- 19 Mayıs 2019
- 152
- 50
- 48
- 40
- Konu Sahibi Pinarsudden
-
Teşekkür ederim için biraz rahatladı. 4. Gebeliğin bu defa yuzum gülsün istiyorum.Bem varım canım hamilelige engel değil . Hamile kalınca önemli oluyor . Zaten doktorun kan sulandiricilarini da vermiş . Son aya kadar kullanılıyor iğne . Hapı bi süre sonra kesiyor . Sağlıkli normal doğum yaptım . Endişe etme .
Korkmayın Allahın izniyle olur kucağınıza alırsınız . Bende korkuyordum çok . Ilk ayları atlatsanız gerisi cabuk geliyorTeşekkür ederim için biraz rahatladı. 4. Gebeliğin bu defa yuzum gülsün istiyorum.
Teşekkür ederimKorkmayın Allahın izniyle olur kucağınıza alırsınız . Bende korkuyordum çok . Ilk ayları atlatsanız gerisi cabuk geliyor
Ben3 hafta önce genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi çıktı. Şans ki hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 4 haftalık hamileyim.doktorun progestan folbiol ve coraspin verdi.ayni zamanda hibor 7500 kullanıyorum.basina gelip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
Hangi genleriniz hangi değerdi acaba? Daha önceden kaybınız olmuşmuydu? Allah uzun ömürler versin bu arada :))Ben♀ aynı ilaçları kullandım bebeğim doğdu 8 aylık şimdi. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah korkmayın
Bende de var kan pıhtılaşması 2 gebelik kaybım var doktorum ecopirin pro ya başlatmıştı bende şimdi 4 haftalık hamileyim inşaallah bu kez sağlıkla ilerler korkuyorum bi yandan. Haftaya doktora gidicem keseyi görmek için ve iğneye başlayacağız dedi doktorum3 hafta önce genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi çıktı. Şans ki hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 4 haftalık hamileyim.doktorun progestan folbiol ve coraspin verdi.ayni zamanda hibor 7500 kullanıyorum.basina gelip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
Amin Allah razı olsunHangi genleriniz hangi değerdi acaba? Daha önceden kaybınız olmuşmuydu? Allah uzun ömürler versin bu arada :))
Teşekkür ederim umarım olurBen♀ aynı ilaçları kullandım bebeğim doğdu 8 aylık şimdi. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah korkmayın
Benimki keseyi görmeden başladı.ignede o kadar zor bulunuyor ki.covidliler kullanıyormuş sanirimBende de var kan pıhtılaşması 2 gebelik kaybım var doktorum ecopirin pro ya başlatmıştı bende şimdi 4 haftalık hamileyim inşaallah bu kez sağlıkla ilerler korkuyorum bi yandan. Haftaya doktora gidicem keseyi görmek için ve iğneye başlayacağız dedi doktorum
Tşk ederim.korkumdan herşey saatlik.bir kucağıma alabilsem.birde doktor erken gelisiyor dedi. Sorun yaratır mı buEndişelenme canım, ben dahil bu sitede o kadar çok kişi var ki pıhtılaşması olup sağlıkla çocuğunu dünyaya getiren ..sen ilaçlarını düzenli kullan,aksatma ve bol bol duâ et. Allah’ın izniyle sağlıkla devam etsin inşallah
Merhaba sonucumuz aynı benim doktor da gebelik olunca başlarız dedi. Acaba bende mi başlasam diye düşünmüyor değilim. Fakat gebelik oluşmadan içince düşük ve kimyasala sebep oluyor gibi saçma sapan birşey okumuştum. Size doktor tam olarak ne dedi acaba ? Ve görüştüğünüz riskli gebelik uzmanı mıydı ?Merhaba bende iki düşükten sonra öğrendim mthfr A1298C heterozigot çıktı birkaç doktora sorduk kimi kullan dedi kimi kullanma dedi en son gittiğim doktorda coraspin verdi hamile değilim ama başladım kullanmaya hayırlısı olsun hakkımızda
O kadarını bilmiyorum inşaallah kolay bulurum adı ne kullandığınız iğneninBenimki keseyi görmeden başladı.ignede o kadar zor bulunuyor ki.covidliler kullanıyormuş sanirim
Hibor 7500 mgO kadarını bilmiyorum inşaallah kolay bulurum adı ne kullandığınız iğnenin
Korkuttun şimdi beni inşaallah kolay bulurumHibor 7500 mg
Korkuttun şimdi beni inşaallah kolay bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?