Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

caa kullanıcısından alıntı

bende hepl sendromu yaşadım 35hafta 6 gün sezeranla doğum yaptım ve bebeğimi 6 .gün kaybettim ocak 6 ta doğum yapmıştım

başın sağolsun bende 27.haftada ölü doğum yaptım help sendromu nedeniyle...

ya kızlar sizdede böle çıktıgı oldumuu hiç bir aarayla farklı 2 merkezde böle ucuk rakamlarr ne yapsam farklı bir yere dahamı yaptırsamm ki

canım hematologlar iyetle ilgili birşey söylemiyorlar. ben gittim. sadece iğnenin dozunu bir de doğumdan sonra 6 hafta iğne dedi. ben de hele bi doğursaydım doğumdaqn sonrasını o zaman düşünürüz diye geçirdim içimden. bu konuda bilgili kadın doğumcu sayısı da oldukça az aslında. ben sadece iğne ve aspirinle 2 defa denemiş ve kaybetmiş biri olarak açıkçası bu diyeti denemekten başka çaresi olmayan biri olarak görüyorum kendimi. bu konuda eğer özele gideceksen sanırım tolga ecemiş en iyisi. boşuna diğer dr.larda vakit kaybetme derim ben.bunu son zamanlarda başka dr.lar tarafından kafası karıştırılmış biri olarak söylüyorum.

canım iyi olmana sevindi. evet senin de baya genlerde problem var ve aynen pıhtı atma riskin var. o yüzden doğumdan sonra da dikkat et.iğneye devam edebilirsin bir süre doğumdan sonra

Ben de yerim o zaman bezelyeyi banane
bana bezelye, brokoli yasak. ben de yemiyorum bezelye.

canım özeldeyaptırdı isen tahlil sonuçlarında sıkıntı olabilir. devlet ya da üniversite hastanesinde takrarlatabiliyorsan tekrarlattır.

canım özeldeyaptırdı isen tahlil sonuçlarında sıkıntı olabilir. devlet ya da üniversite hastanesinde takrarlatabiliyorsan tekrarlattır.

çok sagol canım ya aslında ilki özelde yaptırdımm öğrenir öğrenmez aspirine başlattı doktor şimdidee üniversite hastanesinde yaptırdım 180 çıkmış özelde 23 çıkmıştııı çok tuhaf değilmi

Canım valla hemotologla görüşeceksen detaylı bilgi al bizimlede paylaş. Bende 2 senedir araştırıyorum yoruldum. Total ve serbest protein s diye ayrılıyormuş serbest olanı oynuyor sanırım.Geçmişi okuyamadım sen ilk testi kürtaj sonrası hemen yaptıysan düşük çıkma ihtimali yüksek zaten gebelikte düşmeye başlıyor.Şimdi buradan doktor gibi konuşmak istemem ama düşüklere etkisi kesin olarak saptanamamış. Detaylı bir makalede yapılan araştırmalara göre gebelerin %80 ninde bu değerin düştüğünü bu değere bakarasak herkese kan sulandırıcı başlamamız gerekir diye yazıyordu kaba bir özetle. Doktorunla detaylı görüşüp bizide bilgilendirirsen sevinirim canım.

canım düşükden tan bir sene sonra yaptırdım testi benn tüp bebeğe başlamak istiyordum öncesinde yaptıralım dedik ilki düşüncee 8 haftalıkken düştü zatenn ...yarin kadın doğumcuya gidecem mutalaka bilgilendirririm sizzleri ama hemotologa anca hafta içi gdebilirimm ..doktorumda aynı senin gibi sölemişti canımm hatta o aspirini bile kullanma demişti bana bakalım nolcakk

benim anım anımı tutmuyo bi bakıyosun boşveriyorum bi bakıyosun deli gibi ağlıyorum aslında güçlü bi karakterim ama bu konuda çok zayıfım her konu beni bebeğe getiriyo hele kaybettiğimi düşününce çıldıracak gibi oluyorum valla Allah a sığınmasaydık ne yapardık hep öyle telkin ediyorum kendimi Allah hayırlısını sağlıklısını versin hepimize

