sonra bırden bıtıoo ıkı kere kurtaj oldum ama sekız ay oldu olalıı
birçok doktora sordum ben konuyu kızlıkta 7-8 olan evlenip helede hamilelik yaşayan düzenli seks hayatı olanlarda 4-5 güne inmesi normalmiş yumurtalıklar düzenlendiği çalışması hızlandığı için ama benim 7-8 günden 2 -3 güne düştü 3. gün bitiyo hatta ordan anladık yapışıklık olduğunu rahim e yeterince ostrajen geçişi olmayıp ( Yapışıklıklardan dolayı) salgılanmıyo yeterli kalınlaşmada olmuyo ve atılacak parçalarda az oluyo 1-2 günde bitiyo anlayacağınız , ihmal etmeyin böle durumunuz varsa arkadaşlar
peki adet miktarında ne kadar azalma oldu? ben kürtajdan sonra 1 kere adet oldum süresi normaldi (5 gün) ama miktarı azaldı gibi geldi. şimdi kürtaj sonrası 2. adetimin ilk günü ama coraspin içmeme rağmen yine eskiye nazaran daha az gibi miktarı. ben de tırsmaya başladım
canım adanada hangi doktora gidiyordun sen :26::26:
canım adanada hangi doktora gidiyordun sen :26::26:
Cuneyt evrukeye canimm, baskente ebru hanimada gittum gecen ay ona bide gorundum , ikiside iyi ama cuneyte devam edecem canim
taabiki kürtajdan hemen sonra olması mümkün değil canım , o zzamanla düzene girere benim dediğim 2-3 ay sonra başlıyo , azalmalar ı sadece rahim filmi çekerek yapışıklık olup olmadığı anlayabiliyorlar, eğer kürtajdan sonra 3 ay sonra bile az az günüde miktarıda geliyorsa ozaman önmeli senin durum zamanla düzelecektir bence
lemanurrr doğum yaptın dimi sağlıkla sıhhatleee bize umut olacak güzel haberlerini bekliyorum canım bide maraşta kim yaptırdı doğumunu memnun kaldınmı
değerli kardeşlerim öncelikle hepinizin MEVLİD KANDİLİ mübarek olsun .18 ocak cuma günü cuma saatinde biricik kızım ZEYNEP EBRAR I ALLAHIN izni ile kucağımıza aldık .darısı bekleyen anne ve anne adaylarına insaallah CENAB-I HAK kandiller hürmetine gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin .dualarınızı bekliyorum.
Cuneyt evrukeye canimm, baskente ebru hanimada gittum gecen ay ona bide gorundum , ikiside iyi ama cuneyte devam edecem canim
anladım canım bende ebru hanıma gidiyorumda o yüzden sordum ebru hoca farklı bişe söyledimi sana:26:
değerli kardeşlerim öncelikle hepinizin MEVLİD KANDİLİ mübarek olsun .18 ocak cuma günü cuma saatinde biricik kızım ZEYNEP EBRAR I ALLAHIN izni ile kucağımıza aldık .darısı bekleyen anne ve anne adaylarına insaallah CENAB-I HAK kandiller hürmetine gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin .dualarınızı bekliyorum.
canım bende cüneyt evrükeye gidiyorum sen memnunmusun.sanada prednol verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?