- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
peki çozumu yok mu canmmbaşka sorun yok ki canım pkolularda düşük riski çok çok yüksek
Var ideal kiloya düşüp kan şekerini dengelemek, yüksek ya da düşük hormonları düzenlemek.peki çozumu yok mu canmm
canm doktrlar hep oyle der. Benim de ilk duşuğumde doktr aynen oyle dedi hatta 2. Duşuğumde bile araştırmaya gonullu değildilerben kendi çabalarımla oğrendim.. Bence bi doktra git ve 2 duşuk yaptığını soyle (çunku 1 duşuğu onemsemiolar) ve mutlaka araştır. Trombofili paneli diyebi test varonunla oğrenilio pıhtılaşma. Eğer sende pıhtı varsa bundan sonraki tum gebeliklerinde % 80 duşer. Mutlakaaraştırrkan pıhtılaşması olduğu nasıl anlaşılıyor bende geçen hafta 6 haftalıkken düşük yaptım doktorum ilk gebelik kendiliğinden düşük olduğu için şuan herhangi bir teste gerek yok genelde kromozom sayısı eksik olan sağlıksız bebekleri vücut kendiliğinden dışarı atıyor dedi
teşekkür ederim ikazınız için biraz kendmi toparlıyım bir süre çocuk düşünemicem bu psikolojiyle iyi bir check up ve bahsettiğiniz testten yaptırıcamcanm doktrlar hep oyle der. Benim de ilk duşuğumde doktr aynen oyle dedi hatta 2. Duşuğumde bile araştırmaya gonullu değildilerben kendi çabalarımla oğrendim.. Bence bi doktra git ve 2 duşuk yaptığını soyle (çunku 1 duşuğu onemsemiolar) ve mutlaka araştır. Trombofili paneli diyebi test varonunla oğrenilio pıhtılaşma. Eğer sende pıhtı varsa bundan sonraki tum gebeliklerinde % 80 duşer. Mutlakaaraştırr
duşukten sonra mı bu değer canm..kızlar merhaba şimdi doktordan geldim
kan pıhtılaşma testimi gösterdim ve evet pıhtılaşma yüzünden kaybettim bebeklerimi
Doktora anlattım hcg değerim 11.89 çıktı dedim
bana bu değerin önemli olmadığını söyledi bende tekrar yaptırdım 3 gün sonra dedim ve
bana 'evet bu önemli sonuç ne çıtı dedi'
12 gibi çıktı yani artma 1 değer bile değil dedim
ve doktor bana önemli bir değer olmadığınısöyledi
Ayrıca mayısa kadar korunmam gerektiğini(kürtajın üstünden 3 adet geçsin dedi)
mayıs gibi gel tedaviye başlayalım dedi.
sonrasında da inş bebeğim olur
malesef devam ediyor canm ama risk%30 lara duşuyor. Yani iğneler sayesinde birsuru kişi bebeğine kavuşnuşArkadaşlar pıhtılaşmada iğnelere rağmen risk devam ediyor mu yani tam anlamıyla bu iğnelere güvenmelimiyim?
evet düşükten yaklaşık 6 hafta sonraduşukten sonra mı bu değer canm..
6 hafta fazlaymış. Hamile olmiyasın. 1-2 hafta olsa daha yeni sıfırlanıodur derdim canmevet düşükten yaklaşık 6 hafta sonra
6 hafta fazlaymış. Hamile olmiyasın. 1-2 hafta olsa daha yeni sıfırlanıodur derdim canm
peki sonradan tekrarlamadın mı. Belki yeni oluşmuş bir gebeliktr canmdoktor 11 in bişey ifade etmediğini söyledi
belkide kimyasaldır.
bilmiyorum ya kafam karışık aslında
canım geçen çarşamba ilk yaptırdım 11.86peki sonradan tekrarlamadın mı. Belki yeni oluşmuş bir gebeliktr canm
3 gun içerisinde 2 katı artması gerekirdi. Umarım sağlıklı bi geveliktr. Sanki kimyasal gibime geldicanım geçen çarşamba ilk yaptırdım 11.86
cumartesi yani 3gün sonra 12.1 gibi(tam hatırlamıyorum) çıktı
ayın 3 ü gibi adet olmam gerek
3 üne kadar beklicem
olmazsa yeniden test yaptırıcam
sence ne yapmalıyım? fikirlere ihtiyacım var yaa
3 gun içerisinde 2 katı artması gerekirdi. Umarım sağlıklı bi geveliktr. Sanki kimyasal gibime geldi[/QU
bilmiyorum belkide gebe değilimdir.
senin kaçıncı kaybın canm. Sebebi neymiş oğrenebişdin mi. Pıhtılaşma mıbilmiyorum belkide gebe değilimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?