Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam cnm nasılsınn bebıs yok anlasılan bendede yok hala oncekı gebelıgımı cuneyt takıp edıyordu benımde sımdıde hamıle kaldıgımda cuneyte gıdıcem cunku baska doktorada gıtsem cuneyte devam etmenı tavsıye ederım dıyor bebegımı kaybedınce bıraz tavrı sınırıme gıtmıstı ama baska care yok napalım :26:

lemanurrr doğum yaptın dimi sağlıkla sıhhatleee bize umut olacak güzel haberlerini bekliyorum canım bide maraşta kim yaptırdı doğumunu memnun kaldınmı

evet kardeşim doğum yaptım .vatan hastanesi hilal berber kireçci doktorum .doktorumdan çok sükür memnunum.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun

canım ben seni gebe zannettim. inşallah bu yanlış anlama en kısa zamanda doğru olur. Ben şuan 12 haftalık hamileyim 3 tana ölü gebeliğim oldu.prednolu o yüzden kullanıyorum ben de şu an memenunum ayrıca bendede kanda pıhtılaşma var

canım prednolu bende 4 kutu içmiştim.ölü doğum yaptığımda da içtim.prolaktin fazlalığında veriliyır.prolaktin fazlalığıda gebeliği engelliyor ya.ölü doğumda da sütüm kesilsin diye içtim

sen nezman normal yolla hamıle kaldın dusuklerınden sonraa

benim ilk gebeliğim aşılamaydı. sonra iki düşük güya korunurken hamile kaldım. son düşüğümün üstünden 11 ay geçti tabai o ara biz korunduk. son adetim eylülde oldu ve ben o adetten önce adet geciktirici kullandım. adetten sonra korunmayı bıraktık. ben nasıl olsa bu ay kalmam diye bıraktım ilaç kullandım yumurtlama günümü denk getiremem diye düşünmüştüm. o ay hamile kaldım. eşim daha adetime 4-5 gün kala sen hamilesin hemde erkek diyip duruyordu.adamın içine doğmuş demekki. bende bu ay kalmam diyordum. rabbim vermiş. günümün geçmeden test yaptım. silik çıktı iğne için beklememem gerektiğinden kan tahlili yaptırdım. kafan rahat olsun. bebiş için ilişkiye girme kendini ona odakladığın için etkilenir. stres yapma nasıl olsa gebe kalabiliyorsun bu ay olmazsa diğer ay olur ölüm yok sonuçta rabbim zamanını bilir canını sıkma sen.

Ceylin yazini okudum cnm test silik ciktiginda gebe kaldigin ay beta kac cikmisti
Gecen ay benimde testim silik cikti kan verdim negatif cikti tekrar idrar testi yaptim yine silik cikmisti
Merak ettimde

napım cnmm yaa adet olmadım onu beklıom :26: bu ay yumurtlama gunlerınde ılıskı olsa hamıleyım dıcem ama ogunlerde olmadı sen nasılsınnnn ıyılestınmııı

Biraz daha iyiyim cnm saol bat ne zamandi yumurtlama gunune inanmiyom ben rabbim ol desin yeter
Benimde gunum gecti test yapmadan durabildinmi kiz

gözün aydın canım Allah onu size bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah.Rabbim bize de nasip etsin inşallah hayırlı kandiller

canım bende cüneyt evrükeye gidiyorum sen memnunmusun.sanada prednol verdimi

hamile iken prednol veriyorlar değilmi arkadaşım? bazı doktorlar kortizon olduğu için bebeğe zarar verir diyor ama bazısıda kan pıhtılaşmasında kullaılmalı hamilelikte diyorlar sana nasıl dediler canım?

bana prednolü bağışıklık sistemimi kontrol altına alsın diye vermişti hamile iken doktor ama zaten dış gebelikmiş boşa içmiş oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…