Kan pıhtılaşmasi olup hamile kalan varmi

Tamam öyle yapayım sağol

Merhaba benim hsg falan çekildi her şey yolunda çok şükür iki bebeğimi de kalbi durduğu için kaybettim evet düşüğe sebep olur ama sanırım sadece kan pıhtılaşması olmayan kadınlar için geçerli doktor bir şey demedi aslında tam olarak bir yumurta geliştirici ve folik asit olan takviye verdi birde coraspin gebelik oluşunca iğneye başlarız dedi riskli gebelik uzmanı değildi ama ilgisinden şimdilik memnunum biraz içimi rahatlattı

Reactions: JES
Bana da glmbol mu neydi öyle birşey verdi ama coraspirin falan hiç demedi. Zaten ilgisi hoşuma da gitmedi başka doktora gideceğim sanırım. Birde iğne olacak kadar değil ki heterzgot sadece ilaçla hallolur demişti bana çok enteresan ben bir başka doktora gideyim en iyisi. Çok teşekkür ederim

Bu arada hangi şehirde doktor ben bulamıyorum da

Bence de birkaç doktora sormak gerek 5 doktora sordum sanırım üçü gerek yok dedi ikisi gerek var dedi ben Kahramanmaraştayım maalesef burada da iyi bir doktor bulamadım özellikle riskli gebelik için. Genelde hep sağlıklı gebelik geçirenlere iyi bakıyorlar zaten yeni gittiğim doktor da şimdilik iyi ama buradan da sonuç alamazsam Gaziantep’e gitmeyi düşünüyorum orada bir doktor önerdiler siz hangi şehirdesiniz bu arada?

Ben Ankara’da Bolu da ve yakın şehirlerde arıyorum.

Haklısınız bende bir kaç doktor gezeceğim böyle olmuyor çünkü farkındayım.

Özele gittim yine de memnun kalmadım. Devlette riskli gebelik uzmanı var oraya gideceğim mecbur. 4 özel hastane de de bir riskli gebelik uzmanı olmaz mı ya böyle de rezillik maaalesef

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Hangi şartlarda pıhtılaşma dedi benim sonucum da şu şekilde

Eklentiler

• D493CA8A-1667-4BD6-B7F6-849AFC866552.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 272
Gaziantep’te hangi doktoru önerdiler size acaba benim de bir dış gebelik bir düşüğüm var kan testi yaptırıp doktora gideceğim Yardımcı olursanız sevinirim

Gaziantep’te hangi doktoru önerdiler size acaba benim de bir dış gebelik bir düşüğüm var kan testi yaptırıp doktora gideceğim Yardımcı olursanız sevinirim
Hatırlamıyorum adını maalesef ama araştırırsanız bulursunuz iyi doktorlar var Antep’te

Merhaba bende suan 4 haftalık hamileyim gunde bir tane coraspirin bir 4000 lik enox igne ve diofol folik asit kullaniyorum. Insallah sağlıkla kucağımıza aliriz bebeklerimizi

Merhaba arkadaşlar cok uzgunum 10 haftalik hamileydim bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum coraspin ve progestan fitil kullaniyordum doktorum coraspinin yeterli gelmedigini ve bidahaki hamileligimde doguma kadar igne kullanacagimi soyledi ve genetik bolumunde kan pihtilasmasi testi yaptirmami istedi sizinde tecrubelerinizi merak ediyorum nasil bir yol izlediniz daha sali gunu kurtaj oldum3 hafta sonra genetige gidip tahlil yaptiricam igne kullanip saglikli kucagina alan varmi

Merhaba bende suan 4 haftalık hamileyim gunde bir tane coraspirin bir 4000 lik enox igne ve diofol folik asit kullaniyorum. Insallah sağlıkla kucağımıza aliriz bebeklerimizi
pihtilasma genetikmi hangi gende

diofolun uzerinde sarimsi lekelee varmi sandik lekesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…