Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

berna nasılsın nerelerdesin,nasıl geçiyor gebelik?işe başladın mı raporun bitti mi,yakında doktora gittin mi?amma soru sordum demi....

Elifcim rüyanı okudum hayırlara çıkarsın RABBİM.okuduklarıma göre iyi gidiyor hamileliğin RABBİM dahada iyi geçirsin sağlıkla al bebeğini kucağına.12 hafta oldu sanırım,sana birşeyler sormak istiyorum.senin ilk bebeğinmi?neler kullanıyorsun ilaç olarak?yiyip içtiklerinde kısıtlamalar varmı?2.trimester bizde çok tehlikeliymiş öylemi?cevaplarsan çok sevinirim.

Tüp bebek olurda pıhtılaşmadan dolayı kalbi duruyor zaten sıkıntı burda. Önce bunun tedavisini iyi belirlemek lazım. Banada clexane 0,4 yetmedi. Bende mthfr 677, 1298 ikisi heterezigot. Protein c, s normal. Homosistein 11 normal. Ama 2 kaybım var. İlki 9+0 da kalbi durdu. İkincisi iğne kullanaraka 8+5de kalbi durdu. Bakalım benim doktorum bi dahakine dozu arttıracakmı.

Rüyan hayırlara vesile olur inşallah. Rabbim aynı acıyı yaşatmasın.İyi düşün iyi olsun herşey.

Sen rüyandan bahsedince bende hamile kaldığım ay gördüğüm rüyayı hatırladım. Bir erkek çocuğu tosun gibi, üzerinde el örmesi gibi beyaz alt üst, yerde oturuyor, bana sırtı dönük suratını görmüyorum ve simsiyah saçı var. Bebek denize düşüyor, bende arkasından atlıyorum. Kürtajdan önce hatırladım rüyayı ve sanırım kürtaj masasından kalkamıycam dedim eşime. Çok etkilenmiştim.demekki önceden malum olmuş. Gözlerim doldu yine...

Ümitsizliğe kapılmak yok, nasip. Olacak inşallah bizde sonunda kucağımıza alıcaz bebişlerimizi Allahın izniyle inşallah. Benim kahverengi lekelenmem olmuştu, aha adet geliyo derken hamileymişim meğerki. Umudunu kaybetme, pesetme...

inşallah canım ya normalde rabbimin hayırlısını vereceği güne kadar tabiki pes etmiycez ama işte o testte negatifi gördüğüm an mutlaka o gün bi gözyaşı döküyorum sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorum inşallah tez vakitte Allah hepimizin gönlüne göre versin

benim 2.gebeliğim ilkini 27.haftada preeklampsi nedeniyle kaybettim.tansiyon hastalığı var bu nedenle bende 3 defa tansiyon hapı,1 defa corasprin,1 defada clexan 0.4lük iğne tabi elevit vitamin.

canım benim hangi dönemler tehlikeli bilmiyorum

ya erken mi yaptım bilmiyorum ama evde bitane test vardı dayanamadım yaptı bişey çıkmadı moralim çok bozuldu

adet tarihim haftasonu cumartesi falan benim bazen ileri giderde bilmiyorum bakalım [/QUOTE]

Ben de aynı durumdayım gece 3 de kalkıp test yaptım tam psikopatım güya bu ay düşünmüyorum kendimi sıkmıyorum yaa tabiki tek çizgi normalde beklemeye korktuğum adet tarihim 24 mart hepimiz için hayırlı vakitte sağlıklı hamileliğimiz olur inşallah sonra da bebişimiz

günaydın arkadaşlar...dua listesi yenilenmicekmi ? kaç dua okumalıyız daha ? bu sabah arkadaşa kahvaltıya davetliyim..ama öğleden sonra tekrar yazarım...ben toplam 3000 okudum..listeyi yenileseniz sevinirim...çokkkk tskler şimdiden...hepinize iyi günler dilerim...

Canım teşekkür ederim cevapladığın için,inşallah herşey hayırlısıyla gönlüne göre olsun.yediğine içtiğine dikkat ediyormusun?tuz,yeşillik,bakliyat peynir v.s. Yeme diyorlar bu konu hakkında bilgin varmı?

arkadaşlar birsey soracağım kan pıhtılşması olup hamileliği sağlıklı devam eden arkadaşlar özellikle ,doktorunuzun yasakladıgı yiyecekler varmı ve nasıl bir hamilelik geciriyorsunuz hareketli normal hayatınıza devammı ediyorsunuz yoksa kısıtladıgınız seyler varmı merak ediyorum ???

öncelikle geçmiş olsun. aynı mutasyon bendede var bende fazladan protein s düşüklüğüde var iğne ile 26 haftama geldik. rabbim doğumunuda gösterir inşallah

masallah canım allah hayırlı doğum nasip eylesin inş sağol cevapladıgın için .

canım hayırlısı olsun. inşallah bebeğin iyi olsun da cinsiyeti hiçbirşey önemli değil. inşallah bebişinle mutlu mesut hayat geçireceksin bunları düşün.

canım ben 700 tevhid daha okudum toplam 1700 oldu.

ikinci bugüne yetişiyomu ben bugün evde olmıycamda bitecekse biraz daha alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…