Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli cumalar canlar Rabbim saglik sihhat afiyet versin.
Hakkimizda iyi olan neyse ona kavustursun amin..
canım haberini yeni okudum inan bana üzüldüm çünkü bu ay için umutlanmıştık senin için. ama olsun hayırlısı böyleymiş demek. canım daha önce de kimyasal gebelik yaşadın mı bu gebelik sadece pıhtılılarda mı görülüyo merak ettim biz pıhtılılar neler neler yaşıyoruz yavv
Cok saolun arkadaslar..
Saol canim hayirlisi ne diyim.
Saol aslicim valla uzulmedim desem yalan olur ama daha beterini de yasadigin icin bunada sukrettim ileri gebelik haftasinda birsey olsa daha cok uzulurdum. Cnm ben adanaliyim fakat marasta yasiyorum rutin kontrollere burda gidiyorum. Ebru hoca teshisi koydu ilaclarimi verdi gebe olunca gidecem ona. Coraspin 100 , folbiol, apikobal verdi gebelikle birlikte clexane 0, 4 baslanacak dedi.
Cnm daha once yasamadim fakat dr her kadin kimyasal gebelik geciriyor zaman zaman adetle atiliyor bilmiyo bile dedi erken ogrenince uzuluyorsun yoksa adetle gidiyor haberin bile olmuyorcanım haberini yeni okudum inan bana üzüldüm çünkü bu ay için umutlanmıştık senin için. ama olsun hayırlısı böyleymiş demek. canım daha önce de kimyasal gebelik yaşadın mı bu gebelik sadece pıhtılılarda mı görülüyo merak ettim biz pıhtılılar neler neler yaşıyoruz yavv
cnım hayırlısı ise olsun de herzman, sana bana dedıklerını aynısını demıs aynı ılaçlarıı vermıss, bana apıkopal verdı ama ıcmıoryrum onu ben nedende:)
elıff canımm benım bugunku atesımm 36.0 canımm bır dusuyo bır yukselıoo nasıll acaba
o düşer yükselir önemli olan yumurtlamaya yakın olan.aynı saatte ölçüyon demi
çok hoş olmuş namazınızAllah kabul etsin canım.
bir de oğlun mu var. Allah bağışlasın.
benim de zaman zaman sanki karnımda ağrı, kasılma gibi birşey oluyor. iğneden sanırım.
Kimyasal gebelik gecirmis arkadaslara soruyorum kac gun gecikmeden sonra adetiniz geldi![]()
canım benim ilk kimyasal düşüğümde adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim. öğrendikten 5 gün sonra yoğun bir kanama ile adet şeklinde düştü. ondan sonrakinde bu sefer adet günümde öğrendim. gecikmeyi beklemedim ama 4 gün sonra kanama başladı ve düştü. yani ortalama 4-5 gün en fazla 1 hafta olur herhalde. çok geçmiş olsun canım. allah tekrar yaşatmasın ne sana ne de bana.