adaşım allah yardımcın olsun ama en krıtık zamnları atlatmıssın bakk bende ısallah senın zamnlarına gelebılırım rabbım evladımızı bizlere bagıslasın işallahmerhaba canlar nasılsınız hepinizi merak ediyorum ama net yine yoktu sorun yaşıyoruz ondan neyseki şu an var ve hemen açiyim dedim inş. hepiniz iyisiniz ben fena değilim haftaya şeker testine gidecem inş. bi sıkıntı çıkmaz ve bende duran pıhtı yokolmuşturda rahatlarım ve en önemlisi inş. kızım iyidir burdan güzel haberler veririm evdeyim pek dışarı çıkmıyorum 24 nisanda raporum bitiyo bakalım neyapıcaz allah büyük. kızlar kasıklarım çok ağrıyo bu normal mi acaba bazen çok korkuyorum çünkü ağrı hep var inş. sorunsuzca atlatırım bu dönemi
arkadaşlar günaydın birşey sormak istiyorum benim gittiğim riskli gebelik uzmanı aspirin önermedi hamile kalır kalmaz sadece clexan ile devam ediceksin dedi ama gittiğim diğer 2 doktor kalana kadar coraspirin kalınca iğne diyorlar ne yapacağımı şaşırdım.sizce ne yapmalıyım perinataloğu tekrar aradım aspirin alayıımmı dedim bu ay hayır ben senin gerekli değerlerine baktım aspirine gerek yok iğneye başlayacağız dedi ne yapacağımı şaşırdım..sorunum mhtrf 677 heterezigot önümüzdeki ay hamilelik istiyorum erken haftalarda 2 düşük var ne yapmalıyım bilemiyorum((
adaşım allah yardımcın olsun ama en krıtık zamnları atlatmıssın bakk bende ısallah senın zamnlarına gelebılırım rabbım evladımızı bizlere bagıslasın işallah
hayırlısıyla bir ev aldık onun koşturmacası vardı o yüzden uğrayamadım buralara
vakit buldukça gelirim listede düzeltilmesi gereken bişe olursa özleden mesaj atarsanız gözümden kaçmamış olur
geçmişi okuyorum elimden geldiği kadar
1. sayfada ki listeye eklenmek isteyen arkadaşlar olursa
listeyi inceleyip gerekli bilgileri versin ekleyeyim
saol canım allah razı olsun işallah kucagımıza almayı nasip eder rabbim ben cok korkuyorum ılk bebegım dustugu ıcın suan hergun iğne vuruluyorum ve haftada bir perşembe gunleri ayrı bı ıgnem daha varr cok agrılı bı ıgne :2: işallah deger butun bunlara...dua okuyan bütün pıhtıdaşlarımın ağzına yüreğine sağlık ben okuyamadım ama yeni duamızı okuyacam allahın izniyle
canım aynı şeyi ben de kafama takıyorum ama inandığın doktora güvenmekten başka çaren yok ben gebelik düşünmeden 3 ay önce aspirin kullandm hamileliğimde devam ettim ta ki 15. haftada kanamam oldu ben de rahimde kan pıhtısı çıktı o da kanama yapınca 2 gün hastanede yattım ve 20 gün boyunca kanamam azar azar da olsa devam etti ilk 10 gün aspirini de iğneyi de kestim sonra bi profa gittk iğneyi yarım yap dedi 04 lük ti iğnem. kanamam bitince iğneme tam devam ettim ama doktorum aspirini hala da kullan ma diyo tam 10 hafta oldu sadece 04 lük iğneyle devam ediyorum aspirin kullanmadğm için kafama takıyorum ama doktorum iğne yeterli diyo inş. sonuna kadar yeterli gelir sen kafana takma canım benim 3 genim heterozigot
2200 tane Lam Yelid okudum..İNSALLAH dogru olmusdur :) ALLAH nasip ederse Pazara kadar İNSALLAH 10.000 tamamlicam...
mrb kızlar dua okumaya başlamışsınız sadece ihlas süresimi okunuyor bilgilendirirseniz okumaya başlarım...düşüklerden sonra tüpler kapanabiliyormuş iki kez klomen kullanmama rağmen hamilelik oluşmadı dr bundan şüphelendi adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekilecek.yeni hamişler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bizlere olsun...
Emineciğim 1500 tane Lam Yelid okudum toplam 3700 oldu....
Kızlar dünde yazdım topiğinize.ama ne yazıkki cevap veren olmadı.bu son yazışım.lütfen bir cevap verin.ben tek başımayım ve ne yapacağımı bilmiyorum.kanamam var endişeliyim.homozigot 677 tt ve protein s düşüklüğü nedeni ile clexane 0,6 kullanıyorum.fakat hala kanama durmuyor.hafif hafif sancılarım var.eğer allah korusun bunada bişey olursa bu 4. düşüğüm olacak.kızlar çok yoruldum...eşimin evlat hasretini görmekten,çevremdeki insanların yine mi olmadı demesinden bıktım artık...hala bir riskli gebelik bölümüne veya perinatoloğa görünemedim.çünkü bulamıyorum.araştrıyorum bütün gün...ama yok...giden varsa istanbuldayım Allah için yardım edin bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?