Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum:5::5:
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.

inş yükselir değerin canım 2 güne bir 2 ye katlaması gerekiyor sanırım

Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum:5::5:
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....

bu kimyasal gebeliği önlemenin bir yolu yokmu yaa.üzüldüm canım ya..geçmiş olsun. ama hala umut var değil mi?öyle anladım sanki. tutunur inşallah sana...

yaa kızlar be 3 düşük yaşadım şu an 7-8 haftalık hamileyim muaynehanesine gittiğim doktor cleaxen 0.2 lik verdi ama rapor çıkarttır herhangibi hastaneden dedi rapor için gittiğim doktor bu doz yeterli gelmez 04lük kullan dedi bana test yapılmadı neye göre ayarlanıyo bu doz hangisini dinlicemi şaşırdım bu konu hakkında bilgsi olan varsa bana yardın edin lütfen kafayı yicem...

canım sağlık olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı olarak tekrarını nasip etsin inşallah...

canım geçmiş olsun. ben de nette okumuştum kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik daha kolay ve çabuk oluyormuş. bir daha ki aya inşallah...

Halamda vardı gec evlendi yaşından dolayı düşük yapıo sandık. Ancak pıhtılaşma varmış ve beyinle alakalı demiş doktor. Bir hormon cok salgılanıyormus sanırım. İstersen tedavi ederiz ama sen utanıyorsun ve tedavi olmuyorsun demiş. (Hastane ortamında çalıştıgı için doktorlarından utanıyor) Sonuc olarak cocugu olmadı ama doktor istersen olurdu dediğine göre telas yapma 2-3 doktorla görüş kafana hangisi yatarsa tedavini ol. Bebek geliyoooo mesajlrında seni de görürüz inşallah :)

yaa kızlar be 3 düşük yaşadım şu an 7-8 haftalık hamileyim muaynehanesine gittiğim doktor cleaxen 0.2 lik verdi ama rapor çıkarttır herhangibi hastaneden dedi rapor için gittiğim doktor bu doz yeterli gelmez 04lük kullan dedi bana test yapılmadı neye göre ayarlanıyo bu doz hangisini dinlicemi şaşırdım bu konu hakkında bilgsi olan varsa bana yardın edin lütfen kafayı yicem...

canım çok geçmiş olsun. muhakkak riskli gebelik uzmanına git derim. genetik test yaptırmış mıydın mutasyonun ne bilmiyorum ama benim mtfhr ler heterozigot olduğu halde 0.4 lük doz yetmedi yavruma :( 1 ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim. muhakkak bi uzmana görün ihmal etme.

canım çok geçmiş olsun. muhakkak riskli gebelik uzmanına git derim. genetik test yaptırmış mıydın mutasyonun ne bilmiyorum ama benim mtfhr ler heterozigot olduğu halde 0.4 lük doz yetmedi yavruma :( 1 ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim. muhakkak bi uzmana görün ihmal etme.

canım yaa üzülme bnde aynı şeyi 3 kez yaşadım inşallah bi gün ikimizde bebeğimizi alırız kucağımıza iğnelee gelince hiç bir test yapılmadı sadece şansımızı deniyoruz tabiri caizse. hiç duymadım bu doktor farklımı riskli gebelik uzmanı olarakmı geçiyor ben küçük bi ilçede yaşıyorum burda öyle bi doktor yok bildiğim kadarıyla biraz bilgi verirmisin?

canım çok züüldüm anca bakabildim hamileleik haberini bekliyordum.nasip kafaya çok takıyoz ya....

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM[/SIZE][/COLOR]
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]572[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖLE

canım yaa üzülme bnde aynı şeyi 3 kez yaşadım inşallah bi gün ikimizde bebeğimizi alırız kucağımıza iğnelee gelince hiç bir test yapılmadı sadece şansımızı deniyoruz tabiri caizse. hiç duymadım bu doktor farklımı riskli gebelik uzmanı olarakmı geçiyor ben küçük bi ilçede yaşıyorum burda öyle bi doktor yok bildiğim kadarıyla biraz bilgi verirmisin?

benimde 2. kez oldu. Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye. nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama büyükşehirlere yakınsan oralarda araştır derim mesela ben krıkkalede yaşıyorum ankaraya gidiyorum dr a. işini şansa bırakma. her kadın doğumcu riskli gebelik uzmanı olmuyor. peritanalog bulman lazım internetten araştır. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

eoe .!.:
elifçim ateş ölçmeyle ilgili ben mi ekliycem yeni ateşlerimi. ama anlamadım. eğer sen yazacaksan ateşim 36,3 tü.
duan için de teşekkür ederim canım. Allah razı olsun, gönlündekini nasip etsin inşallah.

