- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Allah kabul etsin ben de 500 okudum kızlar. diğer duayı da okuyunca yazacağım. gerçek adım senem daha önceki listede vardım. öptüm hepinizi duamız kabul olacak inşaallah amin.
nazka86 canım ya bişey sorucam sana .sen iğnede para ödemiyordun değilmi.raporda tanı bölümüne ne yazmışlar bana bir yazsanda ben de rapor çıkaracam onu yazdırayım bari...
canım malesef pıhtılaşma için yapılan testler rutin yapılan kan testlerinden değil. ancak genetik tahlil yapılıyo. bunun için de ya geçmişte bir pıhtı atma öykün olacak ya da tekrarlayan düşüğün. allah korusun tabi. ancak genetik tahlil yapılmasa bile belki protein c aktivitesi, protesin s activitesi, homosistein düzeyi gibi kan tahlilleri ile mevcut bir pıhtılaşmanın olup olmadığı anlaşılabiliyor sanırım. neden sordun böyle bir şüphen mi var bilemiyorum ancak şu an 10 haftalık gebesin ve ilk gebeliğin. umarım bir sıkıntı olmadan bebeğini dünyaya getirebilirsin. belki diğer arkadaşlar da cevap yazarlarsa bildikleri kadarıyla sana yardımcı olabilirler.Sayfanızı biraz inceledim ilk sayfaları okuma fırsatı buldum
Ve harika bir topik oluşturmuşsunuz kızlar sizleri tebrik ediyorum
Kayıplarınızı ilk sayfada inceledim, Rabbim yanına almış o melekleri, mekanları cennet olsun
İnşallah onların ömrünü Rabbim yeni doğacak olan evlatlarınıza versin
bir an önce şifa bulursunuz inşallah canlarım
benim bir sorum olacak
tecrübelerinizle bunu en iyi sizler bilirsiniz diye düşündüm
10 haftalık gebeyim, ilk gebeliğim, Allahın izniyle sağlıkla devam ediyor şükürler olsun
kan pıhtılaması sık yaşanan bir durum olduğu için kafama takıldı ister istemez
doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili herhangi bir tetkik istemedi
ilk randevumda soracağım fakat yine de sizlerden bilgilenmek istedim
acaba her gebelikte rutin olarak bakılıyor mu bu kan pıhtılaşma testine
yoksa rutin hemogramlardan belirti verir mi bu pıhtılaşma hastalığı?
yoksa ben mi talep etmeliyim bu testi doktorumdan?
bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar
Rabbim tekrar herkese şifasını versin diyorum
kızlar clexanı raporsuz ve sigortasız almak istesek kaç para bilen varmı?
canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimcanım malesef pıhtılaşma için yapılan testler rutin yapılan kan testlerinden değil. ancak genetik tahlil yapılıyo. bunun için de ya geçmişte bir pıhtı atma öykün olacak ya da tekrarlayan düşüğün. allah korusun tabi. ancak genetik tahlil yapılmasa bile belki protein c aktivitesi, protesin s activitesi, homosistein düzeyi gibi kan tahlilleri ile mevcut bir pıhtılaşmanın olup olmadığı anlaşılabiliyor sanırım. neden sordun böyle bir şüphen mi var bilemiyorum ancak şu an 10 haftalık gebesin ve ilk gebeliğin. umarım bir sıkıntı olmadan bebeğini dünyaya getirebilirsin. belki diğer arkadaşlar da cevap yazarlarsa bildikleri kadarıyla sana yardımcı olabilirler.
canım sağolasın duaların için ha bir de karaciğer enzimlerine de bir baktır. orada bir bozukluk varsa yine pıhtılaşmadan şüphelenebiliyorlar. inşallah çıkmasın canım. çünkü biz çok çektik ve hala çekiyoruz. ve sonu belli olmayan bir yoldayz. rabbime umutla bizlere sağlıklı bebişler versin diye dua etmekten başkla birşey gelmiyor elimizden.canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim
bir belirti veya herhangi bir şüphe yok aslında ama bir arkadaşım uyardı yaptır ne olur ne olmaz diye
ben de sayfanızı okuyup konu hakkında biraz bilgilendim sayenizde
bu dediğin testleri de soracağım doktoruma
umarım dediğin gibi sorunsuz geçer ve rabbim sizlere de sorunsuz mutlu gebelikler verir ve mucizesini sonuna kadar yaşatır
dualarım sizinle..
