Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pıhtılılarım bugün çok heyecanlıyım mesai bitimi randevum var tam 3 haftadır gitmedim akşam gidicem inş. herşey yolundadır bebeğim iyi olsun o haberi alayım bana yeter eğer herşey yolundaysa belki cinsiyeti de sorarım bakalım o anki durumuma bağlı çünkü gittiğimde heyecandan hiçbişi soramıyom dua edin ne olur yarın size güzel haberler vereyim

canım doğum günün kutlu olsun biz de ctesi eşimin doğum gününü kutladık onunda 26 ocak nice mutlu bebişli yıllar diliyorum

pıhtılılarım bugün çok heyecanlıyım mesai bitimi randevum var tam 3 haftadır gitmedim akşam gidicem inş. Herşey yolundadır bebeğim iyi olsun o haberi alayım bana yeter eğer herşey yolundaysa belki cinsiyeti de sorarım bakalım o anki durumuma bağlı çünkü gittiğimde heyecandan hiçbişi soramıyom dua edin ne olur yarın size güzel haberler vereyim

hilalcim inşallah herşey yolundadır. Güzel haberlerle gel inşallah.

Özel mesaj hakkım yok canım.

Ben bir kere Özgür Derene gittim. Özel muayenehanesine. Gebelikte biraz maliyetli olacak, kan tahlilleri için hastaneye gitmem gerekecek. Aslında Zekai Tahire gitmek istiyorum ama artık istediğin doktora muayene olamıyosun. Ahmet Nuri Danışman var mesela riskli gebelik klinik şefi O da hasta bakmıyomuş. Karar veremiyorum :((

Sen kime gidiyosun, sanırım hamile değilsin şuanda değil mi?? Önerin var mı?

Son düzenleme:
tabi hilalcim dua ederim merak etme. inşallah iyidir bebeğin. rahat olmaya çalış. el dopleri ne diyor:-)nasılmış bebeğin?

heyecanım biraz azalsın diye dün gece misafirlikten geldiğim gibi hemen aldım dopleri elime ve sesi duydum biraz rahatladım tabi şimdi biraz büyümüşştr ya eli kolu organı şekillenmiştr inş. onlarda bi sorun çıkmaz ve pıtpıtları da güzel atar

maşallah çok çok iyi. biz karne almadık. bizimki kurum kreşi. meb e bağlı değil. kreş tatil de değil hatta. anaokulu diye geçiyor, diploma alacak ama karne almıyor.
teşekkür ederim güncelleme için.
Anladim cnm hayirlisi
canım nasıl oldun tekrar kan tahlili yapmayı düşünmüyormusun belki yükselmiştir.
Canim dun aksam geldi benim kirmizilarrr
gunaydın kızlar ben persembe aksamı kırmızı kartı gordum malesef.ıyı bır hafta olsun hepımıze

Hayirlisi olsun canim uzulme

Kizlar ben memlekete geldim Adanaya bir hafta felan burdayim arada girerim merak etmeyin Adanaya adimimi atar atmaz kirmizilar geldi neyseki daha cok bekletmedi

canım doğum günün kutlu olsun biz de ctesi eşimin doğum gününü kutladık onunda 26 ocak nice mutlu bebişli yıllar diliyorum

canımm tesekkur ederımm demek eşinde kova burcu tesadufe bak aynı gun.) doktora gıdıyormuşşsunn hadıı guzel haberlerını beklıoyruz canımm

pıhtılılarım bugün çok heyecanlıyım mesai bitimi randevum var tam 3 haftadır gitmedim akşam gidicem inş. herşey yolundadır bebeğim iyi olsun o haberi alayım bana yeter eğer herşey yolundaysa belki cinsiyeti de sorarım bakalım o anki durumuma bağlı çünkü gittiğimde heyecandan hiçbişi soramıyom dua edin ne olur yarın size güzel haberler vereyim

o korkuları iyi biliyorum canım Allah gönlüne göre versin bebeğinin güzel haberlerini almayı nasip etsin sana güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

heyecanım biraz azalsın diye dün gece misafirlikten geldiğim gibi hemen aldım dopleri elime ve sesi duydum biraz rahatladım tabi şimdi biraz büyümüşştr ya eli kolu organı şekillenmiştr inş. onlarda bi sorun çıkmaz ve pıtpıtları da güzel atar

inşallah canım inşallah. iyi olocak inşallah merak etme sen.en azından kalbini duymuşsun yoksa insan kafayı yer.kesin alacam o cihazdan. inşallah eli kolu herbirşeyi yerinde sağlık sıhatlidir.
yaa biz bu forum olmasa ne yapardık. hergün giriyorum. paylaşıyoruz birbirimizle rahatlıyorum. yoksa kimse anlamıyor derdinden.

pıhtılılarım bugün çok heyecanlıyım mesai bitimi randevum var tam 3 haftadır gitmedim akşam gidicem inş. Herşey yolundadır bebeğim iyi olsun o haberi alayım bana yeter eğer herşey yolundaysa belki cinsiyeti de sorarım bakalım o anki durumuma bağlı çünkü gittiğimde heyecandan hiçbişi soramıyom dua edin ne olur yarın size güzel haberler vereyim

canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin. Bekliyoruz.

ben de merak ettim. birçok bölüme muayene olacaktı. anca. gözüm yollarda kaldı benim de. aslı ateşin kaç oldu bugün?

Canim bugun atesim 36.0 oldu dune gore yukseldi, dedigin gibi, sen girebiliyorsan girermisin benimkinide tabloya, seninki ne alemde, elif gelsin.soracAm yine, ama dedigin mantikli,

Canim bugun atesim 36.0 oldu dune gore yukseldi, dedigin gibi, sen girebiliyorsan girermisin benimkinide tabloya, seninki ne alemde, elif gelsin.soracAm yine, ama dedigin mantikli,

ben denedim olmadı şifre sitiyor. elifi bekliycez şekerim:-) ama sen bugün kesin çalış:-)) işte bahsedilen yükselme bu bence. ben aynı seyirde devam ediyorum. 36,1di bugün.

Son düzenleme:
ben denedim olmadı şifre sitiyor. elifi bekliycez şekerim:-) ama sen bugün kesin çalış:-)) işte bahsedilen yükselme bu bence. ben aynı seyirde devam ediyorum. 36,1di bugün.

:)))cok komigiz ya, calisacam bugun sabahtan beri findik fistik yiyom hahaha:). Bencede pek anlamiyorum ama dedigin gibi birden yukselirse yumurtluyosun, nese kendimi strres yapmamam lazim:), bende giriyorum olmuo eliffi bekleyelim neyaplim. Senin grafigi bana msj kutuma atarmisun karsilastiracam

Canım ben 6 aydır korunmuyorum. Geçen ay Özgür hocaya gittim. Özgür hoca prof. Çok ilgili çok sakin. Benim gibi panik biri için iyi olur diye düşündüm:) kan pıhtılaşma sorunumu çok önemsemedi (mthrler heterezigot) homosistein değeri önemlidir dedi. Benim normalmiş. Bebek kaybın büyük ihtimal başka nedenledir dedi...Muayene 350 TL.
Ben nuri hocanın özel muayenesi olduğunu bilmiyordum. Aslında bir özel bir de zekai tahirden bir doktorla devam ederim diyordum ama bazıları da çok doktora gidip kafanı çok karıştırma diyor. Nuri hoca kan pıhtılaşması konusunda deneyimlimi sana ne dedi?
Bakalım hayırlısı olsun bizim için. Dua edelim birbirimize:)

Back
X