allah kabul etsin dua et bizim içinde bebeğimizi sag saglım kucagımıza alalım :26:
Faktör V Leiden mutasyonu: Heterozigot
Faktör V 1299 mutasyonu : Heterozigot
benim değerlerim bunlarmış bilgin var mı bu değerler hakkında şimdilik anladığım sadece hamilelikte değil normalde de pıhtılaşmam varmış. doktorum aspirin ömrün boyunca hayatında olucak dedi. seninkiyle aynı ya da benzer mi sen daha çok bilgi sahibisin sanırım.
Canim benim dw factor v leiden heterozigot.ben hematolog a da gittim prof a.bana normal hayatta asprin vs onermedi sadecs uzun suren yolculuklarda ara vermeli yuruyus yapmalisin hareketsiz kalma dedi,hamilelikte clexane igne
kızlar bu kanda pıhtılaşma gebeği zorlaştıryormuş ozaman gebelik öncesi coraspirin ve iğne kullanılsa daha çabuk hamile kalınır sizcee
ne bileyim yaa. emeklerim böyle basit hatalar yüzünden emeklerim boşa gitsin istemiyorum. inş. bişey olmaz. o yüzden elimden geleni yapıyorum verilen listeye uymak için. canım sen de üzülme inş.burada bulunan herkes en kısa zamanda hamile kalacak. inşallah mutlu sona ulaşabiliriz.diğer iğnen proluton depot sanırım doğru mu? ben de çok oldum ondan. düşmeyi önlesin diye veriliyor. iyi olur herşey umarım.
))demek ablasına el sallamış ) senden güzel haberler geldikçe mutlu oluyorum. kızının kardeşi olacak inşallah, az kaldı. darısı bizlere inşallah.ilk seni gönderecez doğuma zehra ) maşallah az kaldı )bugün kuaförüme gittim. orda çalışan bir kızla aynı zamanda hamile kalmıştık. doğurmuş, iki aylık oğluyla arkadaşlarını ziyarete gelmiş. duygulandım biraz. benim de iki aylık olacaktı:-((ister istemez bazı şeyler acımızı tazeliyor ve hemen benimki de doğsaydı şu kadarlık olacaktı modlarına giriyoruz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda.
ne kadar başkası yapsa da temizliği yoruluyorsun canım, sen de ayakta dolanıp duruyorsun, ama dikkat et kendine canım. o kadarını da yapma. bırak işi gücü kalsın herşey. bebeğin herşeyden değerli.
canım ben de seni seviyorum, sen duamıza katılamasan da listemizdesin, biz sana da dua ediyoruz hiç merak etme. ben listeden kimseyi silmem
benim bugün yediklerimi bir duysan.....)arada olur canım, kasma zaten çok sıkı bir diyetin var, kendini suçlu hissetme sakın. nasılsa telafi edersin. o kadardan bir şey olmaz.
2500 tane daha okudum toplam 6200 tane okudum...ALLAH kabul eder İNSALLAH....
kızzzlarrr dua olarak ihlas süresinimi okuyoruz yoksa sadece lem yelid mi diyoruz?
Kızlar dünde yazdım topiğinize.ama ne yazıkki cevap veren olmadı.bu son yazışım.lütfen bir cevap verin.ben tek başımayım ve ne yapacağımı bilmiyorum.kanamam var endişeliyim.homozigot 677 tt ve protein s düşüklüğü nedeni ile clexane 0,6 kullanıyorum.fakat hala kanama durmuyor.hafif hafif sancılarım var.eğer allah korusun bunada bişey olursa bu 4. düşüğüm olacak.kızlar çok yoruldum...eşimin evlat hasretini görmekten,çevremdeki insanların yine mi olmadı demesinden bıktım artık...hala bir riskli gebelik bölümüne veya perinatoloğa görünemedim.çünkü bulamıyorum.araştrıyorum bütün gün...ama yok...giden varsa istanbuldayım Allah için yardım edin bana....
