Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım genelde folbiol ve coraspin içiliyor. Ama sen dr. La görüş ona göre ilaçlara başla ya da korunmayı bırak derim ben.

Ajda ben de parsiyel mol gebelik geçirdim. Seni anlıyorum .Beklemek çok sıkıntılı.Sen hangi ayda geçirdin. Benim, 8ay oldu.

ben ocakta oldum cnm kürtajı ben şuanda kırıkkaledeyim ama ankaralıyım yeni taşındım burdaki 2 dr biri 6 ay biri 1 yl dedi ama ebn ankara başkent hastanesien genetige yolladı burdaki dr gitim ordaki genetikci cok iyi bir dr muane ettirdi türkiyede 1 numaraymış dr neyse dr baktı 15 gün gecmişti ama hala lekelerim vardı dr kürtajdan parcalar kalmış dedi oda temizledi patoloji yolladı ama o temiz cıktı ankaradaki dr de 3 ay yeter dedi biş yok dedi genetik raporların sonucunda işte paı 4g/4g homozıgot cıktı gecen cuma tekrar ankaraya gittim hemotolojiye şimdide o bakacak bakalım en cıkacak bekliyorum ama korunmayı bıraktım benim düşük ölü 5 tane cnm 2 sag oglum var zaten

Son düzenleme:
kızlar 100 tanede ben okudum şimdililk allah kabul etsin adetliyim ama bir sorun olmaz heralde bizim bu ayda olmadı bu seferde bende kist çıktı heray bişey çıkıyor bu günümüze şükürler olsun

öncelikle geçmiş olsun. aynı mutasyon bendede var bende fazladan protein s düşüklüğüde var iğne ile 26 haftama geldik. rabbim doğumunuda gösterir inşallah

selam cnm bendede protein s düşüklüğü ve protrombin geninde homozigot mutasyon var.4kürtajım var.sonucusunu 6gün önce oldum.ben 8haftalığa kadar çıkabildim.sen 26haftalığa kadar gelebilmişsin bana moral oldu.sen daha önce kaç kürtaj yaşadın.gebelikten önce neler kullandın ve şuan nasıl bir tedavi uyguluyosun.ben 3.gebelikte clexan 0,4 kullandım fayda vermedi.4.gebelikte sabah akşam vuruncaktım ama kalpatışı olmayınca kürtaj oldum.her kürtajdan sonra ümidim azalıyo.benim gibi olupta çocuk sahibi olanları duyunca mutlu oluyorum.

bütün tahliller yapıldı cnm.sadece protein s eksikliği ve protrombin geninde homozigot mutasyon çıktı.benim kilomda fazla.doktorlar oyüzden 0,4az dediler.bize tüpbebek olmazmıki cnm ya.coraspirini 2.gebeliğimde kullanmıştım.iğne kullanmadan fayda vermedi.

slm pardon ne diyetiverdi nicin verdi arkadaşım bende hacetepede kan pıhtılaşma testimi yaptırmıştım
benim 4 genimde birden mutasyon var. artı geçmişte bacağıma pıhtı atma öyküm var. artı son yapılan kan tahlilinde kanımda mevcut pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı o yüzden canım. yani bu bi tedavi şekli. olursa bakalım nasip.

6 haftalık düşük, 10 haftalıkta kalbi durduğu için kürtajım var. clexan 0,4 lük kullanıyorum günde bir defa. rabbim hayırlısını versin. inşallah olur bebeğin. gebelikten önce sadece folik asit alıyordum. aspirin falan kullanmıyorum ben.

benim 6 aylık düşük, 10 haftalık kalbi durduğu için kürtajım var. gebelikten önce folik asit kullandım sadece. şimdide clexan 0,4 lük kullanıyorum günde bir defa. rabbim sanada verir en kısa zamanda bir beiş. bu arada neden iğne için kalp atışını bekledinizki. çoğumuz gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başlıyor

merhaba arkadaşlar

bende Protrombin G20210A heterezigot mutasyonu var acaba aynı rahatsızlığıa sahip olup bebeği olan varmı aranızda?

kullandım cnm kullanmazmıyım.kese 5haftalığa göre aşırı küçüktü.sabah akşam vurundum.bebek hiç görünmedi bile.garip bir hamilelik yaşadım.ilk gebeliğimde böyle olmuştu.2. ve 3. gebelikte kalpatışı duyuldu amafazla geçmeden durdu.daha yeni kürtaj oldum.3ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum.bu zaman diliminde folikasitle coraspirin kullanmayı düşünüyorum.B12de düşük bende onuda kullanmak istiyorum.hamile kaldığmı öğrenir öğrenmez clexan 0,4ü sabah akşam vurunmak istiyorum.inşallah busefer olur.artık Allaha kaldı durumum.

anladım canım.inşallah olur en kısa zamanda. kimsenin kucağını boş koymasın rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…