Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

testim negatif çıktı hala kırmızılar gelmedi....

kafanı takma canım hayırlısı olsun yeterki ben kaç günden beri bekliyorum testler negatif gelen giden yok dün ateşim bi anda yükseldi bugün düştü ama biraz önce belirtileri verdi insan yinede son ana kadar ümidini kesemiyo cumartesi o kadar zordu ki benim için ama bikaç gündür bekleye bekleye alıştım artık gelsinde biran önce önümüzdeki aya bakalım diyorum

merhaba bende de yara vardı tedavi oldum dondurdu yada yaktı tam adını bilmiyorum :) ama o zamanki doktorum rahimdeki yara gebe kalmayı engeller spermlerin ilerlemesini engeller demişti tedavi ol bence geçmiş olsun.

Kızlar yarın rahim filmine gireceğim. Dua edin lütfen tertemiz çıksın sonuçlarım..Rabbim sıkıntılara düşürmesin. Allahım yardımcımız olsun inşallah. Herkese hayırlı akşamlar.

Allah yardımcın olsun canım hayırlara çıkartsın inşallah ben de çektirmiştim benim perde vardı inşallah bişey çıkmaz ama biçok şeyin teşhiz edilmesi açısından kolaylık hem tüplerde tıkanıklık falan varsa onları da açıyo nerde çektiriyosun

çok geçmiş olsun.senin hangi mutasyonların var. ben de aydan biri ye gitmek istyordum iğneyi neden vermemişki

bende mthfr a1298 homozigot faktörv 1299 heterezigot mutasyon cnm aydan biri acayip karşı bebeği kaybedince yapılması gereken neyse yapalım dediğimde dünya sağlık örgütü ilk gebeliğin sonlanmasında herhangi bir teste gerek duymuyor diyerek yapmamıştı ben bu testi başka yerde yaptırdım ve aydan hanıma gittiğimde çok kızdı sende mi bu testi yaptırdın bu kadınlar arasında bir salgın oldu dedi doktorlar bu konuda 2 ye ayrılmış durumda ben vurulmasına karşıyım dedi hatta coraspirin bari içeyim dedim gözlerinden alev çıktı :) bu durumlarda coraspirin verilir diyede yanlış bir uygulama var dedi hamile kalırsan iğneye gerek yok ancak lohusalıkta 6 hafta vurulacaksın dedi hiç kafama yatmadı bu nedenle bıraktım

cnm verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.başkent hastanesini sormuşsun ben hamile değilim geçen hafta tavsiye üzerine başladım ama tam bir fiyasko muayene etti simir aldı iğne başlayacağız seni hemotolağa yönlendireyim sonucuna göre doz ayarlarız falan dedi sonra simir sonucu için aradığında sordum çünkü bende duymuştum takip yapmıyorlar diye ben dedimki daha yolun başındayız eğer doğuma kadar beni götürmeyecekseniz bunu bileyim aynen cümlelerini aktarıyorum "size garanti veremiyorum başka bir hastaneye gitmek isterseniz gidin ben size hiçbir şekilde sizi takip ederim diyemem tadilattayız ve çok yoğunuz dedi ee tabi ben bunları duyunca yönlendirdiği hemetologa falan gitmedim onuda bırakmış oldum zaten pekte tatmin olmamıştım muayenesinden. madem devamını getiremeyeceksiniz neden randevu veriyorsunuz neyse bugün de sevtap hamdemire başladım bu 6. doktorum kafayı yiyeceğim .bugün sevtap hamdemir çok güzel ilgilendi gnc folik asit ve aspirin başladı hamile kalıncada 0.4 lük iğne dedi diyete gerek yok et yerken dikkat et sadece dedi benim iyi doktor anlayışım ben demeden bazı testleri istemesi işi şansa bırakmaması ve beni sabırla dinlemesi sevtap hanım bugün beni rahatlattı diyebilirim

