- 12 Şubat 2020
- 137
- 36
- 48
- 40
- Konu Sahibi hayatyolcusuyum
-
Merhaba mutasyonlarımız aynı bende düşünüyorum da öncesinde coraspin kullandınız mi hamile kalmadan önce deneme aşamasında falan ?Bende mthfr 677’ ye ilaveten mthfr 1298 ve pai 4g/5g heterozigot mutasyon var. İki düştüğüm oldu Sonra iğne ve coraspin kullandım sağlıkla doğdu . Sizinki çok ağır değil ama düşük yaşadıysanız kullanın bence, bana bile bazıları kullan bazıları gerek yok dedi ama sonra doğru doktoru buldum o da teorik ve pratik her zaman aynı olmaz kayıplar varsa kullanılmalı demişti.
Ben aşılama tedavisi ile hamile kaldım, doktorum hamilelik öncesi değil, hamile kaldiktan sonra coraspin ve iğne başlattı.Mrb peki hamilelik öncesi veya hamilelik deneme aşamasında coraspin hap kullandınız mi olurda hamile kalırsam diye deneme aşamasındayız kullansam sorun olur mu bilemiyorum ?
İlk bebekten önce coraspin kullanıyordum ve folik asit. İkinci gebelik sürpriz olduğu için kullanmıyordum hiç bir şey öğrenir öğrenmez başladık.Merhaba mutasyonlarımız aynı bende düşünüyorum da öncesinde coraspin kullandınız mi hamile kalmadan önce deneme aşamasında falan ?
Çok teşekkürler Allahım saglikla kucağınıza almayı nasip etsinİlk bebekten önce coraspin kullanıyordum ve folik asit. İkinci gebelik sürpriz olduğu için kullanmıyordum hiç bir şey öğrenir öğrenmez başladık.
Rica ederim.Teşekkür ederim cevabınız için ben de sadece iğne kullanıyorum..İğne yanında Aspirin kullananları da okuduğum için cevabınız dikkatimi çekti. Peki kaçlık iğne kullanıyorsunuz?
Bu konuyu iyi bilmek gerekir ki ben çok iyi biliyorum.
Hangi genleriniz bozuk ve bozuk olan genlerinizi ve heterozigot mu homozigot mi yazarmısınız.
Faktör v Leiden ve pai genlerinde sorun var mı?
Ciddi düzey yazmışsınız kan akışkanlığınız nasıl testlerde sonuç ne çıkıyor.
Protrombin zamanı kan akış sonucu kaç kan testlerinde?
Birde bebeğe kan giden ana damarlar da hamileliğiniz de kan akışı nasıldı?
ACE reseptörü enzimle ilgili bilgim yok, devlet en önemli 6 gene bakıyor itgb yi hiç araştırmadim bilmiyorum.Mtfhr a1298c heterozigot
Pai 5g 5g
Itgb heterozigot
Birde bunu bilmiyorum bir sorunmu ama ACE ins/del yazıyor.
2 bos gebeligim var simdi üçüncü gebeligim. Öğrendiğimden beri. Cor aspirin ve keseyi gordugumzden beri igne kullanıyorum. Bu genler sizce sıkıntı mi ? Birde bebegimi bu sefer gördüm kalbi bile atıyor
ACE reseptörü enzimle ilgili bilgim yok, devlet en önemli 6 gene bakıyor itgb yi hiç araştırmadim bilmiyorum.
Pai 5g/5g normal de yanında bişey yazıyor mu?
1298 ve 677 genleri B12 ve folik asit üretimde sıkıntı olduğu için sentez problemi yapıyor bı iki gende yanında sıkıntılı olunca sorun oluyor.
B12 ve folik asit alıyorum ben ömür boyu alıcam vücudum üretmiyor.
Baktır ikisine düşük olursa birinden biri mutlaka ikisini birden al tamam mi?
Sentez problemi damarlarda soruna neden oluyor.
Bos gebeligin bunlarla birebir ilgisi yok canım içini ferah tut.
Bı çok nedeni var
Yanlız doktorun bunlari istedi ise çok iyi bı hekim söyliyeyim essegini sağlam kazığa bağlamış resme
İğneyle coraspin sorunsuz bebeğe kan gitmesini sağlar ve 9 ay 10 gün sonra meleğin kucaginda
5 g 5 g dışında birşey yazmıyor. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederimACE reseptörü enzimle ilgili bilgim yok, devlet en önemli 6 gene bakıyor itgb yi hiç araştırmadim bilmiyorum.
1298 ve 677 genleri B12 ve folik asit üretimde sıkıntı olduğu için sentez problemi yapıyor bı iki gende yanında sıkıntılı olunca sorun oluyor.
