birçok doktora sordum ben konuyu kızlıkta 7-8 olan evlenip helede hamilelik yaşayan düzenli seks hayatı olanlarda 4-5 güne inmesi normalmiş yumurtalıklar düzenlendiği çalışması hızlandığı için ama benim 7-8 günden 2 -3 güne düştü 3. gün bitiyo hatta ordan anladık yapışıklık olduğunu rahim e yeterince ostrajen geçişi olmayıp ( Yapışıklıklardan dolayı) salgılanmıyo yeterli kalınlaşmada olmuyo ve atılacak parçalarda az oluyo 1-2 günde bitiyo anlayacağınız , ihmal etmeyin böle durumunuz varsa arkadaşlar
canım bu bilgileri verdiğin için çok sağol inşallah benide bu yüzden azalmıştır.histereskopi sonrasında adetlerin eskisi gibi oldumu?
canım benım ıkı dusugumde metroparktadyı doktorum hıc memnun kalmadım cuneyte gectım zaten bendekı sorunu cuneyt buldu daha test yapmadan kan pıhtılasması var dedı tabı testlerı yaptırdım, ıkı kere gııttım memnun kaldım gecen telefonla bişe sordum ılgilendı. yanı şimdilik bır sorun yok, gebe kalınca gel dedı ama bes ay oldu bende bıse yok, kararsızım cuma gıtmeyı ıstıryroum tekrar eşim bekleyelim dıo. bana prednol vermedı o ne için , ben sadcee corsaprınle folıdoce ıcıyorum, sendekı sorun ne
lemanurrr doğum yaptın dimi sağlıkla sıhhatleee bize umut olacak güzel haberlerini bekliyorum canım bide maraşta kim yaptırdı doğumunu memnun kaldınmı
değerli kardeşlerim öncelikle hepinizin MEVLİD KANDİLİ mübarek olsun .18 ocak cuma günü cuma saatinde biricik kızım ZEYNEP EBRAR I ALLAHIN izni ile kucağımıza aldık .darısı bekleyen anne ve anne adaylarına insaallah CENAB-I HAK kandiller hürmetine gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin .dualarınızı bekliyorum.
canım benım ıkı dusugumde metroparktadyı doktorum hıc memnun kalmadım cuneyte gectım zaten bendekı sorunu cuneyt buldu daha test yapmadan kan pıhtılasması var dedı tabı testlerı yaptırdım, ıkı kere gııttım memnun kaldım gecen telefonla bişe sordum ılgilendı. yanı şimdilik bır sorun yok, gebe kalınca gel dedı ama bes ay oldu bende bıse yok, kararsızım cuma gıtmeyı ıstıryroum tekrar eşim bekleyelim dıo. bana prednol vermedı o ne için , ben sadcee corsaprınle folıdoce ıcıyorum, sendekı sorun ne
sen nezman normal yolla hamıle kaldın dusuklerınden sonraa
Ayennnasilsinnnn
napım cnmm yaa adet olmadım onu beklıom :26: bu ay yumurtlama gunlerınde ılıskı olsa hamıleyım dıcem ama ogunlerde olmadısen nasılsınnnn ıyılestınmııı
değerli kardeşlerim öncelikle hepinizin MEVLİD KANDİLİ mübarek olsun .18 ocak cuma günü cuma saatinde biricik kızım ZEYNEP EBRAR I ALLAHIN izni ile kucağımıza aldık .darısı bekleyen anne ve anne adaylarına insaallah CENAB-I HAK kandiller hürmetine gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin .dualarınızı bekliyorum.
Arzu ve aslı hadi son 150yi bitirin sizlerde
canım bu bilgileri verdiğin için çok sağol inşallah benide bu yüzden azalmıştır.histereskopi sonrasında adetlerin eskisi gibi oldumu?
evet daha iyi öncesine nazaran ama önceleri gibi bol bol değil
Ceylin yazini okudum cnm test silik ciktiginda gebe kaldigin ay beta kac cikmisti
Gecen ay benimde testim silik cikti kan verdim negatif cikti tekrar idrar testi yaptim yine silik cikmisti
Merak ettimde
canım bende cüneyt evrükeye gidiyorum sen memnunmusun.sanada prednol verdimi
hamile iken prednol veriyorlar değilmi arkadaşım? bazı doktorlar kortizon olduğu için bebeğe zarar verir diyor ama bazısıda kan pıhtılaşmasında kullaılmalı hamilelikte diyorlar sana nasıl dediler canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?