- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
malum bu ara yoğunum ara sıra ne var ne yok diye girebiliyorum topiğe. umarım herkes iyidir. ben bugün rahim filmi için dr. a gittim. ankaradaki durumu anlattım. sonuçlarımı gösterdim. diyet yaptığımı söyledim. ultrasonla baktı. ahim filmi istediğimi söyledim. rahmin kalp şeklinde ama düşüğe neden olmaz dedi. (kalp şeklinde rahim neyse artık?) bana kayseride mustafa başbuğu önerdi. ben bir uzmanım bir hocanın değerlendirmesini ancak başka bir hoca yapabilir dedi. anlattıklarım pek kafasına yatmadı. offf kafam karman çorman oldu. sırf bu yüzden başka dr.a gitmek istemiyordum. ama rahim filmi de aklımın köşesinde kalacaktı. o yüzden gittim. rahim filmini de ancak mustafa hoca da isterse o zaman çektirirsin şimdilik ben birşey görmüyorum dedi.
Kizlar bu aksam doktor kontrolum var insallh hersey yolundadir insallh bebisim saglikla buyuyodur dualarinizi eksik etmeyin rabbim yardimcimiz olsun...
malum bu ara yoğunum ara sıra ne var ne yok diye girebiliyorum topiğe. umarım herkes iyidir. ben bugün rahim filmi için dr. a gittim. ankaradaki durumu anlattım. sonuçlarımı gösterdim. diyet yaptığımı söyledim. ultrasonla baktı. ahim filmi istediğimi söyledim. rahmin kalp şeklinde ama düşüğe neden olmaz dedi. (kalp şeklinde rahim neyse artık?) bana kayseride mustafa başbuğu önerdi. ben bir uzmanım bir hocanın değerlendirmesini ancak başka bir hoca yapabilir dedi. anlattıklarım pek kafasına yatmadı. offf kafam karman çorman oldu. sırf bu yüzden başka dr.a gitmek istemiyordum. ama rahim filmi de aklımın köşesinde kalacaktı. o yüzden gittim. rahim filmini de ancak mustafa hoca da isterse o zaman çektirirsin şimdilik ben birşey görmüyorum dedi.
Kizlar bu aksam doktor kontrolum var insallh hersey yolundadir insallh bebisim saglikla buyuyodur dualarinizi eksik etmeyin rabbim yardimcimiz olsun...
nırmalde armut şeklinde olurmuş kalp ama bizimki kalp şeklindeymiş. yani benimki de öyle, ve perdeli hani kalbin üst kısmında aşağı doğru inen kısım varya ordan aşağı doğru perde varmış bende de.ama dr öenmli bir şey teşkil etmekz, zaten bir tane doğurmuşsın dedi. yani rahim biraz daha dar demek. burda şekilli falan anlatım vardı. bulabilirsen yazaım yazarım sana.perde var dedi mi sana?
canım ne bileyim 34 yaşındayım. kaç hamilelik geçirdim. hiçbir zaman böyle birşey söylememişlerdi. bi de bu çıktı. perde ile ilgili bişey söylemedi. bilemiyorum ki şimdi bir de bu kayserideki dr. önerdi. ne desem bilemiyorum. eşim konuşuruz dedi. kşam bir karara varırız herhalde. hayırlısı.
bilmiyorum canım. bir daha ki hamileliğimde aklımızda soru işareti kalmasın dedik. ama zaten hiçbir sorunun tam olarak cevabını bulamadık. her kafadan bir ses çıkıyor. çok zor yaaaaa.belkı de gercekten gerek yoktur canım.ama kafana cok takılıyorsa baska yerde de cektırebılırsın olmaz mı
canım ben niğdedeyim. randevu tarihi önemli değil. şu an hala hamilelik düşünmediğim için. sen mustafa hocaya gittin mi hiçsen nerde oturuyordun. mustafa başbuğ randevu verirken en erken 1 hafta sonrasına randevu veriyor ve muayene ücreti 250 tl. hayırlısı olsun canım
canım ne bileyim 34 yaşındayım. kaç hamilelik geçirdim. hiçbir zaman böyle birşey söylememişlerdi. bi de bu çıktı. perde ile ilgili bişey söylemedi. bilemiyorum ki şimdi bir de bu kayserideki dr. önerdi. ne desem bilemiyorum. eşim konuşuruz dedi. kşam bir karara varırız herhalde. hayırlısı.
