- 17 Aralık 2019
- 391
- 301
- 33
- Konu Sahibi Pinarsudden
-
Tamam öyle yapayım sağolKorkacaka bişey yok aslında ben her yerde aradım yirmi kutu yok dediler.farkli doz veya farklı marka vermek istediler. En son doktorlar konustum kendine yakın bı eczane varmış orda. Buldum . Muhtemelen doktor eczaneyi biliyordur. Yazarsa hangi eczaneden alabilirim,çok zor bulunuyormus diye sorun
Merhaba benim hsg falan çekildi her şey yolunda çok şükür iki bebeğimi de kalbi durduğu için kaybettim evet düşüğe sebep olur ama sanırım sadece kan pıhtılaşması olmayan kadınlar için geçerli doktor bir şey demedi aslında tam olarak bir yumurta geliştirici ve folik asit olan takviye verdi birde coraspin gebelik oluşunca iğneye başlarız dedi riskli gebelik uzmanı değildi ama ilgisinden şimdilik memnunum biraz içimi rahatlattıMerhaba sonucumuz aynı benim doktor da gebelik olunca başlarız dedi. Acaba bende mi başlasam diye düşünmüyor değilim. Fakat gebelik oluşmadan içince düşük ve kimyasala sebep oluyor gibi saçma sapan birşey okumuştum. Size doktor tam olarak ne dedi acaba ? Ve görüştüğünüz riskli gebelik uzmanı mıydı ?
Bana da glmbol mu neydi öyle birşey verdi ama coraspirin falan hiç demedi. Zaten ilgisi hoşuma da gitmedi başka doktora gideceğim sanırım. Birde iğne olacak kadar değil ki heterzgot sadece ilaçla hallolur demişti banaMerhaba benim hsg falan çekildi her şey yolunda çok şükür iki bebeğimi de kalbi durduğu için kaybettim evet düşüğe sebep olur ama sanırım sadece kan pıhtılaşması olmayan kadınlar için geçerli doktor bir şey demedi aslında tam olarak bir yumurta geliştirici ve folik asit olan takviye verdi birde coraspin gebelik oluşunca iğneye başlarız dedi riskli gebelik uzmanı değildi ama ilgisinden şimdilik memnunum biraz içimi rahatlattı
Bence de birkaç doktora sormak gerek 5 doktora sordum sanırım üçü gerek yok dedi ikisi gerek var dedi ben Kahramanmaraştayım maalesef burada da iyi bir doktor bulamadım özellikle riskli gebelik için. Genelde hep sağlıklı gebelik geçirenlere iyi bakıyorlar zatenBana da glmbol mu neydi öyle birşey verdi ama coraspirin falan hiç demedi. Zaten ilgisi hoşuma da gitmedi başka doktora gideceğim sanırım. Birde iğne olacak kadar değil ki heterzgot sadece ilaçla hallolur demişti banaçok enteresan ben bir başka doktora gideyim en iyisi. Çok teşekkür ederim
Bu arada hangi şehirde doktor ben bulamıyorum da
Ben Ankara’da Bolu da ve yakın şehirlerde arıyorum.Bence de birkaç doktora sormak gerek 5 doktora sordum sanırım üçü gerek yok dedi ikisi gerek var dedi ben Kahramanmaraştayım maalesef burada da iyi bir doktor bulamadım özellikle riskli gebelik için. Genelde hep sağlıklı gebelik geçirenlere iyi bakıyorlar zatenyeni gittiğim doktor da şimdilik iyi ama buradan da sonuç alamazsam Gaziantep’e gitmeyi düşünüyorum orada bir doktor önerdiler siz hangi şehirdesiniz bu arada?
Hayırlısı bakalım bulursunuz inşallah Rabbim gönlümüze göre versinBen Ankara’da Bolu da ve yakın şehirlerde arıyorum.
Hangi şartlarda pıhtılaşma dedi benim sonucum da şu şekilde3 hafta önce genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi çıktı. Şans ki hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 4 haftalık hamileyim.doktorun progestan folbiol ve coraspin verdi.ayni zamanda hibor 7500 kullanıyorum.basina gelip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
Benim sadece mthfr heterozigot diğerleri normalHangi şartlarda pıhtılaşma dedi benim sonucum da şu şekilde
İğnede mi kullanıyorsunuzBenim sadece mthfr heterozigot diğerleri normal
İgneyide coraspin de kestim kese gelişmiyor.vucudun kendi atmasini bekliyoruz.carsambaya kadar düşmezse kürtaj olacağım maalesefİğnede mi kullanıyorsunuz
Çok geçmiş olsunİgneyide coraspin de kestim kese gelişmiyor.vucudun kendi atmasini bekliyoruz.carsambaya kadar düşmezse kürtaj olacağım maalesef
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Gaziantep’te hangi doktoru önerdiler size acaba benim de bir dış gebelik bir düşüğüm var kan testi yaptırıp doktora gideceğim Yardımcı olursanız sevinirimBence de birkaç doktora sormak gerek 5 doktora sordum sanırım üçü gerek yok dedi ikisi gerek var dedi ben Kahramanmaraştayım maalesef burada da iyi bir doktor bulamadım özellikle riskli gebelik için. Genelde hep sağlıklı gebelik geçirenlere iyi bakıyorlar zatenyeni gittiğim doktor da şimdilik iyi ama buradan da sonuç alamazsam Gaziantep’e gitmeyi düşünüyorum orada bir doktor önerdiler siz hangi şehirdesiniz bu arada?
Hatırlamıyorum adını maalesef ama araştırırsanız bulursunuz iyi doktorlar var Antep’teGaziantep’te hangi doktoru önerdiler size acaba benim de bir dış gebelik bir düşüğüm var kan testi yaptırıp doktora gideceğim Yardımcı olursanız sevinirim
Bende kan pıhtilasmasi cikti lupus 1.4 iyi bir doktor oneriniz varmi kadin dogum doktoruHatırlamıyorum adını maalesef ama araştırırsanız bulursunuz iyi doktorlar var Antep’te
pihtilasma genetikmi hangi gendeMerhaba bende suan 4 haftalık hamileyim gunde bir tane coraspirin bir 4000 lik enox igne ve diofol folik asit kullaniyorum. Insallah sağlıkla kucağımıza aliriz bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?