Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM[/COLOR]
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]kalan:960[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya ad başka bir gebeye

katılmak isteyen yazılabilir....

Son düzenleme:

ben de yapacam dua inşallah. o günler de gelecek)) o zaman öğrenirim senden nasıl yaptığını.

yeter canım fazlalık var ya....

Sağol canım. Ben aslında sizin grubu tesadüfen yeni gördüm duayı görünce katılmak istedim. Hamileliğn 8 . ayına girdim çok şükür aynı zamanda işe gidiyorum. Biraz fazla yorulduk buara. Bu sebeple sordum. Yoksa duanın fazlasından ne olacakki..

Bu arada yeni listenizde de dahil olmak isterim. 50 adet yazarsan şimdilik sevinirim. Adım Şule

Kandiliniz mübarek olsun.

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
[/COLOR]
duamız:[COLOR=#00640]Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ve
elif,aslı,hicran,zehra,senay,gülin,selvi,sevinç,emine,aycan,selma,senem,serpil,nazife,berna,hilal, ayşe,emel,vildan,neşe,şule,arzu,hilal isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
[/COLOR]

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]550[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]210[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]200[/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]465[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]175[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]203[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]331[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD]350[/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]4704[/TD]
[TD]maşallah [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

maşallahh duamız da kalabalık

Son düzenleme:
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]kalan:890[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya ad başka bir gebeye

katılmak isteyen yazılabilir....

Son düzenleme:
canım bende 4 kez hamile kaldım iki kez test yapıldı eşime birinde 8 birinde 30 milyon çıktı...

kızlar beni aydınlatın prednol da nedir ne işe yarıyo ben de pıhtılıyım ama öyle bişey doktorum vermediii sadece iğne aspirin ve elevit içiyom

canım kortizon oluyor kadın doğumcular bağışıklık sistemi için kullandırtıyorlar...ben 56 kilodan 71 kiloya çıktım prednol sayesinde bayağı göbek yaptım...ama ben cilt için kullandım kadın doğumcu verse bebek için kullanırım...

arkadaşlar hepinizin mevlid kandili hayırlı olsun böyle bir gecede hepimiz birbirimiz için dua edelim...seneye bu zaman kucaklarımız dolu olsun inşallah...rabbim bizlere sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin....

arkadaşım benide eklermisin yeni dua listesine...bu arada dualara hangi arkadaşımız vesile oluyorsa Allah razı olsun...

Son düzenleme:
Kizlarr test yaptim ikinci cizgi silik cikti
Gecen ayda oyle oldu kosa kosa kosa gittim
Sonuc negatiftii. Simdi bekliyom

Kizlarr test yaptim ikinci cizgi silik cikti
Gecen ayda oyle oldu kosa kosa kosa gittim
Sonuc negatiftii. Simdi bekliyom

canım benimkide çok ama çok silikti hatta görmek için çok dikkatli bakamk lazımdı sen yarında olmazsan cuma kan ver.inşalllah var sende bebiş gebedaş olcaz senle canı gönülden inanıyorum

Bismillâhirrahmânirrahim

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]kalan:890[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

katılmak isteyen yazılabilir...

canım benimkide çok ama çok silikti hatta görmek için çok dikkatli bakamk lazımdı sen yarında olmazsan cuma kan ver.inşalllah var sende bebiş gebedaş olcaz senle canı gönülden inanıyorum

:18: gecen ayda oyleydi insallah cnm bakalim kadiklarim cok agriyor goguslerim davul gibi

çok şükür duamız fazlasıyla tamamlanmış Allahım kabul etsin.Hepimiz sağlıkla,huzurla kavuşalım bebeklerimize.amin.Yeni duanızda ben de varım.Ayetel kürsi okumaya başlarım bu gece itibariyle.Hamilelere sağlıkla devam etmelerini içlerine Allahın ferahlık vermesini vesveselerinin azalmasını tez zamanda onlara da bzlere de sağlıklı ve hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etmesini Allahtan diliyorum.hoşçakalıın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…