tamam canım inşallah kesin alırım. çantamdan ayırmam)bizim durumumuz normal değil çünkü. yoksa hergin ultrasona mı girelim bu daha iyi oldu.
çok öpüyorum canım. dua edeceğini söylemişsin bize. Allah razı olsun.
maşalllah bugün topik kalabalık canlar kandiliniz mübarek olsun bu gece hepiniz için dua edecem allah hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma(aslı,lusnica,sevinç,hilbar,eoe,rengarenk ve diğer isteyen ) tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin ve tabi biz gebelere de(elif. ceylin, ben,türkçe, zeyden ve diğer arkadaşlarıma) hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et allahım AMİN
amin canım bu topiğe kızlaaarrrrrrrrrrr yarın doğuma gidiyorum yazısını yazmayı dört gözle bekliyorum.
amin canım bu topiğe kızlaaarrrrrrrrrrr yarın doğuma gidiyorum yazısını yazmayı dört gözle bekliyorum.
aslı canım özür dilerim benim dediğim ila. prednol değil parnedol sro.prednol kortizon ağır bir ilaç benim ablamda yumuşak doku rahatsızlığı için kullanıyordu günde 32 mg.sdonra bıraktırdılar vucüdü çok şişti bıraktırdılar.
özür dilarim yanlış bilgi verdiğim için
ama prolaktin için verdiğim bilgi doğru ialç ismi benziyor ya şaşırdım
KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]550[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]210[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]465[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]175[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]203[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]331[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD]350[/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]4754[/TD]
[TD]maşallah[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
atis:41 ayetel kürsi
cnm benım dusukten sonra 7. ayım valla tatlım bana cuneyt coraspırın ve folicode verdı onları ıcıyorum bazen :26: ya sendedemı kan pıhtılasması varrr bendede var ama oyle cok onemlı denecek kadar deılmıs dıger doktorlar oyle demıstı ama cuneyt yınede ıgneye baslıcaz hamıle kaldıgında hemen gel demıstı kalırsam gıdecem ıstee senın kocanın testlerı yapıldımı spermıyogram fılan bak benım ıkıtane dogal yolla gebelıgım olmasına ragmen kocamda sorun cıktı hareketlılık dusukmus zor hamıle kalıyorum dıye gıttım hıc beklemıyoduk boyle bı sonuc cıktı sende kalamıyosan bı doktora gorunsun kocan?
ayencımm bendede kan pıhtılaşması var aynen, bende corasprınle folıdoce ıcıyorum gebe kaılnca gel dedı ıgneye baslıcak aynı sana dedıgı, benım eşıme hıc test yapılmadı sadce genetık testı yaptırdık sorun cıkmadı ama hıc baska test yapılmadı , ıkı kere dogal yolla hamıle kalınca aklımıza hıc gelmıo ole bıse ama bak send cıkmıs, valla benımde bes ay olacak, zaten uc ay korundum sonra basladık. ama bu dedıgın hıc aklıma gelmedı valla
merhaba arkadaşlar, herkese iyi kandiller bol bol dua edelim birbirimize. ben dün b hcg ye baktrmıştım 45 çıkmıştı bügün de 44 çıktı. artık eminim ki hamile değilim. hakkı mızda hayırlısı olsun....
merhaba arkadaşlar, herkese iyi kandiller bol bol dua edelim birbirimize. ben dün b hcg ye baktrmıştım 45 çıkmıştı bügün de 44 çıktı. artık eminim ki hamile değilim. hakkı mızda hayırlısı olsun....
maşallah Allah herkesten razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?