kan pıhtılaşması ve düşuk

günaydın kızlar.dün gittim kontrole klomen kullanmıştım pek işe yaramamış.başka bi iğne yazdı yumurtlama için 4 tane onları yaptırıp pazartesi kontrole gidicem.

kan pıhtılaşması olduğu nasıl anlaşılıyor bende geçen hafta 6 haftalıkken düşük yaptım doktorum ilk gebelik kendiliğinden düşük olduğu için şuan herhangi bir teste gerek yok genelde kromozom sayısı eksik olan sağlıksız bebekleri vücut kendiliğinden dışarı atıyor dedi

canm doktrlar hep oyle der. Benim de ilk duşuğumde doktr aynen oyle dedi hatta 2. Duşuğumde bile araştırmaya gonullu değildilerben kendi çabalarımla oğrendim.. Bence bi doktra git ve 2 duşuk yaptığını soyle (çunku 1 duşuğu onemsemiolar) ve mutlaka araştır. Trombofili paneli diyebi test varonunla oğrenilio pıhtılaşma. Eğer sende pıhtı varsa bundan sonraki tum gebeliklerinde % 80 duşer. Mutlakaaraştırr

teşekkür ederim ikazınız için biraz kendmi toparlıyım bir süre çocuk düşünemicem bu psikolojiyle iyi bir check up ve bahsettiğiniz testten yaptırıcam

kızlar merhaba şimdi doktordan geldim
kan pıhtılaşma testimi gösterdim ve evet pıhtılaşma yüzünden kaybettim bebeklerimi
Doktora anlattım hcg değerim 11.89 çıktı dedim
bana bu değerin önemli olmadığını söyledi bende tekrar yaptırdım 3 gün sonra dedim ve
bana 'evet bu önemli sonuç ne çıtı dedi'
12 gibi çıktı yani artma 1 değer bile değil dedim
ve doktor bana önemli bir değer olmadığınısöyledi
Ayrıca mayısa kadar korunmam gerektiğini(kürtajın üstünden 3 adet geçsin dedi)
mayıs gibi gel tedaviye başlayalım dedi.
sonrasında da inş bebeğim olur

duşukten sonra mı bu değer canm..

belki canım
bu hfta tekrar yaptırıcam zaten ama sanmam
hamile olduğumu.çünkü ilk hamileliğimdeki
gibi belirtiler yok
hatta hiç belirti yok
bakalım 3 ü gibi adet olmam gerek
Allah hayırlısı versin bakalım

peki sonradan tekrarlamadın mı. Belki yeni oluşmuş bir gebeliktr canm
canım geçen çarşamba ilk yaptırdım 11.86
cumartesi yani 3gün sonra 12.1 gibi(tam hatırlamıyorum) çıktı
ayın 3 ü gibi adet olmam gerek
3 üne kadar beklicem
olmazsa yeniden test yaptırıcam
sence ne yapmalıyım? fikirlere ihtiyacım var yaa

3 gun içerisinde 2 katı artması gerekirdi. Umarım sağlıklı bi geveliktr. Sanki kimyasal gibime geldi

canım ya ilk gebeliğimdi ikiz kızlarım olacaktı
kan pıhtılaşması
sonuçlar bugün çıktı.
doktor özellikle 2 ay korun sonrada tedaviye başlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…