testim negatif çıktı hala kırmızılar gelmedi....
arkadaşlar rahminde yara olan varmı acaba yani düşüklerden dolayı yarası olan???bende yara varmış yakılması lazımmış ama yaptırmayacağım oluruna bırakıcam...artık çok yoruldum çünkü
Kızlar yarın rahim filmine gireceğim. Dua edin lütfen tertemiz çıksın sonuçlarım..Rabbim sıkıntılara düşürmesin. Allahım yardımcımız olsun inşallah. Herkese hayırlı akşamlar.
mrb aleyna yaa günün gelmeden mii yaptırdın hamilelik testi hayırlı olsunn saglıkla al kucagına inş
çok geçmiş olsun.senin hangi mutasyonların var. ben de aydan biri ye gitmek istyordum iğneyi neden vermemişki
kızlar ıgne yapılan yerde bır sertlesma oldu.sankı ılac ıcerıde dagılmadı kaldı.kotu bısey olmasından korkuyorum.basına gelen oldu mu
son adet tarihim 25 şubat cnm ben 21 martta yaptım 4.55 cıktı bide dün yaptım 26 cıktı
kafanı takma canım hayırlısı olsun yeterki ben kaç günden beri bekliyorum testler negatif gelen giden yok dün ateşim bi anda yükseldi bugün düştü ama biraz önce belirtileri verdi insan yinede son ana kadar ümidini kesemiyo cumartesi o kadar zordu ki benim için ama bikaç gündür bekleye bekleye alıştım artık gelsinde biran önce önümüzdeki aya bakalım diyorum
kızlar ıgne yapılan yerde bır sertlesma oldu.sankı ılac ıcerıde dagılmadı kaldı.kotu bısey olmasından korkuyorum.basına gelen oldu mu
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 19+2 de detaylı ultrasona girdim ve sonuçta direnç değerlerim yazıyor henüz kontrol günüm gelmediği için doktoruma göstermedim değerlerimi size yazsam direcin azmı çokmu olduğunu yorumlabilirmisiniz yada benim gibi bu haftada olup yaptıran varsa kendi değerleriyle karşılaştırabilirmi coraspin ve 0,4 cleaxene kullanıyorum.
umblikal: RI:0,80 SD:5,02 PI:1,47
sağ uterin: RI: 0,50 SD: 1,99 PI:0,81
sol uterin: RI:0,41 SD:1,69 PI:0,56
sonuç: yirmi hafta bir günlük kız fetus ordan ve sistemler doğal umblikal arter doppler değeri gebelik haftasıyla uyumlu diyor.
sorun yok bence
gözün aydın. ohh nihayet ay çıkmadan 1 hamilelik haberi aldık şükür. bereketsiz bir ay çıkyı bu ay. şubat iyyidi. nerse nisana kısmet...hayırlı uğurlu olsun bebişin sağ sağlim doğar inşallah. canım sen hangi duadan 15 okudun. salavat mı, rabbi yessir mi(2. dua )?kızlar bu gün bata hcg değerim 26 cıktı.doktoruma gittim clexane başladı.bide progesteron verdi.bu gün ilk iğnemi vuruldum bide duanızı yeni gördüm şimdilik 15 okudum benide duanıza alırmısınız ismim yeliz
ben atmıştım sana özel mesajı açamadın mı? üstüne çift tıkla falan, ne biliyim öyle birşeyler yap olmadı mı?ya arkadaşlar size gelen özel msjları nasıl açıyosunuz ben açamıyorum
sen filiz yanıka mı gitmiştin sanki öyle hatırlıyorum. nasıl biri? ben de ondan randevu aldım da. başkentte riskli gebelikte o var dediler. başka bilmiyorum. sekreter ona yönlendirdi. nasıl biri?bende mthfr a1298 homozigot faktörv 1299 heterezigot mutasyon cnm aydan biri acayip karşı bebeği kaybedince yapılması gereken neyse yapalım dediğimde dünya sağlık örgütü ilk gebeliğin sonlanmasında herhangi bir teste gerek duymuyor diyerek yapmamıştı ben bu testi başka yerde yaptırdım ve aydan hanıma gittiğimde çok kızdı sende mi bu testi yaptırdın bu kadınlar arasında bir salgın oldu dedi doktorlar bu konuda 2 ye ayrılmış durumda ben vurulmasına karşıyım dedi hatta coraspirin bari içeyim dedim gözlerinden alev çıktı :) bu durumlarda coraspirin verilir diyede yanlış bir uygulama var dedi hamile kalırsan iğneye gerek yok ancak lohusalıkta 6 hafta vurulacaksın dedi hiç kafama yatmadı bu nedenle bıraktım
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 19+2 de detaylı ultrasona girdim ve sonuçta direnç değerlerim yazıyor henüz kontrol günüm gelmediği için doktoruma göstermedim değerlerimi size yazsam direcin azmı çokmu olduğunu yorumlabilirmisiniz yada benim gibi bu haftada olup yaptıran varsa kendi değerleriyle karşılaştırabilirmi coraspin ve 0,4 cleaxene kullanıyorum.
umblikal: RI:0,80 SD:5,02 PI:1,47
sağ uterin: RI: 0,50 SD: 1,99 PI:0,81
sol uterin: RI:0,41 SD:1,69 PI:0,56
sonuç: yirmi hafta bir günlük kız fetus ordan ve sistemler doğal umblikal arter doppler değeri gebelik haftasıyla uyumlu diyor.
bu direnç falan ne. hiç bilmiyorum.1 çocuğum var ama daha önce duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?