Selam, Okuduğum kadarıyla diyet yapıyorsun. Diyeti kim verdi Yazarsan sevinirim...
canım ben hacettepe tıp ta SİNAN BEKSAÇ'A GİDİYORUM O VERDİ.Selam, Okuduğum kadarıyla diyet yapıyorsun. Diyeti kim verdi Yazarsan sevinirim...
slm arkadaşlar ben size bişi soracaktım bende paı 4g/4g homozigot denildi gecen hafta ben homotoloji gittim kan alınd bu ayın sonında cıkacak sonuclar ben korunmayı bıraktım acaba kan pıhtılaşması olan arkadaşlar korunmayı bırakanlar hamile kalmadan öncede başka bişler iciyorlarmıı cvp veririseniz sevinizim bu arada ankarada yaptım testlerimii
canım ben hacettepe tıp ta SİNAN BEKSAÇ'A GİDİYORUM O VERDİ.
canım genelde folbiol ve coraspin içiliyor. Ama sen dr. La görüş ona göre ilaçlara başla ya da korunmayı bırak derim ben.
Ajda ben de parsiyel mol gebelik geçirdim. Seni anlıyorum .Beklemek çok sıkıntılı.Sen hangi ayda geçirdin. Benim, 8ay oldu.
öncelikle geçmiş olsun. aynı mutasyon bendede var bende fazladan protein s düşüklüğüde var iğne ile 26 haftama geldik. rabbim doğumunuda gösterir inşallah
a
Çok geçmiş olsun. Ne diyeyim ki. Elden ne gelir. Allah tez zamanda hayırlısını nasip eder, tekrar yaşatmaz inşallah. Sabret..
Ben de 0,4 yetmiyor diye düşünüyorum, senin faktörünü ilk kez duydum. Bana 5 faktöre bakıldı, mthfrler heterezigot çıktı 2 gen. Sana onlarada bakıldımı?Aspirin kullandınmı?
benim 4 genimde birden mutasyon var. artı geçmişte bacağıma pıhtı atma öyküm var. artı son yapılan kan tahlilinde kanımda mevcut pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı o yüzden canım. yani bu bi tedavi şekli. olursa bakalım nasip.slm pardon ne diyetiverdi nicin verdi arkadaşım bende hacetepede kan pıhtılaşma testimi yaptırmıştım
selam cnm bendede protein s düşüklüğü ve protrombin geninde homozigot mutasyon var.4kürtajım var.sonucusunu 6gün önce oldum.ben 8haftalığa kadar çıkabildim.sen 26haftalığa kadar gelebilmişsin bana moral oldu.sen daha önce kaç kürtaj yaşadın.gebelikten önce neler kullandın ve şuan nasıl bir tedavi uyguluyosun.ben 3.gebelikte clexan 0,4 kullandım fayda vermedi.4.gebelikte sabah akşam vuruncaktım ama kalpatışı olmayınca kürtaj oldum.her kürtajdan sonra ümidim azalıyo.benim gibi olupta çocuk sahibi olanları duyunca mutlu oluyorum.
selam cnm bendede protein s düşüklüğü ve protrombin geninde homozigot mutasyon var.4kürtajım var.sonucusunu 6gün önce oldum.ben 8haftalığa kadar çıkabildim.sen 26haftalığa kadar gelebilmişsin bana moral oldu.sen daha önce kaç kürtaj yaşadın.gebelikten önce neler kullandın ve şuan nasıl bir tedavi uyguluyosun.ben 3.gebelikte clexan 0,4 kullandım fayda vermedi.4.gebelikte sabah akşam vuruncaktım ama kalpatışı olmayınca kürtaj oldum.her kürtajdan sonra ümidim azalıyo.benim gibi olupta çocuk sahibi olanları duyunca mutlu oluyorum.
benim 6 aylık düşük, 10 haftalık kalbi durduğu için kürtajım var. gebelikten önce folik asit kullandım sadece. şimdide clexan 0,4 lük kullanıyorum günde bir defa. rabbim sanada verir en kısa zamanda bir beiş. bu arada neden iğne için kalp atışını bekledinizki. çoğumuz gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başlıyor
kullandım cnm kullanmazmıyım.kese 5haftalığa göre aşırı küçüktü.sabah akşam vurundum.bebek hiç görünmedi bile.garip bir hamilelik yaşadım.ilk gebeliğimde böyle olmuştu.2. ve 3. gebelikte kalpatışı duyuldu amafazla geçmeden durdu.daha yeni kürtaj oldum.3ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum.bu zaman diliminde folikasitle coraspirin kullanmayı düşünüyorum.B12de düşük bende onuda kullanmak istiyorum.hamile kaldığmı öğrenir öğrenmez clexan 0,4ü sabah akşam vurunmak istiyorum.inşallah busefer olur.artık Allaha kaldı durumum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?