Kan pıhtılaşması testi ve düşükler

Yani kötü mü bu peki chat gbt sordugumda orta riskli yazıyordu tedavi edilebilir hamile kalabilir miyim yani daha doğrusu kalırsamda tekrardan düşük olur mu
Hamile kalabilirsiniz tabi ki. Benim üç genim heterazigot cikti. Gebelik dusunmeye basladigimda her gun corapirin 100mg kan sulandirici hap kullaniyordum. Daha sonra hamile kalinca hem hap+hep igneye gectim oksapar 0,4luk kullaniyorum. Gozun hic korkmasin. Sagliklicakla bebegini kucagina alirsin insallah :)

Ayni degerlerimiz heterezigot. Ben gebelik oncesinde kan sulandirici hap kullandim. Gebe oldugumu ogrenir ogrenmez de igne+hap olarak devam ettim

Tüp bebek transfer aşamasındaym ısrarlarımla corasprin verdiler hamile kalır kalmaz da inşallah perinatolog gidicm çünkü iğneye gerek yok dedi doktor
İnsallah rabbim hayirlisiyla bir evlat nasip eder. 3 doktora gittim ben gorus almak icin daha once 1i igneyi gereksiz buldu 2si kesinlikle kullanmalisin dedi. Hematoloji doktoruna gittim o da kullanmalisin dedigi icin kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…