canım ben niğdedeyim. randevu tarihi önemli değil. şu an hala hamilelik düşünmediğim için. sen mustafa hocaya gittin mi hiç
mrb arkadaşlar,benimde kanıda pıhtılaşama oluyor.doktorumun bize dedigi trombofili ve mutasyon denilen hastalık ilk iki tane bebek kayıbım oldu biri yedi aylık biri de beş aylık bebek kaybettim.ilk hamileligimde kanımda pıhtılaşma oldugunu bilmiyorduk yedi aylık ken karnımda bi anda öldünü fark ettik.ikinci hamileligimde tedavi oldum günde bitane asprin bitanede kan sulandrıcı günlük iyne yapıyordm ilk aylarda sorun olmadı herşiyim gayet normal gidiyordu taki beşinci aya kadar beş aylık olduktan sonra karınımda onu da kaybettim yani iki tane kayıbım oldu hani kendime soruyorum ilkini tedavi olmadan kayıb ettim ikincisini tedavi oldugum hade onuda kayıb ettim.yine umudumu kayb etmeden doktorumuza devam ediyoruz.şuan yapacagımız tedavi hamileyken yapmışmış oldugum aspirin ve iyne ayın üçüne iyneye başlıycam.sizden rican benim gibi hasta olupta kucagına bebegini alan varmı.yazarsanız çok sevinirim.......
canım muhtemelen önemli değil. ama insanın içine de kurt düşürüyor. acaba düşükler bundan mı oluyor diye. hayırlarla bebişlerimizi alsaydık kucağımıza. bir de şu an protein c düşük hala kanımda mevcut pıhtılaşma varmış dedim. bunu değiştiremezsin göz rengin ne kahverengi bunu değiştiremezsin senin geninle ilgili. pıhtılaşmayı da değiştiremezsin dedi. ne yani ben hiç çocuk sahibi olamayacakmıyım demek aklıma gelmedi. yani benim bu pıhtılaşmayı azaltmak için yapığım diyet boşuna mı? anlamadım.anlıyorum canım, ben de öğreneli çok olmadı. o kadar ultrasona girdim alttan, üstten, kimse bir şey demedi, işte bunu da tolga hoca söyledi. düşükten 10 gün sonra bhcg değerim düşmüşmü diye yakın bir tıp merkezine gitmiştimya, işte ona da sordum, rahimde perde varmış? dedim, evet var dedi. yani sormadan söylemiyorlar nedense. haa o da sol tüpün tıkalı dedi. kafayı yiyecektim ben de. hangi dr a gitsem bir şey çıkıyor. insan anlayamıyor dr ları. niye her gördüklerini söylemiyorlar. bizi telaşlandırmamak için evet ama biz de bilelim değil mi neyimiz var neyimiz yok...ama bana da sana denilen şeyler söylend. kalp şeklinde rahmin var ve perdeli dedi. septus ya da septum deniyor buna. sana gönderdiğim bilgilere, şekillere bakarsan çok daha önemli boyutta rahatsızlıklar var, yani rahim şekilleri. dr önemli değil dediyse değildir. sen şimdi neden bir daha çektireceksin ki rahim filmi anlamadım. sonucun vardır, onu gösterirsin hocaya...en azından şunu düşün benim de seninle aynıymış rahim ve bu hamile kalmaya engel değil bir kere ve benim çok şükür bir kızım var. bebeğin büyümesine de engel değil yani. en azından bizimki öyle değilmiş. bana tolga hoca da tıp merkezindeki dr da aynı şeyi söyledi. takma bunu bence.
mrb arkadaşlar,benimde kanıda pıhtılaşama oluyor.doktorumun bize dedigi trombofili ve mutasyon denilen hastalık ilk iki tane bebek kayıbım oldu biri yedi aylık biri de beş aylık bebek kaybettim.ilk hamileligimde kanımda pıhtılaşma oldugunu bilmiyorduk yedi aylık ken karnımda bi anda öldünü fark ettik.ikinci hamileligimde tedavi oldum günde bitane asprin bitanede kan sulandrıcı günlük iyne yapıyordm ilk aylarda sorun olmadı herşiyim gayet normal gidiyordu taki beşinci aya kadar beş aylık olduktan sonra karınımda onu da kaybettim yani iki tane kayıbım oldu hani kendime soruyorum ilkini tedavi olmadan kayıb ettim ikincisini tedavi oldugum hade onuda kayıb ettim.yine umudumu kayb etmeden doktorumuza devam ediyoruz.şuan yapacagımız tedavi hamileyken yapmışmış oldugum aspirin ve iyne ayın üçüne iyneye başlıycam.sizden rican benim gibi hasta olupta kucagına bebegini alan varmı.yazarsanız çok sevinirim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?