kızlar bu sabah uyanmaya yakın bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim.evim çok kalabalık herkes var annem bababm abim ablamlar eniştemler filan.ablam bana simsiyah saçlı babası gibi mavi gözlü bir kız getiriyor.emzirmek için sol göğsümü açıyorum mememi verip üstünü kapatıyorum ev kalabalık ya göğsüm açık kalmasın diye.ama cok cok ses geliyor emiyor benimi sonra bakıyorum memenin ucunu ağzından kaçırmış benim kız mememin altını emmeye çalışıyor.sonra emzrdikten sonra gazını çıkarıyor kendi kucağıma alıyorum bu seferde emdiği sütleri çıkartıyor çok kusuyor ama işte ablamdan mendil istiyorum boynunun altına filan koyuyorum.
kızlar hamile kaldığım ayda annem rüyamda kız bebek getirdiydi aynen bu rüyadaki gibi sol göğsümden emzirdim sonra bebek çok kustu gene bu kusma kısmı kafama takılıyor ama inanaın bebeğimi emzirmek çok güzeldi.....
bakalım cumartesi belli olur cinsiyeti
■Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr" (Ey Rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı bir sonuca erdir)
Bu da bnm cok svdg bir duadir bu da olabilir isterseniz hem bilmeyenlerde ogrenmis olur!!!
Ne dersiniz arkadaslar?
tamam canım karaciğer enzimlerini söyleyeceğim doktorumacanım sağolasın duaların için ha bir de karaciğer enzimlerine de bir baktır. orada bir bozukluk varsa yine pıhtılaşmadan şüphelenebiliyorlar. inşallah çıkmasın canım. çünkü biz çok çektik ve hala çekiyoruz. ve sonu belli olmayan bir yoldayz. rabbime umutla bizlere sağlıklı bebişler versin diye dua etmekten başkla birşey gelmiyor elimizden.
Sayfanızı biraz inceledim ilk sayfaları okuma fırsatı buldum
Ve harika bir topik oluşturmuşsunuz kızlar sizleri tebrik ediyorum
Kayıplarınızı ilk sayfada inceledim, Rabbim yanına almış o melekleri, mekanları cennet olsun
İnşallah onların ömrünü Rabbim yeni doğacak olan evlatlarınıza versin
bir an önce şifa bulursunuz inşallah canlarım
benim bir sorum olacak
tecrübelerinizle bunu en iyi sizler bilirsiniz diye düşündüm
10 haftalık gebeyim, ilk gebeliğim, Allahın izniyle sağlıkla devam ediyor şükürler olsun
kan pıhtılaması sık yaşanan bir durum olduğu için kafama takıldı ister istemez
doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili herhangi bir tetkik istemedi
ilk randevumda soracağım fakat yine de sizlerden bilgilenmek istedim
acaba her gebelikte rutin olarak bakılıyor mu bu kan pıhtılaşma testine
yoksa rutin hemogramlardan belirti verir mi bu pıhtılaşma hastalığı?
yoksa ben mi talep etmeliyim bu testi doktorumdan?
bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar
Rabbim tekrar herkese şifasını versin diyorum
canım çok geçmiş olsun, Rabbim tekrar yaşatmasın inşallahmerhaba canım,
allah bebeğini sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş:)
bunlar rutin kontroller değil, genetik tahliller olduğu için birazcık da pahalı testler..
benim 3 aylık bebeğimin kalbi durduktan sonra, biz kendimiz talep ettik ve iyiki de talep etmişiz. bende de bu sorun varmış, bir daha bu acıyı yaşamak istemiyorum allahın izniyle.
doktorumuz bize bu durumu anlatmadı. hamileliğim sırasında eniştem test olmamı bile söylemişti ama biz düşünemedik, "bana bir şey olmaz" hissini fazla hissettim malesef..
doktor kendi önermiyor, düşük sonrası bebekte genetik bozukluk yoksa neden düştüğünü anlamak için test istiyor, o zaman çıkıyor.. ama bence o da çok geç kalınmış bir şey oluyor, çünkü kimse bebeğini kaybetmek istemez.
herkes istediğinden okusun dedim zahracım. salavat bilmeyenlere zor gelebilir uzunya. isteyen istediğinden okusun. zaten 2. duadan ne kadar okunacak bilmiyorum.
sen keşke yine rapor alsan canım yaa. o kadar ağrın varsa bir daha dr a git bence. heyet raporu falan al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?