- 15 Temmuz 2016
- 8.685
- 14.679
- 248
- Konu Sahibi hayatyolcusuyum
-
Amin canım amin.Cok gecmis olsun insallah cikar ya
Benim raporum var ücretsiz ve 3 aylık birden alabiliyorum.Merhaba arkadaşlar benimde 27, haftalık kaybım var sonra yaptırdığım testlerde pıhtılaşmamı öğrendim şimdi iğne + coraspin kullanıyorum.... Ama insanın içi tabi hep şüphede kalıyo rabbime emanet edip şuanki yavrumuda sağ salim kucağıma almak istiyorum... Rabbim hepinizin yardımcısı olsun iğne bulmakta güçlük çekiyomusunuz şuan sıkıntı olduğu söyleniyor benim 2 kutu kaldı tedirginim
Benimde 3 aylık canım raporum 3 ayda bir alıyorum ama şuan yeni reçete almaya giden herkes sorun var diyo covidde de kullanıyormuş ben 2. 5 ay önce aldığım da bile sıkıntı vardı uyarmışlardı zatenBenim raporum var ücretsiz ve 3 aylık birden alabiliyorum.
Hiç duymadım iğne sorunu olduğunu, geçen sene sıkıntı vardı fakat devlet sıkıntıyı giderdi fiyatta anlaştılar.
Bu sene sorun yaşanmadı.
Eczanelerde iğne var.
İstanbul'damısın?Benimde 3 aylık canım raporum 3 ayda bir alıyorum ama şuan yeni reçete almaya giden herkes sorun var diyo covidde de kullanıyormuş ben 2. 5 ay önce aldığım da bile sıkıntı vardı uyarmışlardı zaten
Korona tedavisinde de kullanıldığı için eczane ve depolarda sıkıntı oluyor. Raporunuz varsa şimdiden alın elinizde bulunsunBenim raporum var ücretsiz ve 3 aylık birden alabiliyorum.
Hiç duymadım iğne sorunu olduğunu, geçen sene sıkıntı vardı fakat devlet sıkıntıyı giderdi fiyatta anlaştılar.
Bu sene sorun yaşanmadı.
Eczanelerde iğne var.
Korona tedavisinde de kullanıldığı için eczane ve depolarda döküntü oluyor, raporunuz varsa şimdiden alınMerhaba arkadaşlar benimde 27, haftalık kaybım var sonra yaptırdığım testlerde pıhtılaşmamı öğrendim şimdi iğne + coraspin kullanıyorum.... Ama insanın içi tabi hep şüphede kalıyo rabbime emanet edip şuanki yavrumuda sağ salim kucağıma almak istiyorum... Rabbim hepinizin yardımcısı olsun iğne bulmakta güçlük çekiyomusunuz şuan sıkıntı olduğu söyleniyor benim 2 kutu kaldı tedirginim
Eczacımı aradım şimdi sıkıntı yok dedi.Korona tedavisinde de kullanıldığı için eczane ve depolarda sıkıntı oluyor. Raporunuz varsa şimdiden alın elinizde bulunsun
Bende bulmakta sıkıntı yasiyrm,bir kutu kaldi elimde dedigimde eczzaci ona sukur et diyor,bende cok tedirginimBenim raporum var ücretsiz ve 3 aylık birden alabiliyorum.
Bu sene sorun yaşanmadı.
Eczanelerde iğne var.
Bende ayni durumdaayimm bir kutu bir kutu zarzor veriolar,biran once hallolur insallahMerhaba arkadaşlar benimde 27, haftalık kaybım var sonra yaptırdığım testlerde pıhtılaşmamı öğrendim şimdi iğne + coraspin kullanıyorum.... Ama insanın içi tabi hep şüphede kalıyo rabbime emanet edip şuanki yavrumuda sağ salim kucağıma almak istiyorum... Rabbim hepinizin yardımcısı olsun iğne bulmakta güçlük çekiyomusunuz şuan sıkıntı olduğu söyleniyor benim 2 kutu kaldı tedirginim
Valla eczacim size gönderir kargoyla ücreti ne ise hesaba yollarsiniz isterseniz ben ilaçları alır kargoyla yollarım size evim eczaneye çok yakın. Bı kaç metre.Bende bulmakta sıkıntı yasiyrm,bir kutu kaldi elimde dedigimde eczzaci ona sukur et diyor,bende cok tedirginim
Beni kadın doğum doktorum yönlendirmişti ama özelde yaptırdım ben. Özeldeyse kendiniz yaptırırsınız ama devlette doktorunuzun yönlendirmesini isteyebilirlerArkadaşlar genetık test veya kan pıhtılaşması ıcın ılkonce kadın doğumamı gıtmek gerekıyor.yoksa kendımız genetık bölümüne gıdıp su kadar düsük yaşadım test yaptırmak istiyorum deyıp yaptırabılıyormuyuz bılgısı olan var mı acaba teşekkürler
Tesekkurederım regl günü falan olmasına gerek yok demı herhangı bır gun yapılabılıyor mu testBeni kadın doğum doktorum yönlendirmişti ama özelde yaptırdım ben. Özeldeyse kendiniz yaptırırsınız ama devlette doktorunuzun yönlendirmesini isteyebilirler
Yok hayır herhangi bir gün yapılır, kan alıp genetik laboratuvara gönderiyorlar.Tesekkurederım regl günü falan olmasına gerek yok demı herhangı bır gun yapılabılıyor mu test
Bugün benimde kan testimde pıhtılaşma çıktı seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla hepimiz anne oluruzAyy ne güzel Allah kalbine göre vermiş kendimin olmuş gibi sevindim :)) bu psikoloji gerçekten çok zor kalbim ağrıyo resmen bu saat oldu uyuyamadım
Hamileyim ben canim 4 haftalık tedaviye başladık iğne ve hap insallah sağlıkla ilerlerBugün benimde kan testimde pıhtılaşma çıktı seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla hepimiz anne oluruz
Ben çok zorlanıyorum iğne bulmakta benimki hibor 5000 lik banada Yardımcı olabilirmisin bide reçeteye ne kadar yazıldıysa o kadarmı alabiliyoruzValla eczacim size gönderir kargoyla ücreti ne ise hesaba yollarsiniz isterseniz ben ilaçları alır kargoyla yollarım size evim eczaneye çok yakın. Bı kaç metre.
Sıkma canını.
Raporun var mı canım ?Ben çok zorlanıyorum iğne bulmakta benimki hibor 5000 lik banada Yardımcı olabilirmisin bide reçeteye ne kadar yazıldıysa o kadarmı alabiliyoruz
Raporum var canim yeni aldım 15 Kutu yazmış doktor birşekil bulduk bundan sonrası için sağlık ocağında 3 aylık yazdırabilirmiyim yazdırınca yardımcı olabilirmisin canim iğne için duacın olurumRaporun var mı canım ?
Raporun varsa 3 aylık iğne yazdırabiliyorsun.
Yok ise bildiğim kadarıyla 2 haftalık yazıyorlar galiba.
İki tane eczacı tanıdığım var canım sorayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?