Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sevinc canim. naptin.cok izuluyorim durumuna.belki hala umut vardir.daha adet olmadin sonucta.oyle degil mi.ben bu kimyasal gebelik olayini anlayamadim.hayirkisi olsun canim.
Beni de gunceller misin . 2 aydir gunde bir folbiol benexol ve zinko kullaniyorum.korunmsyi birakacagim ay ki ilk adetimle 0,4 clexanabasladim bir hafta oldu ve korunmayi biraktim.
Optum canim.oglunun karnesi nasil bu arada.

Canim adetim henuz gelmedi oyle beklemek cok kotu bilgilerini guncellerim ok.
Oglumun karnesi super :nazar: hepsi 5 teyzesi sizinki nasil geldi:26:

Kızlar, eski listeye baktımda, ben mthfr 1298 homozigotum, doktor bana günde bir kez 0,4 clexan iğne verdi,
benimle aynı mutasyonda olan 2 kişi 0,4 clexanı 2 kez kullanmışlar.
Acaba bana az mı gelir iğne dozum, korkmaya başladım....

eğer şu an yetiyorsa çok fazla düşünmemeye çalış. çünkü bu iğnenin fazlası da düşük yapabilir nihayetinde mecburen dr. un dediğini yapmak zorundasın. malesef bizim sıkıntımmız bu iğne ve ilaçların kullanılmasında belirli bir prosedürün olmayışı. o yüzden dr. a güvenmekten başka bir çare yok. eğer aklında soru işareti varsa devamlı gittiğin dr.la görüş en azından pıhtılaşma zamanına bakarak sana dozun yeterli gelip gelmediğine bakabilir.

:21: canimmm nice mutlu senelere bol bebisli yillar diliyorum :21:

:50:kurtaj felan olmam insallah ayyy tarlusal var ewde icsemmi ne yapsam :18:

canım sakın kafandan birşey yapma. bırak kendine düşecekse zaten vücut onu atar. şu an kesen bile yoktur senin oyüzden çok kolay düşecektir. dr. düşer dediyde düşer. ben de kürtaj olacağım zaman istemiyordum. herşey bir hayır vardır dedim ya. aynen öyle ben kendi kendine düşsün diğerleri gibi dedim. çünkü ondan önceki iki tanesi adetle atılmıştı. bu da öyle olur sanmıştım. tam o ara Sinan Hoca'ya randevu alabildiğim zamana denk geldi. Niğde deki dr.um kürtaj olmak istemiyorum deyince tamam bütün ilaçları bırak bekle dedi. o ara ben Ankara'ya Sinan Hoca'ya geldim. Sinan Hocâ'ya geleceğim gece hafif lekelenmem başladı. ultrasonla baktı düşük başlamış dedi. hemen kürtaj dedi. tabi ben ona istemediğimi söyleyemedim. çünkü binbir rica minnetle kendisinden randevu almıştım. neyse kan tahlillerimi yaptırdı ve bu arada beni kürtaja aldı. kürtajı oldum kontrol için çağırdığında tahlillere baktı ki karaciğer enzimlerim tavan yapmış ve hamileyken zaten mevcut bir pıhtım varmış. Sinan Hoca tam zamanında müdahale etmişiz. yaşadığına şükret. eğer kürtaj olmasaydın herhangi bir organına pıhtı atabilirdi dedi. yani sözün özü biz bilemiyoruz neyin doğru neyin yanlış olduğunu. o yüzden biraz bekle eğer kanaman gelmezse tekrar dr.2 görün derim ben.

Canim adetim henuz gelmedi oyle beklemek cok kotu bilgilerini guncellerim ok.
Oglumun karnesi super :nazar: hepsi 5 teyzesi sizinki nasil geldi:26:

maşallah çok çok iyi. biz karne almadık. bizimki kurum kreşi. meb e bağlı değil. kreş tatil de değil hatta. anaokulu diye geçiyor, diploma alacak ama karne almıyor.
teşekkür ederim güncelleme için.

canım çok tşk ederim bana büyük moral oldun bügün hiç kanamam olmadı inş dahada olmaz hep yatıyorumzaten peki nasıl beslendin beslenmekte çok önemliymiş

ben o zaman pıhtılaşma problemim olduğunu bilmiyordum. normal bir gebenin yemesi gereken şeylerden yedim. tabi sağlıklı beslenmeye gayret ettim. ama bildiğim şu ki maydanoz, bitki çayları (belki bazı bitki çayları ama hangileri bilmiyorum sen yine de hepsinden uzak durmaya çalış)düşük yapar diye duyduk ne dere doğru bilmem. bir de kesinlikle kabız olma.ıkınmak iyi olmaz. moral verdiysem sana ne mutlu bana. geçmiş olsun.

2 ay üst üste düşük yaptım.
dr sebebini söylemedi.
sonra gelsin tedaviye demiş ama ben gitmedim üzüntümden:5::5:
acaba bebeğimi kan pıhtılaşmasından mı kaybettim:5::5:
gebelik öncesi testler yapmıştım.
sonuçlar bunlar:
APTT 25, normal değerler 25-35 arası
FİBRİNOJEN 155 normal değerler 212-488 arası
Protrombin Zamanı INR 1.1 normal değerler 0.88-1‎.‎2‎ arası
Protrombin Zamanı PTr 13 normal değerler 10-14‎.‎5‎
protein C 86.6 70 - 140
Protein s 66.3 64.4-128‎.‎8‎
nti Thrombin 3 Aktivitesi 89.2 84.6-120
Faktör VIII 52.8 50-150‎
Faktör II 111,3 50-150‎
Faktör IX 86.3 65-150‎
von Willebrant Faktör Antijeni 90.8 61.3-157‎.‎8‎
HGB 11.9 12.2-18‎.‎1‎
HCT 35.6 37.7-53‎.‎7‎
MCV 73.9 80.0-97‎.‎0‎
MCH 24.6 27.0-31‎.‎2‎
MCHC 33.3 31.8-37‎.‎4‎
RDW 19.4 11.6-16‎.‎8‎

