arkadşlar merhaba ben 3 aydır hamile kalamıyordum dr um prolaktin seviyemi ölçtü 25 çıktı yüksekmiş 3 haftadır dostinex içiyorum. sat 28 şubat ve hala adet bekliyorum gelmedi 26 27 günde bir adet olurum.
bende kan pıhtılaşma sorunu var. dr um coraspin içtiğimi bilmiyordu başka dr iç demişti. dostinex i kullanmaya başladığımdan beri içmiyorum coraspini. iksini bir almaya korktuğum için...içsem olur mu acaba aynı şekilde kullanan var mı
Lusnica canim bende prolaktinime baktiracamda, adetliykenmi sende baktilar, dedigin ilac degerinimi duzenliio, bende hala adet olmadim , sali gidecem, gitmeden senden bilgi alim, insallah ya hamilesindir test yapsana:)
muzaffer beye mi gidiceksin
evet iyi düşünmüşsün bende belki bayan dr una giderim gül hanımı çok övüyorlar. evet pazartesini bekliyeyeim diyorum bende ... test yaparım çıkarsa tıp merkezine gidip kan vericem orada aynı gün çıkıyormuş... bakalım inşllah .. senin hamilelik olduğu için prolaktin normal çıkar bence ben aralıktan beri hamile kalamadım ... yumurtlama testi kullan en sağlamı.. ben dr uma kullandım deyince kan tahlilini öyle yaptı
Teşekkür ederim canım cevabın için sende benim gibiymişsin benim de 5. gebeliğim sürekli yatıyorum bir şey olacak diye ben daha 4 haftalık hamileyim çok yeniumarım ikimizde sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız
hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin.
canım hayırlı olsun. iğne yapmakta korkacak bişey yok. burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz. iğneler koldan karından ya da bacaktan yapılabilir. iğneyi uyguladıktan sonra sonuna kadar ittir yavaş yavaş iğne otomatikmen atacaktır.
Canım safak yılmaz baranı bır dene ınan cok begeneceksın, gule gırecegıne bır ona bak begenmezsen degıstırsın, benı sole bıde, cok seker bır ınsan, ben okadar prof gezdım bılıyosun, ama tabı doktor da gorecelı tavsıyem sana. Saglık ocagındada saba verırsen uc gıbı cıkıo, salı bır gıdım bakım ne dıcek ona gore bakarım. Dogal yontemlerı dene kirpiklerin yapışıkmı bak bakımhahahaaaa pazartesıne kadar dokuz dogurursun artık:)
İnşallah canım.Bende hep yatıyorum.Umarım bu sefer hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.Bütün arkadaşlarımız da İNŞALLAH.Sen ne zaman kontrole gideceksin?
hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin.
canım hayırlı olsun. iğne yapmakta korkacak bişey yok. burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz. iğneler koldan karından ya da bacaktan yapılabilir. iğneyi uyguladıktan sonra sonuna kadar ittir yavaş yavaş iğne otomatikmen atacaktır.
Bende 5 nisanda gidiyorum canım.ben 8 nisanda gidecegim sen ne zaman gidiorsun?
Arkadaşlar merhaba.bana bir yol gösterin lütfen.kafayı yemek üzereyim.ben 1,5 yıl önce boş gebelik yaşadım.1 yıl öncede bir düşük yaşadım.sonrasında hamile kalamadım.birkaç aydır doktora gidiyorum.adetin 3. günü gidiyorum değerler iyi diyor.sonra iki aydır serophene diye bir ilaç verdi. kullandım ama yine dün akşam adetim geldi.ne yapayım.ben bunların normal olmadığını düşünüyorum.doktorda da hiç hareket yok.şu değere bakalım şunu takip edelim falan yok.sizden ricam bu kan pıhtılaşmasının bir belirisi var mı gözlemleyebileceğimiz, vücutta uyuşukluk, varisler gibi. nasıl anlayabilirim? yarın yine gidecem bakalım ne yapacam bu sefer...
canım kan pıhtılaşmasının gözle görülebilecek bir belirtisi yok. vücutta oluşan pıhtıla toplardamara atarsa genellikle bu bacağa oluyor. bacakta şiddetli ağrı ve bir süre sonra bacak çapında büyüme meydana geliyor. akciğere atarsa solunum güçlüğü, beyne atarsa da zaten felç oluyor. tabi bunlar en sonunda meydana gelen gelişmeler. bizim gibi problemi olup herhangi bir sorun yaşamayan da fazla. yani aslında gizli bir hastalık ve çoğunda hamile kaldığında düşüklerle orta çıkıyor. bu da düşüğün nedeni araştırılmaya başlandığında yapılan kan testleri sonucu genetik yatkınlık tespit ediliyor ve ona göre bir tedavi uygulanıyor. düşükte evet bu gen testlerinin yapılması gerekir. ancak hamile kalamama gibi birşey olmuyor. hamile kalıyorsun ancak çoğunlukla kimyasal gebelik yaşanıyor. sen düşüklerinin nedenini öğrenmek için eğer rahimde herhangi bir problem gözükmüyorsa bu genetik tahlillerden yaptırmalısın. tombofili paneli diye geçiyor bu testler. araştırma ve üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor. eğer sonuçta sende de genetik yatkınlık çıkarsa o zaman iğne ve ilaç kullanman gerekiyor.
canım kadın doğumcu isteyebiliyor. Bir konuş bakalım ne diyecek olmazsa başka bir doktora gidersin.teşekkür ederim cevabın için.peki bu testi gittiğim kadın doğumcu mu yapıyor yoksa başka bir bölüme mi sevkediyor? Yarın sorayım bakalım.doktorumda pek bi suratsız.doğru dürüst soru sorulmuoyr. Bilgili diye eşim buna gönderiyor ama pek faydasını göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?