Bı çok nedeni var
Yanlız doktorun bunlari istedi ise çok iyi bı hekim söyliyeyim essegini sağlam kazığa bağlamış resmen
İğneyle coraspin sorunsuz bebeğe kan gitmesini sağlar ve 9 ay 10 gün sonra meleğin kucaginda
5 g 5 g dışında birşey yazmıyor. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederimçok ictensiniz
Valla 12 li trombofili yaptirdi devletta sanirim 6 li bakıyorlar anladığım kadarıyla.
Foktorum izmir egepol hastanesi Bülent Turgut ay 6 yıldır doktorum.Cok memnunum kendisinden. Hem folik asit hem kan sulandirici igne, coraspirin, progestan kullanıyorum. Şükür bebegimi gördüm kalp atışını duydum. İğneden çok korkan bir insanım ama ona rağmen şimdi 9 ay bu iğneleri olmaya razıyım
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Devlet en önemli 6 gene bakıyor cnm.
Hiç stres yapma bak gör alacaksın bebegini kucağına.
Stren yapma,seni geren insanlardan uzak dur, progesteron fitil atınca on dakka yat. İyice erisin sonra evde on dakika yürü etkisi daha iyi oluyor.
[/QUOT
Devlet en önemli 6 gene bakıyor cnm.
Hiç stres yapma bak gör alacaksın bebegini kucağına.
Stren yapma,seni geren insanlardan uzak dur, progesteron fitil atınca on dakka yat. İyice erisin sonra evde on dakika yürü etkisi daha iyi oluyor.
Ben fitili vajinal gece yatarken aliyorum ama aldıktan sonra hic kalkmiyorum.
İyi dilekleriniz icin cok cok teşekkürler
Öyle bi zevkle yapıyorsun ki inan saati gelince,allah yardim etsin bir daha yasatmasin biranevvel saglikli hayirli evlatlar nasip etsinDoktor Bana gebe kalmaya engel değil bu durum dedi ama bilemiyoruzki nasip 3 ay denedik ilkini öyle olmuştu Onuda kaybettik bu nasıl olucak bilmiyorum iğneden korkarım ama sağlıklı olsunda ignedende korkmuyorum çünkü içim yana yana kaybettim bebeğimi
4 aylik olunca bana biraktirdi siz kac aylıksınizTamam canım gece alıyorsan sadece bende öyle yapıyorum.
Ben hem gece hem gündüz aldığım için
Benimkilerde bos gebelikti ikisi,kimi doktor alakali kimi degil dedi, en son bi dok. Igne aspirin kullanmalısın dedi 3.kurtajdan snra tekrar hamile kalinca hemen baslatti simdi 22 haft. Oldu rabbim in izniyle ,yinede saglikli cocgun var denk gelmistir ust uste diyen doktorlara kızmıyor degilim.ama hersey kismet tabiACE reseptörü enzimle ilgili bilgim yok, devlet en önemli 6 gene bakıyor itgb yi hiç araştırmadim bilmiyorum.
Bı çok nedeni var
Yanlız doktorun bunlari istedi ise çok iyi bı hekim söyliyeyim essegini sağlam kazığa bağlamış resmen
Ben aslında ne iğne ne fitil kullandım bu sefer.4 aylik olunca bana biraktirdi siz kac aylıksıniz
Himm anladim,benim dusuklerim oldugu icin baslatmisti,cok gecmis olsun sag salim kucaginiza almayi nasip etsinBen aslında ne iğne ne fitil kullandım bu sefer.
Fakat plesanta altta olduğu için geçen hafta başlattı doktorum.
İki hafta kullan dedi.
Ama iğne plesanta yukarı çıkana kadar devam edecek sanırım.
Amin cok saol.Himm anladim,benim dusuklerim oldugu icin baslatmisti,cok gecmis olsun sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Kimi kadın kan sorununu bilmeden, gen sorunlarını bilmeden çocuklarını sağlıklı doğuruyormuş.Benimkilerde bos gebelikti ikisi,kimi doktor alakali kimi degil dedi, en son bi dok. Igne aspirin kullanmalısın dedi 3.kurtajdan snra tekrar hamile kalinca hemen baslatti simdi 22 haft. Oldu rabbim in izniyle ,yinede saglikli cocgun var denk gelmistir ust uste diyen doktorlara kızmıyor degilim.ama hersey kismet tabi
Cok gecmis olsun insallah cikar yaAmin cok saol.
Anladım ben yarın 23 haftalık olucam Allah'ın izniyle.
İyiydi herşey dönmeyip plesanta altta olunca başladı doktorum.
Çok rahatsız edici bı durum çok zorluyor. İnşallah yukarı çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?