Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar test sonucum 3.44 çıktı. biraz üzüldüm zaten korunmuştuk... ama baş dönmelerim bulantılarım devam ediyor. yükselme ihtimali var mı bilmiyorum.

ilk gebelikte bunlar istenmiyo cnm.ancak enaz 2düşüğün olduğunda dktrlar istiyo.inşallah hamileliğin çok iyi geçer ve bebişinihayırlısıyla kucağna alırsın.ben 1hafta önce 4.kürtajımı oldum.her kürtajda ümidim azalıyo.yaşımda 36.zamanımdaralıyo.Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah

slm eliff sen 4 cü kürtajım diey yazmışsın cnm igne olmadınmı sen hicc

slm eliff sen 4 cü kürtajım diey yazmışsın cnm igne olmadınmı sen hicc

üçüncüsünde clexan 0,4 kullandım ama 8.haftada kalp atışı durdu.oyüzden 4.hamileliğimde clexan 0,4ü sabah akşam vuruncaktım ama kalpatışı hiçolması malesef 1hafta önce kürtaj oldum.moralım sıfır.senin kaç kürtajın var.allah kimseye yaşatmasın cnm.

elifcim benimki biraz karışık cnm benim 2 tane oglum var 18 14 yaşlarında oglanlarım ikizdi eşleri düştü 1.5 ay sonra aradn biraz zaman gecti bi daha yapalım dedik 1 tanede anlamadan düştü bu gene 2012 dede 2 tane 3 aylık öldü benim bu son kürtajımı ocak 7 de öldü alındı patoloji sonucu parseyel mole cıktı bu arad dr genetik testlerini bi yaptır dedi genetik testlerimde paı 4g/4g homozıgot cıktı

nekadar güzel 2evladın var.Allah bağışlasın cm.Allah bizede nasip etsin inşallah.bende sonuncusunu genetiğe gönderdim.1ay sonra sonuç çıkcak.inşallah iyi çıkar sonuç.

nekadar güzel 2evladın var.Allah bağışlasın cm.Allah bizede nasip etsin inşallah.bende sonuncusunu genetiğe gönderdim.1ay sonra sonuç çıkcak.inşallah iyi çıkar sonuç.
amin ALLAH razı olsun rabbım hic olmıyanlarada tatdırsın bebegimi yolladın genetige sende kan pıhtılaşması var demi elifcimm

amin ALLAH razı olsun rabbım hic olmıyanlarada tatdırsın bebegimi yolladın genetige sende kan pıhtılaşması var demi elifcimm

evet cnm ama parça değildi.yarım bardak kanla karışık sıvıydı.bende protein S eksikliği ve protrombin geninde homozigot mutasyon var.kanpıhtılaşmasıymış.bütün gebeliğimde kanlanma oluyo.ultrasonda görülüyo.hele ilk ve sonuncusunda kalpatışı olmadığında kan toplanmış kocaman görünüyodu.2. ve 3.gebeliğimde biri 7.haftada diğeri 8.haftada kalpatışları durdu.yaşımda 36oldu.zamanım daralıyo.

doğum günün kutlu olsun elifciim. bu seneki doğum günü hediyen sorunsuz hamilelik, bir sene sonraki hediyen ise tombiş bebişin olsun (hayırlıve sağlıklı tabi)

ayy canım benimde dündü doğum günümmm.doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki doğum günümüzü bebişlerle kutlarız...

teşekkür ederim kızlar...

bernacm senin de doğum günün kutlu olsun

benim moleküler genetik incelemem şu şekilde;
faktör v H1299R (R2) : HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR.
FAKTÖR XIII V34L: HETEROZİGOT MUTASYON
B-FİBRİNOJEN 455 G-A: HETEROZİGOT MUTASYON
PAI 4G/5G : 4G/5G
MTHFR C677T VE MTHFR A1298C : HETEROZİGOT MUTASYON
ACE: I/D
APO E (E2,E3,E4): E2/E4 bunlar bende sorunlu çıkanlar..doğum yaptım ama içim rahat etmiyor ben acaba bi hematoloğa gitmeli miyim?? yani bu yazdığım sonuçlar çok mu kötü yoksa normal olan bişey mi?? benim ablamın kocası sürekli kalp damarı tıkanıyordu by-pass olmasına rağmen doktor en son genetik istemiş ve sonuçlarımız aynı çıktı yani raporları karşılaştıdığımızda..şimdi korkar oldum acaba ileride bende de olur mu kalp rahatsızlığı diye ( kızlar bu konuda bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilirler mi ricaaaa ediyorum... bunlar ne demek oluyor..çok mu hastayız..çok mu dikkatli olmalıyız..ne gibi önlemler alabiliriz..ne yapmalıyız yada neler yapmalıyız?? lütfen birileri bana yardım etsin kafam çok karışık..

Canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin saglikla devam etsin insallah.
Elifcim dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice saglikli mutlu senelere insallah.
ayy canım benimde dündü doğum günümmm.doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki doğum günümüzü bebişlerle kutlarız...
Dogum gunun kutlu olsun canim insallah bebeginizle sevdiklerinizle nice senelere ....

canım geç gördüm kusura bakma ***DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EŞİNLE DOĞACAK EVLADIN YADA EVLATLARINLA HEP MUTLU OL İNŞALLAHHH **

değeri hiçbirşeyle ölçülmeyecek en güzel hediyen sağlıklı sıhatlı sana gelsin inşallahh

canım sana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahhh

bu arada senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun biraz sıkıntılı bi doğumgünü olmuş ama inşallah bebeğini kucağına alınca hiçbirini yaşamamış gibi olursun
rabbim bebeklerimizi nazarlardan korusun

CANIM BEN 750 TANE Rabbiyessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr OKUDUM BİLGİN OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…