- 16 Aralık 2014
- 200
- 113
- 53
- 35
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Cnm ben 3 kez hamile kaldim 1. Dis gebelik 2. Normaldi fakat kalp atisi durdu 3. Kimysaldi malesef insallah bundan sonra rabbim yuzumuzu guldururrabbim tez zamnda nasib etsin cnm. Hiç gebe kalmışmıydın sen
ya niye şu kürtajı anesteziyle yapmazlar. birde bunun acısını neden çektiriler ? ben anlamıyorum. ben genel anestezi ile olmuştum geçen yıl ama bi ara uyanır gibi oldum ve dayanamıyorum dediğimi ve o acıyı 2-3 saniyeliğine yaşadım. sonra tekrar uyudum. beni uyutmasalardı rüyalarıma girerdi ve hiç unutamazdım, dr. lardan daha çok nefret ederdim. çok mu zor anestezi ile yapmak bu işiBu arada benim ilk düşüğümde sancıdan dolayı düştü bebeğim ama o zaman parça kalmamıştı. İkizlerimin kalpleri durunca sunni sancıyla doğum yaptım ama malesef içimde büyük bir parça kaldı ve mecburen kürtaja girdim. O nedir ya diri diri ölmek gibi. 120 ye kadar say bitmiş olcak dedi doktor ama 250yi geçtik bitmedi paramparça oldum resmen
çok sağol canım bilgi verdiğin için. inan şu süreçte 4 dr. a gittim. cuma günü 300 tl vererek bi dr.a gittim ve hemen pazartesi gel kürtaj yapalım dedi. halbuki cuma gününe kadar değerler çok ta anormal değildi. cumadan itibaren çok azaldı. ozaman dertlerinin para olduğunu anladım işte. birdaha asla gitmem ona. sonuçta bir değer daha alalım diyebilirdi. artık nefret ettim herşeyden. ne devlet ne özel dr.lara güvenmiyorumcnm ozelde para için kadın doğumda da doktorlar o alanda kendilerini ilerletmek için ve onlara gore daha kolay olduğu için kurtj derler. Sen kendin ilaçla duşurmek,istiyorum de ve ısrar et. Hem kese de kuçuk çok rahat atlatırsın. Bak ben ilk gebeliğimde bebeğimn kalbi durduğu için vajinadan ilaç alarak duşurdum hastanede. İkinci gebeliğimde de kendiliğinden duştu ve duşkten bi gun sonra doktr içerde parça kalmış kurtajla temizlemeliyim dedi. Bn kesinlikle istemiyorum deyince ağızdan hap verdi kalan parçalarda oyle duştu.. Kesinlikle kurtaj olmaa
bazen progesteron eksikliğinden olabiliyor canım amayinede başka bi dr.a git derim. çünkü belki iğne kullanman gerekir. pıhtılaşma normalde olmayan insanda bile gebelik te 2-3 katı artıyor. yani sende zaten pıhtılaşma var, gebelik dahada tetikliyor. bi başka dr.a görün derim ama çok endişelnme söylediklerimden tedbir al diye söyledim canım. sağlıcakla kal...Merhaba kızlar benim de 2 düşüğüm var su an yine hamileyim bütün testlerimi yaptırdım kan pihtilasmasi var ama cok dusuk düzeyde dediler sadece Coraspirin kullanıyorum iğne vermedi doktor ama dün Başlayan suan koyu kahve devam eden bir kanama var.. Doktora gittim kalp atışları guzel herhangi bir kanama alanı da görünmüyor dedi.. Peki bu kan ne??
dış gebelik olmasında bidaha canım ne olursa olsun. hiç biri olmasın tabikide dış gebelik o en zoru.Cnm ben 3 kez hamile kaldim 1. Dis gebelik 2. Normaldi fakat kalp atisi durdu 3. Kimysaldi malesef insallah bundan sonra rabbim yuzumuzu guldurur
Aynen cnm cok ve uzun bi surec cnm allah kimseye yasatmasin benim igneyle sonlandi.. rahim filmide cekildim cok sukur temiz acik cikti enfeksiyondan olmus megersedış gebelik olmasında bidaha canım ne olursa olsun. hiç biri olmasın tabikide dış gebelik o en zoru.
Bencede bir doktora git allah gostermesin dusun tehliken olmasin extra kanama durdurucu ilac fkn vermedimi doktorMerhaba kızlar benim de 2 düşüğüm var su an yine hamileyim bütün testlerimi yaptırdım kan pihtilasmasi var ama cok dusuk düzeyde dediler sadece Coraspirin kullanıyorum iğne vermedi doktor ama dün Başlayan suan koyu kahve devam eden bir kanama var.. Doktora gittim kalp atışları guzel herhangi bir kanama alanı da görünmüyor dedi.. Peki bu kan ne??
bendede şüpheleniyolar ama sağlıksız rahim içi gebelik te olbilir dediler. önce kürtaj değer düşmezse iğne dediler. ama bence rahim içi gebelik ve kendi düşsün diye umut ediyorum. düşmüyor. artık dr.a git gel bıktım hiç bişi yapmıyolar bekletmekten başka.Aynen cnm cok ve uzun bi surec cnm allah kimseye yasatmasin benim igneyle sonlandi.. rahim filmide cekildim cok sukur temiz acik cikti enfeksiyondan olmus megerse
cnm peki degerlerin nasil yazabilirmisin bana lutfen nasil takibe alip bilmiyolar inanamiyorum doktorlara bazen genis ayrintili ultrasounda fln girmedinmibendede şüpheleniyolar ama sağlıksız rahim içi gebelik te olbilir dediler. önce kürtaj değer düşmezse iğne dediler. ama bence rahim içi gebelik ve kendi düşsün diye umut ediyorum. düşmüyor. artık dr.a git gel bıktım hiç bişi yapmıyolar bekletmekten başka.