Arkadaşlar 30 adet salavtı tefriciye okudum ekler misiniz.
Dün doktora gittim ve kan değerlerim pozitif çıktı.Hamileymişim.Kese 4 mm.Adet günümden beri hala da çok fazla olmasa da zaman zaman kahverengi kanamam oluyor.Doktorum progestan verdi.Clexane 04 verdi.Evde önceki hamileliğimden fraxiparin vardı onu bitirip öyle başlamamı söyledi.Zaten aspirin,folik sait ve magnezyum kullanıyordum.İşe gitmememi hatta evde yemek bile yapmamımı söyledi.Şimdi yatıyorum.5. hamileliğim ve ister istemez hem tedirgin hemde sabırsızım.Haftaya cuma günü kontrole çağırdı.Arkadaşlar ne olur dualarınızı esirgemeyin.ALLAHIM hepimizin ve emanet ettiği bu canların yardımcısı olsun.

arkadaşlar ben yeni hamileyim aşılama oldum ve tuttu Ama çook korkuyorum bende de kan pıhtılaşması var ve bu sebebten 4 düşük yaşadım. hamile olduğumu öğrendiğimiz gibi doktorum bu ilaçları verdi (clexane4000, coraspirin) bunları kullanan var mı nelere dikkat etmeliyim?. iğneleri nasıl yapıyorsunuz? yani doktorum kendimin vurabilecegimi söyledi ama ben yapamıyorum

Canım bende o ilaçlardan kullanıyorum.Karından yapıyorsun.Baş parmağın ve işaret parmağınla karnından derini sıkıştırıp iğneyi vuruyorsun.Sıkıştırmanın amacı karın altındaki kaslara denk gelmemesi.İlacı yavaş yavaş ver çünkü morarma yapabilir.Eğer morarırsa telaşe etme.Olabilecek bir durum.Önemli olan derini sıkıştırıp öyle vurman.İnsülin iğnesi gibi olduğu için canın çok yanmıyor.telaşe etme lütfen.

Teşekkür ederim canım cevabın için sende benim gibiymişsin benim de 5. gebeliğim sürekli yatıyorum bir şey olacak diye ben daha 4 haftalık hamileyim çok yeni umarım ikimizde sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız

herkese merhabalar kızlar..uzun süredir topiğe girememiştim şimdi vakit buldum bi merhaba demek istedim..hamile olanlar inşallah sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar ((biz de kızımla 32.haftamızı bitiriyoruz)) hamile kalmak için uğraşanlar da en kısa zamanda güzel haberleri alırlar inşallah..bizim gelişimimiz gayet iyi gidiyor çok şükür..doktorumuz kan sulandırıcı kullanan hastalarımı 40.haftaya kadar bekletmek istemiyorum 38 haftada sezeryanla alırız dedi..daha önce doğum yapan arkadaşlardan ricam kaçıncı haftalarda coraspini ve iğneyi kesip kaçıncı kaftada nasıl doğum yaptılar yazabilir mi?

hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin.

canım hayırlı olsun. iğne yapmakta korkacak bişey yok. burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz. iğneler koldan karından ya da bacaktan yapılabilir. iğneyi uyguladıktan sonra sonuna kadar ittir yavaş yavaş iğne otomatikmen atacaktır.

pasifloranın hiçbir etkisi yok derken hiçbir yan etkisimi yok yoksa hiçbir yararımı yok demek istedin cnm bi işe yaramıyosa içmeyelim

Hayir canim var tabiki rahatlatio, hicbir etkisi yok derken kotu bir etkisi yani bitkisel dedi doktorum, ama lutfen kendi doktorunuza danisarak icin herkesde farkli olabilir, ben bir kasik yatmadan iciyorum, surup zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…