dr sebebini söylemedi.
sonuçlar bunlar:
protein C 86.6 70 - 140
Faktör VIII 52.8 50-150‎
Faktör II 111,3 50-150‎
Faktör IX 86.3 65-150‎
HGB 11.9 12.2-18‎.‎1‎
HCT 35.6 37.7-53‎.‎7‎
MCV 73.9 80.0-97‎.‎0‎
MCH 24.6 27.0-31‎.‎2‎
MCHC 33.3 31.8-37‎.‎4‎
RDW 19.4 11.6-16‎.‎8‎

pıhtılaşma sorunun yok gibi tahlilerin iyi...

dr sebebini söylemedi.
sonuçlar bunlar:
protein C 86.6 70 - 140
Faktör VIII 52.8 50-150‎
Faktör II 111,3 50-150‎
Faktör IX 86.3 65-150‎
HGB 11.9 12.2-18‎.‎1‎
HCT 35.6 37.7-53‎.‎7‎
MCV 73.9 80.0-97‎.‎0‎
MCH 24.6 27.0-31‎.‎2‎
MCHC 33.3 31.8-37‎.‎4‎
RDW 19.4 11.6-16‎.‎8‎

canim FİBRİNOJEN degerin normal degerlerin altinda bunun düsük olmasi bildigim kadariyla pihtilasmayla ilgili bi sorunun olabilir demekk..yinede emin olmak icin uzman bi dr görüsünü al:31:ama tedavine git allah göstermesin tedavini olmazsan belki yine düsük yapabilirsin..hepimizin birden cok düsügü var üzülüyoruz tabi ama yinede derdimizin caresinide arastirip tedavi ettirmeye calisiyoruz...

Son düzenleme:
canim FİBRİNOJEN degerin normal degerlerin altinda bunun düsük olmasi bildigim kadariyla pihtilasmayla ilgili bi sorunun olabilir demekk..yinede emin olmak icin uzman bi dr görüsünü al:31:ama tedavine git allah göstermesin tedavini olmazsan belki yine düsük yapabilirsin..hepimizin birden cok düsügü var üzülüyoruz tabi ama yinede derdimizin caresinide arastirip tedavi ettirmeye calisiyoruz...

tşk ederim
benimde dikkatimi fibrinojen çekmişti zati:5::5:
korkmaya başladım.hafta içi gideyim doktoruma bari:18::18:

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 105 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001:nazar: [/TD]
[TD] 25:nazar:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

bilmiyorumki.dr bunları yaptırmıştı.gidip onuda yaptırayım öyleyse:5:
bunlar göstermio mu :53:

canim doru bak onu yaptirmamissin trombofili paneli testini kesin yaptir :31::31:bence fibrinolojin düsük ciktigina göre onlarin birinde bi sorun cikmasi muhtemel...en azindan derdini ögrenir caresine bakarsin...:29:

canim doru bak onu yaptirmamissin trombofili paneli testini kesin yaptir :31::31:bence fibrinolojin düsük ciktigina göre onlarin birinde bi sorun cikmasi muhtemel...en azindan derdini ögrenir caresine bakarsin...:29:

tamam yaparım inş.
çok tşkler ilgilendiğiniz için.:54:

Buyudu canim ya 2aylik oldu. Cok guzel guluyor, once uzuyor yoruyor beni ardindan bir guluyor herseyi affettiriyor, super birsey.
Sizin kusma sorunu ne oldu gecti mi? Bizimki de cok kusuyor, oyle fiskirir gibi degil ama bazen cok oluyor. Ne zaman gececek merak ediyorum.

Senin dedigin ilac progesteron, ciger gelisimi icin degil. Genelde kanama olunca veriyorlar dusuk olmasin diye.
Kortizonu bagisiklik sistemi nedeniyle dusuk yasayanlara veriyorlar. Vucut spermlere veya bebege yabanci madde muamelesi yapip oldurmeye calisiyor. Hatta bazi bagisiklik sistemi sorunlari sanirim pihtilasma da yapiyor o gorduklerin onlardr.

her geçen gün yeni bişeyler çıkartıyorlar artık kahkaha atarakta gülmeye başladık :nazar:bizim kusma sorunumuz geçiyor eskisi gibi değil çok şükür ilacıda bıraktım reflü için dikkat ediyorum emdikten sonr bi süre kafası biraz yüksek şekilde yatırıyorum o zaman kusmuyor ama birileri varsa sevmek için alıyolar o zaman muhaakkak üstlerine çıkarıyor :)

her geçen gün yeni bişeyler çıkartıyorlar artık kahkaha atarakta gülmeye başladık :nazar:bizim kusma sorunumuz geçiyor eskisi gibi değil çok şükür ilacıda bıraktım reflü için dikkat ediyorum emdikten sonr bi süre kafası biraz yüksek şekilde yatırıyorum o zaman kusmuyor ama birileri varsa sevmek için alıyolar o zaman muhaakkak üstlerine çıkarıyor :)

:-)))
sizin ne güzel dertleriniz var öyle:-)))
maşallah maşallah diyim. en büyük dertleriniz bunlar olsun inşallah. siz böyle böyle konuşun aranızda bize iyi geliyor valla. umut oluyorsunuz. öpüyorum bebişlerinizi.

Back
X