Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tabikide dua ederim çünkü sen de biliyosun birbirimizin etkisinde kalıyoruz unutmam dua etmeyi

amin canım bu topiğe kızlaaarrrrrrrrrrr yarın doğuma gidiyorum yazısını yazmayı dört gözle bekliyorum.

amin canım bu topiğe kızlaaarrrrrrrrrrr yarın doğuma gidiyorum yazısını yazmayı dört gözle bekliyorum.

Onemli degil canim

maşallah Allah herkesten razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah...

kızlar kandiliniz mübarek olsun. allahım bu güzel günde dualarımızı kabul eder inşallah ve gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılar. hepinizi öpüyorum.

Kizlar buarada dun hurriyet gazetesinde bir yazi dizi si basladi, ah bir bebegim olsa die, tekrarlayan dusukleri, asilamayi, tup bebegi, pes etmeyen inatla anne olanlari anlatio, mutlaka okuyun kacirmayin,

Kizlar kandilimiz mubarek olsun rabbim gonulden gecen tum dualarimizi kabul etsin insallh . Salavatimizin tamamlanmasina cok sevindim gercekten.
Bnde dun hurriyetin internet sayfasinda gebelik asisi diye bur yazi okudum yeni bulunmus bir asi ve direkt olarak rahme yapiliyomus bebeklerin rahme
tutunmasini ve daha saglam olmasini sagliyomus miral bulmak icin okumanizi tavsiye ederim hepimizin allah yarimcisi olsun...

Son düzenleme:

ayencımm bendede kan pıhtılaşması var aynen, bende corasprınle folıdoce ıcıyorum gebe kaılnca gel dedı ıgneye baslıcak aynı sana dedıgı, benım eşıme hıc test yapılmadı sadce genetık testı yaptırdık sorun cıkmadı ama hıc baska test yapılmadı , ıkı kere dogal yolla hamıle kalınca aklımıza hıc gelmıo ole bıse ama bak send cıkmıs, valla benımde bes ay olacak, zaten uc ay korundum sonra basladık. ama bu dedıgın hıc aklıma gelmedı valla

merhaba arkadaşlar, herkese iyi kandiller bol bol dua edelim birbirimize. ben dün b hcg ye baktrmıştım 45 çıkmıştı bügün de 44 çıktı. artık eminim ki hamile değilim. hakkı mızda hayırlısı olsun....

cnm aynen bızımde hıc aklımıza gelmıyordu ama kendımız gıttık bı urologa oda testlerı yaptııı bıde ne olsunnn sonuclarrr dusukk ama hamılelıgınde var sasırdım dedı doktor ılk evlendııgım ay hamıle kaldım ben düşün.. ıkıncıye 1.5 sene bekledım oyle kalmıstım yanı bosyere beklemısız cuneyt soylemedı boyle bıseyı kendımız yaptırdık sızde bı yaptırın bosyere zaman kaybı olmasınn

kızlar ben de 5. haftadan itibaren prednol4mg kullanıyorum pıhtılaşma ile ilgili bir ilaç doktora sordum içmeye devam edecek miyim o da 9 ay boyunca içeceksin kesinlikle bırakmayacaksın dedi..

canım hakkında hayırlısı olsun. şu kürtajın etkisi geçsin. bence bir 3 ay bekle. rahim kendine gelsin.

arkadaşlar listemizdeki herkesin ismini yazdım. herkese dua edecem inşallah akşam. sizlerde bizlere dua edin. Allah dualarımız kabul etsin. herkesin kandili mübarek olsun.

kızlar ben artık giremem yemek filan yer akşam namazından sonra.yatsı itibariylede ibadete başlarım.gece girer duamızın yapıldığını yazarım.hemen yarında haftaya perşembeye bitecek şekilde ayetel kürsilere başlayalım tabloyu hazırlarım.....

Arkadaşım ben 50 tane okudum ama 100 yazılmış. Bu akşam tamamlayım mı? oksa yeterli mi dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…