Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah kabul etsin dua et bizim içinde bebeğimizi sag saglım kucagımıza alalım :26:

canlarım okurken hepiniz için tüm topik için dua edeceğim hergünn yalnız sanırım bugün yarın hasta olcam ara vereceğim okumaya bugünde 1 cüz okudum kaldı 27 güz Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah birde hergün meryem suresini okuyorum

arkadaşlar nisan yağmuru duası diye bir dua duydum ben deneyeceğim şimdi balkona bir kap koydum nisan ayı bitmeden yapmak isteyen olursa diye yazmak istedim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler…

Peygamberimiz (s.a.v)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz…’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; “Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda vericidir..’’

Tefsir-i Kebir (Kur’an-ı Kerim Tefsiri)’den

Faktör V Leiden mutasyonu: Heterozigot

Faktör V 1299 mutasyonu : Heterozigot

benim değerlerim bunlarmış bilgin var mı bu değerler hakkında şimdilik anladığım sadece hamilelikte değil normalde de pıhtılaşmam varmış. doktorum aspirin ömrün boyunca hayatında olucak dedi. seninkiyle aynı ya da benzer mi sen daha çok bilgi sahibisin sanırım.

kızlar bu kanda pıhtılaşma gebeği zorlaştıryormuş ozaman gebelik öncesi coraspirin ve iğne kullanılsa daha çabuk hamile kalınır sizcee

Canim benim dw factor v leiden heterozigot.ben hematolog a da gittim prof a.bana normal hayatta asprin vs onermedi sadecs uzun suren yolculuklarda ara vermeli yuruyus yapmalisin hareketsiz kalma dedi,hamilelikte clexane igne

Canim benim dw factor v leiden heterozigot.ben hematolog a da gittim prof a.bana normal hayatta asprin vs onermedi sadecs uzun suren yolculuklarda ara vermeli yuruyus yapmalisin hareketsiz kalma dedi,hamilelikte clexane igne

valla canım şuan hamile değilim bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum hamile kalınca da cleaksan ve progestan başlıycam doktorum işimizi şansa bırakmıycaz dedi iki tane düşüğüm var septum vardı ondan ameliyat oldum ve pıhtılaşmam var önce Allah'a sonra doktorlarımıza emanetiz dediklerini aynen yapıyorum hepimiz için hayırlısı inşallah...

kızlar bu kanda pıhtılaşma gebeği zorlaştıryormuş ozaman gebelik öncesi coraspirin ve iğne kullanılsa daha çabuk hamile kalınır sizcee

canım aslında pıhtılaşmanın hamile kalmakla ilgisi yok diye biliyorum.. Bende de pıhtılaşma var , ilkinde 2.ayda, ikincisinde 1.ayda kalmiştim...Pıhtılaşma cocugun içerde beslenebilmesi acısından risk teskil ediyor...

ne bileyim yaa. emeklerim böyle basit hatalar yüzünden emeklerim boşa gitsin istemiyorum. inş. bişey olmaz. o yüzden elimden geleni yapıyorum verilen listeye uymak için. canım sen de üzülme inş.burada bulunan herkes en kısa zamanda hamile kalacak. inşallah mutlu sona ulaşabiliriz.

2500 tane daha okudum toplam 6200 tane okudum...ALLAH kabul eder İNSALLAH....

Günaydın arkadaslar...Eminecigim 2000 tane daha okudum toplam 8200 oldu....ama bugünden itibaren cok fazla katkıda bulunamayacağım dualarımıza...ben yeni evliyim ve ilk defa esimin annesi babası misafirimiz olacak yarın 10 günlüğüne bize gelecekler...bugünden hazırlıklara baslamalıyım...eeee yeni gelenim :) iyi bir sekilde agırlamalıyım...yani bu 10 gün süre icinde İnternettede cok fazla giremem...dualarınızda benide unutmazsanız cok sevinirim...ama tabiki fırsat buldukca bakacam :) bu arada arkadaslar halen adetim gelmedi 10-11 nisanda gelmesini bekliyordum o günleri sivilcede cıkmısdı bende herzaman adetim gelcegi zaman sivilce cıkar...sivilce yok oldu adet belirtisi hic bir sekilde yok moralim cok bozuluyor kendime cok fazla stress yapdım ondanmı gelmşyor aceba ? her WC ye gittigimde İNSALLAH gelmisdir diyerek gidiyorum ama yok gebelik aklına getirenler ben 11 Nisanda kan verdim Beta HCG 2.38 felan cıkdı yani negativ gebe degilim zaten bu ay bi gebelikte beklemiyordum hani tabiki hayal kırıklıgına ugramadım...doktor 38 mm Yumurtalıkda Kist var demisdi ama ciddi bisey degil adetle yok olur demisdi...bu kist daha öncede vardı ve ozamanda doktor adetle yok olur demisdi ve adet gördüm ben gecen ay ama bakın yok olmamıskı bu ayda bu kist yerinde duruyor aceba ciddi biseymi ?? aceba ondanmı gelmiyor adetim ??? adet görmezsen 10 gün icinde gel demisdi...artık esimin ailesi gidene kadar adet görmezsem onlar gittikden sonra doktora tekrar giderim ama İNSALLAH buna gerek kalmazda ozamana kadar adet görürüm

kızzzlarrr dua olarak ihlas süresinimi okuyoruz yoksa sadece lem yelid mi diyoruz?

