Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sen konuşmuşsundur doktorunla, kendin denemeye devammı edeceksin, tüp bebekmi deneyeceksin, karar verdinmi?

Arkadaşlar duaya başlamışsınız katılmak istiyorum ama regl oldum gibi de olmadım gibide bende anlayamadım ne olduğunu .Regli dersek buna duaları okuyabilirmiyim acaba.
salavat adetliyken okunur diye biliyorum.
iğnenin dozajını ayarlamak için aPTT diye bir değer var ona bakıp karar veriyorlar dr kar. böyle bir değere bakıldı mı? seninki tüp bebek olduğu için sanki onu dinlesen daha iyi olur gibi hissettim. inşallah hayırlısı olur. bebeğin sağ sağlim doğar.
evet sonuç pozitifse hemen iğneye başlamak lazım, bazıları şüpheli ilişkiden sonra başlıyor iğneye daha ortada hamilelik yokken, ben de gebelik düşündüğüm ayki ilk adet günüme başlıyorum. bende de iki mthfr değeri heterozigot. ben 7 hafta bir kalp durması, 15 haftada bir kalp durması, iğne kullanırken 4 haftada kanamayla düşük yaşadım. sonuncuda progesteron değerim çok düşük olduğu için düşük oldu, dr sağlıklı değildir olsa progesteron değerin düşük olmazdı dedi.

gözün aydın vildancım. gözün aydın diyorum çünkü aslında mutlu olunacak bir durum ne kadar üzülsek de. tolga hoca mı baktı sonuca. o önceden demişmiydi anomali çıkar diye? en azından iğne işe yaramadı diye düşünmeyeceksin. sağlıklı olsaydı iğne işe yarayacaktı bence. sağlıksız olanı vücut kabul etmiyor, bir şekilde atıyor. ben de kanamayla düşürdüm biliyorsun. doğanın dengesi. çok şükür rabbime sağlıksız olanları alıyor, cennetine gönderiyor, bizlere şefaatçi olması için. yatıp kalkıp şükretmemiz lazım. Allahın adaleti büyük. kromozom kanı verecek olmanız çok iyi n azından sizden mi kaynaklanıyor, pıhtılaşmadan mı netleşir durum ve gerekiyorsa tüp bebek yapılır.çok geçmiş olsun canım. fazla yıpratma kendini tamam mı?

Kizlar gunaydin aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var onlara da sabir diliyorum bisey sormam lazim surekli cok fazla tualetim varmis gibi geliyo ve sanki kasiklarima bir tas baglamislar gibi agir geliyo bana suzdede boyle oluyo mu normal mi acaba ?

Merhaba canım bu foruma yeni girdim ben öncelikle bendede sendeki sorunun aynısı var mhtfr677 heterizgot yalnız bende bi sorun daha var kromozom yappısal bozukluk 4 ve 8 kromozomda traslokasyon ben iki yıllık evliyim bitane tüp bebek denemesi negatif ikinci tüp bebek için tahliller yaptırdık sonuç bu fakat bu ay ben hamile kaldım tam sevineyim derken bu ihtimaller bendede sözkonusu degilmi bilgilendirirseniz sevinirim

Kizlar gunaydin aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var onlara da sabir diliyorum bisey sormam lazim surekli cok fazla tualetim varmis gibi geliyo ve sanki kasiklarima bir tas baglamislar gibi agir geliyo bana suzdede boyle oluyo mu normal mi acaba ?

normal canım normal, kese büyüyor ve baskı yapıyor, kasların gevşiyor, sürekli idrarın gelir baskı yapar çok normal.

Merhaba öncelikle gözün aydın ne güzel ki 12 haftaya ulaşmışsın. Aklına kötü şeyler getirme. Rabbim en güzel sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah. Ama şöyle bir şe var ki, hematologlar kan pıhtılaşması için verilen o iğneyi çok kabul etmiyorlar zaten. Kadın doğumcular arasında deneyerek ve tecrübelerle tescillenmiş bir şey bu pıhtılaşmaya karşı hamilelikte iğne kullanımı. O yüzden kadın doğumcular hematologlar çok etkilemiyor desede, bunu kullanıyorlar ve bunu kullanarak çok fazla hamilelikte sorunu giderdiklerini söylüyorlar. Ben kadın doğum doktorunu dinlemeni tavsiye ederim. Sonuçta seni takip edecek olanda o. 0,6 ya çıkaralım demişse vardır bir nedeni diye düşünüyorum.