Daha once Prof a gitmiştim senin seviyende pıhtılaşma olan hastalar ilac bile kullanmadan doğurdu dedi ama madem 2 düşüğün var coaspirin ic dedi.. Ve progestan kullanıyorum canımbazen progesteron eksikliğinden olabiliyor canım amayinede başka bi dr.a git derim. çünkü belki iğne kullanman gerekir. pıhtılaşma normalde olmayan insanda bile gebelik te 2-3 katı artıyor. yani sende zaten pıhtılaşma var, gebelik dahada tetikliyor. bi başka dr.a görün derim ama çok endişelnme söylediklerimden tedbir al diye söyledim canım. sağlıcakla kal...
Bilmiyorum garip bi psikolejideyim bir kere odamı bi temizleyin dedim ertesi gun bu oldu esim de bırak bişey olur diye cok Israr etti Aslına bakarsan onun tepkisini de düşünüyorumBencede bir doktora git allah gostermesin dusun tehliken olmasin extra kanama durdurucu ilac fkn vermedimi doktor
Cnm moralini bozmak isstemem ama dis gebelik belirtileri gibi bunlar peki simdi kahverengi leke seklinde akintin gelmiyormu camur gibi yani kasik agrin yokmu mesela benimde sol tüpumdeydi o tarafimm cok sancilaniyordu lekelerim vardi camur gibi akintim4 dr. kontrol ediyor canım tabiki bundan haberleri yok. ultrasonda dış gebelik emaresi yok ama normal gebelik emaresi de yok. 14 ekim son adet t. diyebilirim. kim. dendi ve ben hiç bidaha bakmadım. 18 kasımda kanama oldu noormal adet gibi adet gördüm sandım. 12 gün sonra değer 98 çıktı. önceleri 3 günde 2 ye katlıyordu. sonra azaldı bu. çarşamba 617 cuma 672 ve dün 760.
Hicbisey yapma cnm senden onemli degil ya bebegindende ev isi hic bitmezz ben temizlik hastasiyim esim zorla kolumdan tutar yapma artik birak ev tertemiz daha nasil olacak der ama duramiyorum hep dahasini istiyorum ve artik hastalik derecesine geldim..simdi calismalara basladik diye kendimi tutuyorum biraz allahim izin verirde hamile kalirsam artik evi ne gotururse gotursun umursamicam diyorumBilmiyorum garip bi psikolejideyim bir kere odamı bi temizleyin dedim ertesi gun bu oldu esim de bırak bişey olur diye cok Israr etti Aslına bakarsan onun tepkisini de düşünüyorum
hiç bir belirtim yok canım. ne bi ağrı, ne bi lekelenme, o yüzden belkide tam teşis koyamadılar. birde dış gebelikte daha çok artıyomuş galiba benim kinin artışı düşüyor mesela. yakında nerdeyse tamamen duracak . seninde mi öyleydi nasıldı artış ?Cnm moralini bozmak isstemem ama dis gebelik belirtileri gibi bunlar peki simdi kahverengi leke seklinde akintin gelmiyormu camur gibi yani kasik agrin yokmu mesela benimde sol tüpumdeydi o tarafimm cok sancilaniyordu lekelerim vardi camur gibi akintim
benimde ilk ogrendigimde degerim 81 di sonra sonra 160 lardaydi sonra dustu 130 lara ve sonra burda letam diye biryer var oraya gonderdiler ayrintili ultrasounda girdim orda anlasildi dis gebelik oldugun sol tupumde oldugu beni acil devlet hastanesine sevketti doktorum orda igne vurulmam gerektigini erkenken dedi ve gittik bikacgun takibe aldilar ve 200 lerdeyken ilk ignemi yaptilar 4 gun sonra tekrar beta hcg me baktilar dusmedi degerim artti 700 lerdeydi ve ikinci ignemi vuruldum bu kez yavas yavas dustu cnmhiç bir belirtim yok canım. ne bi ağrı, ne bi lekelenme, o yüzden belkide tam teşis koyamadılar. birde dış gebelikte daha çok artıyomuş galiba benim kinin artışı düşüyor mesela. yakında nerdeyse tamamen duracak . seninde mi öyleydi nasıldı artış ?
yurtdisindayim biliyorum cokk uzun bi surec cok yipratici allahim gunah yazmasin ama bende biran once dusecekse dussun yada ne olacaksa olsun diyordum cunku bir sonu yoktu iyi olmucakti ve ne yapagimizida bilmiyorduk hep acaba acaba deyip duruyoduk artik sonucu ogrenince rahatlamistik birazda olsadevlet hastanesine de gittim özele de canım. devlet hastanesi 2. basamak dedikleri ayrıntılı ultrasonda baktı. özel deki zaten gitmeden son teknoloji diye okumuştum. ama ne kadar anladılar bilemiyorum. sen hangi ildesin canım. ben ankara dayım. artık sonlansa gerçekten üzülmücem. bebeği kaybetmeme zaten artık üzülmüyorum. şunu hayırlısıyla bi sonlandırsak başaka dileğim yok şuan. regl sancıları oluyor arada acaba diyorum kendi mi düşecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?