Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

adaşım allah yardımcın olsun ama en krıtık zamnları atlatmıssın bakk bende ısallah senın zamnlarına gelebılırım rabbım evladımızı bizlere bagıslasın işallah

canım aynı şeyi ben de kafama takıyorum ama inandığın doktora güvenmekten başka çaren yok ben gebelik düşünmeden 3 ay önce aspirin kullandm hamileliğimde devam ettim ta ki 15. haftada kanamam oldu ben de rahimde kan pıhtısı çıktı o da kanama yapınca 2 gün hastanede yattım ve 20 gün boyunca kanamam azar azar da olsa devam etti ilk 10 gün aspirini de iğneyi de kestim sonra bi profa gittk iğneyi yarım yap dedi 04 lük ti iğnem. kanamam bitince iğneme tam devam ettim ama doktorum aspirini hala da kullan ma diyo tam 10 hafta oldu sadece 04 lük iğneyle devam ediyorum aspirin kullanmadğm için kafama takıyorum ama doktorum iğne yeterli diyo inş. sonuna kadar yeterli gelir sen kafana takma canım benim 3 genim heterozigot

adaşım allah yardımcın olsun ama en krıtık zamnları atlatmıssın bakk bende ısallah senın zamnlarına gelebılırım rabbım evladımızı bizlere bagıslasın işallah

seninki de hayırlı olsun canım bu haftaya gelene kadar neler çektim hala da çekiyorum inş.sonu güzel olur sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz

Kızlar slm gıremedım ne zamandır, duamız bıtmıs allah kabul etsın herkesınkını, bugun doktora gıttım bes gun klomen kullanmıstım, bugun yumurtaların buyumesıne baktı 16 18 mm dedı ama bende gec yumurtlama oldugundan, pazar gunu esas buyukluge gelır dedı, hergun 1 mm buyurmus, gun asırı ılışkı verdı bu hafta, progestan ıcecem bıde. Yanı bu hafta cok onemlı ınsallah saglıkla tutar. Bu ay catlama ıgnesını vurmadan dogal yolla denıcez, rabbım yuzumuzu kara cıkarmaz ınsallah. Bende yenı duaya baslıcam, hepınızı opuyorum, buarada elıfıı cok merak edıyorum haberı olan varmı

sevinç yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah uğur getirir size

dua okuyan bütün pıhtıdaşlarımın ağzına yüreğine sağlık ben okuyamadım ama yeni duamızı okuyacam allahın izniyle
saol canım allah razı olsun işallah kucagımıza almayı nasip eder rabbim ben cok korkuyorum ılk bebegım dustugu ıcın suan hergun iğne vuruluyorum ve haftada bir perşembe gunleri ayrı bı ıgnem daha varr cok agrılı bı ıgne :2: işallah deger butun bunlara...

Hani bazılarınızda kac zamandır evli oldugunuz yazıyorya mesajlarınızın altında o nasıl oluyor ??? ben denedim bende olmadı

simdi oldu galiba :)

Son düzenleme:
ben geldimmmmm sizi çok özledimmm ya internetim bugün kuruldu çok şükür geçmişi merak ediyorum fırsat oldukça okuycam haberlerinizi merak ediyorum yeni duamız başlamış ben bu lem yelid kendim bitirmişdim ama bir hafta sürdü baya zorlamışdı beni çekeriz yine inşallahhh

yeni hamilemiz falan varmı geçmişi çok merak ediyorum internet olmaması ne kadar zormuş hiçbişey takip edemiyorum bu arada doktoruma gittim benim pıhtılaşmam heterozigotmuş onu bile araştıramadım merak ediyorum

sağol canım kullanmayacağım sanırım bi an kararsız kaldım ama yapacak bişey yok doktor gerek yok dedi umarım öyle olur senin adına çok sevindim az kalmış sağ salim kavuştursun ALLAH bebeğine

mrb kızlar dua okumaya başlamışsınız sadece ihlas süresimi okunuyor bilgilendirirseniz okumaya başlarım...düşüklerden sonra tüpler kapanabiliyormuş iki kez klomen kullanmama rağmen hamilelik oluşmadı dr bundan şüphelendi adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekilecek.yeni hamişler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bizlere olsun...

Kızlar dünde yazdım topiğinize.ama ne yazıkki cevap veren olmadı.bu son yazışım.lütfen bir cevap verin.ben tek başımayım ve ne yapacağımı bilmiyorum.kanamam var endişeliyim.homozigot 677 tt ve protein s düşüklüğü nedeni ile clexane 0,6 kullanıyorum.fakat hala kanama durmuyor.hafif hafif sancılarım var.eğer allah korusun bunada bişey olursa bu 4. düşüğüm olacak.kızlar çok yoruldum...eşimin evlat hasretini görmekten,çevremdeki insanların yine mi olmadı demesinden bıktım artık...hala bir riskli gebelik bölümüne veya perinatoloğa görünemedim.çünkü bulamıyorum.araştrıyorum bütün gün...ama yok...giden varsa istanbuldayım Allah için yardım edin bana....

merhaba ayse...bende duydum düsüklerden sonra tüpler kapanabiliyormus diye ben 13.02 de kürtaj oldum kürtajdan 29 gün sonra adetim geldi...7 gün boyunca hic olmadıgı kadar kanamam oldu ilk kezz böyle cok kan kaybettim adetimde...ben 14 martta adet oldum 20 martta bitti ve simdi tekrar adet olmayı bekliyorum ama olmuyor 10-11 Nisanda normal düzenime göre adet olmalıydım doktora gittim kanıma bakdı sonra rahime bakdı yumurtalıgımda kist varmıs ama normalmis adetle birlikte yok olurmus öyle dedi 10 gün icinde adet olmazsan tekrar gel adet sökücü almalısın dedi aklıma kötü kötü seyler geliyor bu yapısıklık geliyor aklıma onu nasıl anlayabilirim ??? rahim filmini nerde cekdirceksin ??? sen ne zaman kürtaj olmusdun ?? cevabın icin simdiden tskler....

kızlar, bugün yine hcg değerine baktırdım ve sonuç beni çok korkuttu. sat 15 mart ve 8 nisanda baktırdığımda 52,9 çıkmıştı. aradan 5 gün geçti ve değerim ancak 168'e çıkabilmiş. ne diyeceğimi bilemiyorum, kötü düşünmek istemiyorum ama kötü sona da kendimi şimdiden hazırlamalıyım. doktorum 19 nisana randevu vermişti keseye bakmak için. N'olur dua edin bunu da kaybetmiyeyim ((

Canim hemen bir doktora gorun progesteron hapi var kanama icin ondan verir yada igne falan benim de ilk basta olmustu ben hapini kullaniyorum allah yardimcin olsun dinlen ayaklarinin altina yastik koy yat hicbirsey yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…