AMİN CANIM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN RABBİM.BEN ORADAN SEN GRAFİĞİNİ TAKİP ET ATEŞİNİN DURUMUNU GÖR DİYE VERDİM BEN GİRECEM ATEŞLERİNİ SEN YOLLA BANA...

HAMİLE KALIRSAN KZIIN OLURSA ADINI ELİF KOYARSIN GAYRI :64: :nazar:

canım çok geçmiş olsun. benim en son yaşadığım gibi olmuşsun. çok üzüldüm. bence bir araştır belki senin de önceden iğneye başlaman gerekebilir. emine başladı mesela.

hadi yaaaaaaa bende sevinçle yazmanı bekliyodum ama sağlık olsun canım inşallah kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın ve yavrunu kucağına alırsın

canım benim üzülme inşallah sağlıkla evladına kardeş gelecektir

hayırlısı olsun sevınc kısmet degılmıs

bende umutlanmıştım. neyse hayırlısı olsun canım. bir dahaki sefere inşallah

Hayırlısı böyleymiş canım. Üzülme umudunu kaybetme...
Merak ettim sen hamilelikten öncede aspirin ya da iğne kullanıyomusun?

inş yükselir değerin canım 2 güne bir 2 ye katlaması gerekiyor sanırım

bu kimyasal gebeliği önlemenin bir yolu yokmu yaa.üzüldüm canım ya..geçmiş olsun. ama hala umut var değil mi?öyle anladım sanki. tutunur inşallah sana...

canım sağlık olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı olarak tekrarını nasip etsin inşallah...

canım geçmiş olsun. ben de nette okumuştum kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik daha kolay ve çabuk oluyormuş. bir daha ki aya inşallah...

canım çok züüldüm anca bakabildim hamileleik haberini bekliyordum.nasip kafaya çok takıyoz ya....

canım çok geçmiş olsun. benim en son yaşadığım gibi olmuşsun. çok üzüldüm. bence bir araştır belki senin de önceden iğneye başlaman gerekebilir. emine başladı mesela.

Çok sagolun arkadaslar kısmet degılmış düşük değer olunca yükselme şansı varmış fakat düşmeye başladıysa adetle atılıyormuş gebelik öncesi folbiol ve coraspin kullanıyorum oğlumda sorunsuz ve tedavimiz gebelik geçirdiğim için ve hamile kalma problemim olmadığı için vede heterezigot olduğu için öncesinde iğneye gerek yok hakkımızda hayırlısı üzüldüm ama biliyoruz ki beterin beteri var Allahım beterinden esirgesin Dr her kadın kaç defa kimyasal geçiriyor haberi olmuyor diyor adetle atılıyor erken öğrenmenin dezavantajı :5:

Sevinç geçmiş olsun üzüldüm okuyunca:5:
Öbür aya olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin:49:

herkese iyi akşamlar.ben bu topiğin eskilerindenim. Ben de sizler gibi pıhtılaşma sorunu yaşayanlardanım. bu güne kadar dört kez bebeğimi kaybettim. beşinci hamileliğimde bebeğimi kucağıma aldım. şimdi kızım 8 aylık oldu. inşallah sizlerde bebeklerinize kavuşacaksınız.

Canim bugun fazla giremedim okudum simdi ne kadar uzulme takma desem olmicak biliorum ama yola devam allah beterinden korusun. Buarada ebru hanima gittin dimi, neler dedi, ilac degistirdimi. Uzme tatli canini sakin

canım geçmiş olsun umudunu yitirme bir dahaki aya hayırlı haberlerini bekliyoruz

her bitiş yeni bir başlangıç sevinçcim ne diyim bilemiyorum.umudumuz ve dualarımız devam ediyor...
Cok saolun arkadaslar..
Sevinç geçmiş olsun üzüldüm okuyunca:5:
Öbür aya olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin:49:
Saol canim hayirlisi ne diyim.
Canim bugun fazla giremedim okudum simdi ne kadar uzulme takma desem olmicak biliorum ama yola devam allah beterinden korusun. Buarada ebru hanima gittin dimi, neler dedi, ilac degistirdimi. Uzme tatli canini sakin

Saol aslicim valla uzulmedim desem yalan olur ama daha beterini de yasadigin icin bunada sukrettim ileri gebelik haftasinda birsey olsa daha cok uzulurdum. Cnm ben adanaliyim fakat marasta yasiyorum rutin kontrollere burda gidiyorum. Ebru hoca teshisi koydu ilaclarimi verdi gebe olunca gidecem ona. Coraspin 100 , folbiol, apikobal verdi gebelikle birlikte clexane 0, 4 baslanacak dedi.

Back
X