canım 200 tane okudum.pazartesı ısler yogun malum.okuyabıldıgım kadar okurum.mıde bulantıları da hala devam.buna sukur.cumartesı kontrolum vardı.cok sukur allahıma ıyı gectı masallah suphanallah.ayın 25 nde ıkılı test ıcın randevu verdı.rabbım onu da hayırlı haberlerle atlatmayı nasıp etsın
pıhtılaşmanın gebe kalmaya bir etkisi olmaz. sadece hamile kaldıktan sonra olumsuz etkisi olabilir.kızlar bu kanda pıhtılaşma gebeği zorlaştıryormuş ozaman gebelik öncesi coraspirin ve iğne kullanılsa daha çabuk hamile kalınır sizcee
benim mthft değerlerim heterozigot. bana da faktör v bakıldı; normaldi. neticede pıtlılaşma var evet. ama detaylı bilgim yok selmacım. burda bilenler varsa cevaplarlar. aramızda Şenay daha bilgili gibi sanırım bu konuda. bir de ona sor. heterozigot taşıyıcı demekmiş, homozigot o genin hastası demek gibi birşeyler hatırlıyorum ama bunun ne demek olduğunu da anlaadım zatenFaktör V Leiden mutasyonu: Heterozigot
Faktör V 1299 mutasyonu : Heterozigot
benim değerlerim bunlarmış bilgin var mı bu değerler hakkında şimdilik anladığım sadece hamilelikte değil normalde de pıhtılaşmam varmış. doktorum aspirin ömrün boyunca hayatında olucak dedi. seninkiyle aynı ya da benzer mi sen daha çok bilgi sahibisin sanırım.
önce duaya başlama kısmından 1 ve 2 nolu kısmı okuyacaksın. sonra 3. kısımda yazan "lem yelid"i okuyacaksın. sadece lem yelid diyeceksin. sayısını bana söyleceksin.kızzzlarrr dua olarak ihlas süresinimi okuyoruz yoksa sadece lem yelid mi diyoruz?
Günaydın arkadaslar...Eminecigim 2000 tane daha okudum toplam 8200 oldu....ama bugünden itibaren cok fazla katkıda bulunamayacağım dualarımıza...ben yeni evliyim ve ilk defa esimin annesi babası misafirimiz olacak yarın 10 günlüğüne bize gelecekler...bugünden hazırlıklara baslamalıyım...eeee yeni gelenim :) iyi bir sekilde agırlamalıyım...yani bu 10 gün süre icinde İnternettede cok fazla giremem...dualarınızda benide unutmazsanız cok sevinirim...ama tabiki fırsat buldukca bakacam :) bu arada arkadaslar halen adetim gelmedi10-11 nisanda gelmesini bekliyordum o günleri sivilcede cıkmısdı bende herzaman adetim gelcegi zaman sivilce cıkar...sivilce yok oldu adet belirtisi hic bir sekilde yok moralim cok bozuluyor kendime cok fazla stress yapdım ondanmı gelmşyor aceba ? her WC ye gittigimde İNSALLAH gelmisdir diyerek gidiyorum ama yok gebelik aklına getirenler ben 11 Nisanda kan verdim Beta HCG 2.38 felan cıkdı yani negativ gebe degilim zaten bu ay bi gebelikte beklemiyordum hani tabiki hayal kırıklıgına ugramadım...doktor 38 mm Yumurtalıkda Kist var demisdi ama ciddi bisey degil adetle yok olur demisdi...bu kist daha öncede vardı ve ozamanda doktor adetle yok olur demisdi ve adet gördüm ben gecen ay ama bakın yok olmamıskı bu ayda bu kist yerinde duruyor aceba ciddi biseymi ?? aceba ondanmı gelmiyor adetim ??? adet görmezsen 10 gün icinde gel demisdi...artık esimin ailesi gidene kadar adet görmezsem onlar gittikden sonra doktora tekrar giderim ama İNSALLAH buna gerek kalmazda ozamana kadar adet görürüm
Cnm iyi gecmesine cok sevinddim bnde pers gunu ikili testin sonucunu alcam hayirlisiyla inslh hersey boyle guzel gider serpilcigim bnmde bulantilar felaket bu arada ama ona bile cok seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?