günaydın ayse....dua olarak sadece Lem Yelid okuyoruz zaten emine tarif etmis nasıl okumamız gerekir diye yani bismillah cekeceksin 7 defa İhlas 7 defa ikinci duamızdan okuyacaksın sonra Lem Yelid de baslarsın ve tabiki bizım duamızıda okumayı unutma :) kısaca söyle söyleyim amac 70.000 defa Ihlas Süresini okumak degil amac 70.000 defa Lem Yelid demek....ALLAHIM cümlemizin duasını kabul eder İNSALLAH....

Hastaliginla ilgili tabiki bisey diyemem bunu ancak isin uzmanlari bilir ama hastane bulamiyorum demissin avrupa yakadindaysan eger kanuni sultan suleyman egitim ve aratirma hastanesi bu konuda ben tum testlerimi orda yaptirdim eminim sanada yardimci olurlar tum branslar var orda kadin hastaliklariyla ilgli

canım 200 tane okudum.pazartesı ısler yogun malum.okuyabıldıgım kadar okurum.mıde bulantıları da hala devam.buna sukur.cumartesı kontrolum vardı.cok sukur allahıma ıyı gectı masallah suphanallah.ayın 25 nde ıkılı test ıcın randevu verdı.rabbım onu da hayırlı haberlerle atlatmayı nasıp etsın

Cnm iyi gecmesine cok sevinddim bnde pers gunu ikili testin sonucunu alcam hayirlisiyla inslh hersey boyle guzel gider serpilcigim bnmde bulantilar felaket bu arada ama ona bile cok seviniyorum

pıhtılaşmanın gebe kalmaya bir etkisi olmaz. sadece hamile kaldıktan sonra olumsuz etkisi olabilir.
benim mthft değerlerim heterozigot. bana da faktör v bakıldı; normaldi. neticede pıtlılaşma var evet. ama detaylı bilgim yok selmacım. burda bilenler varsa cevaplarlar. aramızda Şenay daha bilgili gibi sanırım bu konuda. bir de ona sor. heterozigot taşıyıcı demekmiş, homozigot o genin hastası demek gibi birşeyler hatırlıyorum ama bunun ne demek olduğunu da anlaadım zaten neticede pıhtılaşman var, iğne kullanacaksın selmacım. sen dr işini ne yaptın? dr a gitmiştin değil mi? devam edeceksin aynı dr a muayenehanesine değil mi? kafan rahatladı mı?
kızzzlarrr dua olarak ihlas süresinimi okuyoruz yoksa sadece lem yelid mi diyoruz?
önce duaya başlama kısmından 1 ve 2 nolu kısmı okuyacaksın. sonra 3. kısımda yazan "lem yelid"i okuyacaksın. sadece lem yelid diyeceksin. sayısını bana söyleceksin.

ooo ağır misafirlerin varmış canım. senin işin çok. internetten güzel tarifler al, güzel güzel yemekler, tatlılar yaparsın artıkdiğer anlattıklarınla ilgili yorum yapamadım ki canım. ama ben de kist önemli değildir diye biliyorum. tabi çeşitleri var. dr önemsiz dediyse öyledir ve adetle yok olur. ama sonraki dönemde tekrar kist olabilir. belki daha önce çatladı kist ve tekrar oluştu. bu da adetle çatlar. dr a sık sık gittiğimiz için bu kistlerden haberimiz oluyor. herkeste olan basit şeyler diye biliyorum. dr a gitmeyenler bilmiyorlar tabi kisti olduğunu. adet işini de bilemedim şimdi. ben de baya beklemiştim 38. gün geldi (düşükten sonra). adet beklemek de zor beklememek de) inşallah en kısa zamanda gelir edetin canım. dualamızdasın merak etme.

Cnm iyi gecmesine cok sevinddim bnde pers gunu ikili testin sonucunu alcam hayirlisiyla inslh hersey boyle guzel gider serpilcigim bnmde bulantilar felaket bu arada ama ona bile cok seviniyorum

ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım benım.cınsıyetını gormedı mı ıkılıde.detaylı oldugu ıcın gorunebılıyormus.ben bu testı cok merak edıyorum.esın de gelsı cok guzel goreceksınız dedı doktorum.heyecanlıyım.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 8200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…