Tolga Hoca telefonda söyledi. Nasıl moral verdi anlatamam, merak etme Vildan anne olacaksın dedi, ben yanındayım dedi, ya kendin en kötü ihtimal tüp bebekle başarıcaz dedi sağolsun. 1 ayın dolmasını bekliyorum, muayene edecek tahliller isteyecek hayırlısı bakalım...
Dediğin gibi bende çok şükrediyorum canım. Hayırlısı böyleymiş, sağlıklı değilmiş yapacak bişey yok, bol bol dua ediyorum, tövbe ediyorum...Sağol desteğin için:)
Bu arada salavattan toplam 400 okudum canım eklermisin. Allah kabul etsin, birbirimize ettiğimiz bua dualarla yavrumuza kavuşacağız inşallah. Hepiniz sağolun.

evet tolga hoca sağolsun, çok insancıldır, teselli ediyor, ben ona güveniyorum, güvenmekten başka da çaremiz yok. inşallah olacak. kendine çok güveniyor, çok kesin konuşuyor, inşallah olacak bakalım vildancım. sen ne zaman kromozom kanı vereceksin, akayda mı yaptıracaksın? bu arada genetik incelemen nerede yapıldı ve ne dar verdin sakıncası yoksa söylermisin? aklımızda olsun.belki sana da mayısta çalışmalara başla der, beraber başlarız artık çalışmaya, bir esmiras var. o da mayısta başlayacak. günler geçmiyor.

canım rabbim herşeyin en güzelini bilir. üzüldüm ama kader. inşallah bir dahakine sağlıklı bebişler verir rabbim.

Duamıza katılmak isteyenarkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet ne okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatı okumadan önce 21kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahların affı istenir.
2-Hangi dilek için okunuyorsaniyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmele çekildikten sonraSalavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, vetünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i küllimâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."2. DUA

Rabbiyessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr"
(Ey Rabbim işimi kolaylaştır vehayırlı bir sonuca erdir)
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 359"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 28, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] SALAVAT(4444)
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 2. DUA (10000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 50
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 354
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 180
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 900
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 70
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 800
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 170
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 20
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 650
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 133
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eylül
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 210
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 1550
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 750
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 150
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 1983
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 8154
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar adetime 6 gün var test yaptım bir çizgi silik çıktı ovulasyonun üzerinden 10 gün geçti daha bu kadar kısa sürede belli olurmu szice bide belim ve ara ara kasıklarım ağrıyor olabilir mi ???

selam canlar neti bulduğum gibi yazayım dedim ben de durumlar aynı o kan pıhtısı hala duruyo bakalım bu gidişimde ne durumdadır bakacaz evdeyim dinleniyorum bidaha rapor aldım inş. sağlıcakla kızımı kucağıma alırm çok zor günler yaşıyorum kasık ağrıları ve baskı hissi mahvetti beni bazen yürümeye korkuyorum dua ediyorum başka da bişey gelmiyo elimden allah hepimizin kucağını doldursun

canım nasılsın malum uzun süre giremedim net olmadığı için hepinizi de çok merak ediyordum canım inş. herşey yolundadır bi de sen aspirin kullanıyomuydun ben 2 aydır kestim doktorum başlatmıyo sadece iğneyle devam ediyom bi de progestan magnezyum türü ilaçları içiyomusun

vildancım ben daha dr umla konuşmadım ama tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum. çünkü kromozomlarda bozukluk yok çok şükür. senin de yoktur bak. zaten düşüklerin çoğu kromozom anomalisinden oluyormuş. sağlıksız bebekler yaşasaymış yeryzünde sağlıklı insan nesli devam etmemzmiş bu da Allahın lütfu aslında. Allah sabredenlerle beraberdir...Sabredelim Rabbim bizlere de nasip etcek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…