hoş geldin aramıza. geçmiş olsun.ama 1 yıl iyi dayanmışsın aramıza katılmadan.ben de başıma gelenlerden sonra hemen katılmıştım buraya.ben katıldığım zamanlarda doğuma gönderdik birkaç arkadaşı, hepsi de sağ sağlim bebeklerine kavuştular maşallah. inşallah sıra bizlere de gelecek.
pıhtılaşma ve iğne kullanımı konusunda dediğin gibi dr lar hem firik değiller. onlar da bilmiyorlar hangisinin doğru olduğunu. deniyorlar işte.ben de iğne kullanılması gerek diyen dr bulana kadar uğraştım. dr um tolga ecemiş. diyet de veriyor. diyeti sormuşsun. diyet özetle şöyleki; hayvansal gıda ve bakliyatlar sınırlı tüketilip, sebze ve meyve serbest yeniyor. bu da vücuda alınan k vitaminini kısıtlamak için. çünkü k vitamini pıhtılaşma eğilimini artırıyormuş. her dr diyet önermiyor, diyet yapmadan bebek sahibi olan da var, diyet yaparak olan da var. ama bizlerin ortak yanı iğne kullanmamız şart. aspirin veren dr var vermeyen dr var. hakkımızda hayırlısı.
diyet bebeğin gelişimini olumsuz etkilemez i demişsin. ben diyet yaparak hamile kaldım, sonra dr diyeti biraz hafifletti, gittikçe de hafifletecekti sanırım kontrollü olarak. ama ben 4 haftalıkken kendiliğinden düşük oldu 1 martta. yani diyet hamilelikte hafifletiliyor ve herşey tamamen yasak değil, kısıtlı ve ölçülü. o yüzden bebeğin gelişimii olmsuz etkiliyeceğini sanmam.nitekim böyle sağlıklı bebek doğuran var aramızda.

başkent hastanesi hamile iken hasta kabul etmiyormuş doğru mu? ben de hamilelik yokken bir de oraya gitsem diyorum.dr umun verdiği ilaçları orda yazdırırım diye düşünüyorum.orda hangi dr lar iyi. filiz yanık demişsin beğenmedin mi? iğne kullanımı ile ilgili ne düşünüyor. öncelikle iğnenin gerekli olacağını düşünmeli.

doğru canım. hayvansal gıdalar ve bakliyatlar özetle kısıtlı. bu da kandaki pıhtılaşma eğilimini artıran birşeymiş. iğnenin etkisini azaltıyormu bilmem ama iğneye ilaveten bir de yediklerimizle desteklemeye çalışıyoruz diyebilirim.[/QUOTE]

kızlar ıgne yapılan yerde bır sertlesma oldu.sankı ılac ıcerıde dagılmadı kaldı.kotu bısey olmasından korkuyorum.basına gelen oldu mu

selma çok inatçısın ateşin neye göre düştü senin ortalaman 36.onun altına mı düştü ???niye inat diyorsun kan testi yaptırmamakta

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 19+2 de detaylı ultrasona girdim ve sonuçta direnç değerlerim yazıyor henüz kontrol günüm gelmediği için doktoruma göstermedim değerlerimi size yazsam direcin azmı çokmu olduğunu yorumlabilirmisiniz yada benim gibi bu haftada olup yaptıran varsa kendi değerleriyle karşılaştırabilirmi coraspin ve 0,4 cleaxene kullanıyorum.

umblikal: RI:0,80 SD:5,02 PI:1,47
sağ uterin: RI: 0,50 SD: 1,99 PI:0,81
sol uterin: RI:0,41 SD:1,69 PI:0,56
sonuç: yirmi hafta bir günlük kız fetus ordan ve sistemler doğal umblikal arter doppler değeri gebelik haftasıyla uyumlu diyor.

sorun yok bence

gözün aydın. ohh nihayet ay çıkmadan 1 hamilelik haberi aldık şükür. bereketsiz bir ay çıkyı bu ay. şubat iyyidi. nerse nisana kısmet...hayırlı uğurlu olsun bebişin sağ sağlim doğar inşallah. canım sen hangi duadan 15 okudun. salavat mı, rabbi yessir mi(2. dua )?
ya arkadaşlar size gelen özel msjları nasıl açıyosunuz ben açamıyorum
ben atmıştım sana özel mesajı açamadın mı? üstüne çift tıkla falan, ne biliyim öyle birşeyler yap olmadı mı?
sen filiz yanıka mı gitmiştin sanki öyle hatırlıyorum. nasıl biri? ben de ondan randevu aldım da. başkentte riskli gebelikte o var dediler. başka bilmiyorum. sekreter ona yönlendirdi. nasıl biri?

bu direnç falan ne. hiç bilmiyorum.1 çocuğum var ama daha önce duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…