Emine canim catlatma ignemi oldum calistim
Bu cumartesi bat duaya ihtiyacim var canim
Dunden beri belim ve karnim agriyor ins
Bebegim yerlesiyordur
bütün tahliller yapıldı cnm.sadece protein s eksikliği ve protrombin geninde homozigot mutasyon çıktı.benim kilomda fazla.doktorlar oyüzden 0,4az dediler.bize tüpbebek olmazmıki cnm ya.coraspirini 2.gebeliğimde kullanmıştım.iğne kullanmadan fayda vermedi.
Ümitsizliğe kapılmak yok, nasip. Olacak inşallah bizde sonunda kucağımıza alıcaz bebişlerimizi Allahın izniyle inşallah. Benim kahverengi lekelenmem olmuştu, aha adet geliyo derken hamileymişim meğerki. Umudunu kaybetme, pesetme...
Elifcim rüyanı okudum hayırlara çıkarsın RABBİM.okuduklarıma göre iyi gidiyor hamileliğin RABBİM dahada iyi geçirsin sağlıkla al bebeğini kucağına.12 hafta oldu sanırım,sana birşeyler sormak istiyorum.senin ilk bebeğinmi?neler kullanıyorsun ilaç olarak?yiyip içtiklerinde kısıtlamalar varmı?2.trimester bizde çok tehlikeliymiş öylemi?cevaplarsan çok sevinirim.
kızlar bu sabah uyanmaya yakın bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim.evim çok kalabalık herkes var annem bababm abim ablamlar eniştemler filan.ablam bana simsiyah saçlı babası gibi mavi gözlü bir kız getiriyor.emzirmek için sol göğsümü açıyorum mememi verip üstünü kapatıyorum ev kalabalık ya göğsüm açık kalmasın diye.ama cok cok ses geliyor emiyor benimi sonra bakıyorum memenin ucunu ağzından kaçırmış benim kız mememin altını emmeye çalışıyor.sonra emzrdikten sonra gazını çıkarıyor kendi kucağıma alıyorum bu seferde emdiği sütleri çıkartıyor çok kusuyor ama işte ablamdan mendil istiyorum boynunun altına filan koyuyorum.
kızlar hamile kaldığım ayda annem rüyamda kız bebek getirdiydi aynen bu rüyadaki gibi sol göğsümden emzirdim sonra bebek çok kustu gene bu kusma kısmı kafama takılıyor ama inanaın bebeğimi emzirmek çok güzeldi.....
bakalım cumartesi belli olur cinsiyeti[
Ben de böyle bir rüya gördümm doğum yapmışım hemde sezeryanmışçevremde kadınlar var ama ben onları tanımıyorum bebeği kucağıma veriyorlar kızın oldu diyorlar ben ne zaman hamile oldum hiç hatırlamıyorum diyorum hem benim oğlum olacak sanıyordum diyorum kadınlar da sen hamileydin ve sezeryanla doğum yaptın deyip kucağıma veriyorlar bebeği alıyorum kollarıma gözümün içine bakıyor bebek siyah boncuk gözlü emziriyorum ağzının kenarlarından süt köpürüyor ve seviniyorum sütüm de çokmuş diye ben de sol göğsümle emziriyordum rüyamda inşallah hamileyimdir
canım inşalaaahhh bebek gelecek sende mart kedisi olacaksın
sonucta
benim 2.gebeliğim ilkini 27.haftada preeklampsi nedeniyle kaybettim.tansiyon hastalığı var bu nedenle bende 3 defa tansiyon hapı,1 defa corasprin,1 defada clexan 0.4lük iğne tabi elevit vitamin.
canım benim hangi dönemler tehlikeli bilmiyorum
öncelikle geçmiş olsun. aynı mutasyon bendede var bende fazladan protein s düşüklüğüde var iğne ile 26 haftama geldik. rabbim doğumunuda gösterir inşallah
canım hayırlısı olsun. inşallah bebeğin iyi olsun da cinsiyeti hiçbirşey önemli değil. inşallah bebişinle mutlu mesut hayat geçireceksin bunları düşün.kızlar bu sabah uyanmaya yakın bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim.evim çok kalabalık herkes var annem bababm abim ablamlar eniştemler filan.ablam bana simsiyah saçlı babası gibi mavi gözlü bir kız getiriyor.emzirmek için sol göğsümü açıyorum mememi verip üstünü kapatıyorum ev kalabalık ya göğsüm açık kalmasın diye.ama cok cok ses geliyor emiyor benimi sonra bakıyorum memenin ucunu ağzından kaçırmış benim kız mememin altını emmeye çalışıyor.sonra emzrdikten sonra gazını çıkarıyor kendi kucağıma alıyorum bu seferde emdiği sütleri çıkartıyor çok kusuyor ama işte ablamdan mendil istiyorum boynunun altına filan koyuyorum.
kızlar hamile kaldığım ayda annem rüyamda kız bebek getirdiydi aynen bu rüyadaki gibi sol göğsümden emzirdim sonra bebek çok kustu gene bu kusma kısmı kafama takılıyor ama inanaın bebeğimi emzirmek çok güzeldi.....
bakalım cumartesi belli olur cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?