Olabilir benim doktorum kan pıhtılaşması olup olmadığına bakmadan veriyor hep iğneyiIyi aksamlar bende 3 deneme tup bebek yapacam oncesinde genetik yaptirdik buhun doktorum aradi biraz kan pihtilasmasi cikti transferde igne kullarsin dedi iki denememde tutma olmadi acaba bundan mi bilgisi olan paylasirmi
Oncelikle gecmis olsun.yasadiginizin tam anlamiyla aynisi benim basima da geldi.igne kullanmama ragmen 9+2 haftalikken karnimda oldu.bundan once 8 haftalikken kaybettim bebegimi.dokdorum bana pihtilasmadan olmadigini dusunerek butun testleri yapti.Genetik,bagisiklik,triod,seker,rahim flimi ayni zamanda esimede testler.Fakat ne bende ne esimde bi problem cikmadi sadece bende pihtilasma.Suan dokdorum problemin bizde degil embriyolar olusurken saglikli olusmadigini ve bebeklerin sagliksiz oldugu icin ayni haftalarda kaybettigime emin oldu.Ben gebeliklerimi norma yollarla elde etmistim.Suan tup bebege karar verildi.Kızlar merhaba yeni üyeyim. Kan pıhtılaşması var kromozomlarım temiz. 3 düşük yaptım. 3.de kan pıhtılaşması. Olduğu anlaşıldı. 4. Gebeliğimde iğne kullandım. Oksapar 0.4mllik kullandım. Colaspin kullandım. Folik asit kullandm. Ama iki aylık olunca kalp atışı duyulmadan öldü bebek. Kürtaj oldum. Bu durumda olan arkadaşlar bana yardımcı. Olur musnz??
Çok teşekkür ederim. Durumunuzdaki gelişmeleri Bana da söyler misiniz? Ona göre bende karar vereyim şimdiden teşekkürler. Allah yardımcınız olsunOncelikle gecmis olsun.yasadiginizin tam anlamiyla aynisi benim basima da geldi.igne kullanmama ragmen 9+2 haftalikken karnimda oldu.bundan once 8 haftalikken kaybettim bebegimi.dokdorum bana pihtilasmadan olmadigini dusunerek butun testleri yapti.Genetik,bagisiklik,triod,seker,rahim flimi ayni zamanda esimede testler.Fakat ne bende ne esimde bi problem cikmadi sadece bende pihtilasma.Suan dokdorum problemin bizde degil embriyolar olusurken saglikli olusmadigini ve bebeklerin sagliksiz oldugu icin ayni haftalarda kaybettigime emin oldu.Ben gebeliklerimi norma yollarla elde etmistim.Suan tup bebege karar verildi.
Tesekkur ederim tabikiÇok teşekkür ederim. Durumunuzdaki gelişmeleri Bana da söyler misiniz? Ona göre bende karar vereyim şimdiden teşekkürler. Allah yardımcınız olsun
Canm ben dondurulmis tramsferi oldum bellemedeyim.suanİyi akşamlar mtlsonn durumun nasıl tüp bebek yaptırdınmı bana da söylermisin. Kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Senden haber bekliyorum.
Yumurtalar toplandi genetikten sonuc bekliyoruz embriyolar genetige gitti.insallah guzel sonuc olur.ama korkmuyorda degilim ayni seyi yasarim diye.burdan size yazarimİyi akşamlar mtlsonn durumun nasıl tüp bebek yaptırdınmı bana da söylermisin. Kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Senden haber bekliyorum.
Niye genetige gitti bizim sadece kanda genetiklere bakildi ama yumurta falan cgitmediYumurtalar toplandi genetikten sonuc bekliyoruz embriyolar genetige gitti.insallah guzel sonuc olur.ama korkmuyorda degilim ayni seyi yasarim diye.burdan size yazarim
Saol canm acaba baska sorun mu var sizdeMesajınızı yeni gördüm. Cevabı yazmışsınız. Sizin için hep dua edeceğim inşallah hayırlı sonuçlar gelir.
Nerde yapiyorsun tup bebegi ben bruksel tup bebekte yaptim istanbul yücel karamanaMesajınızı yeni gördüm. Cevabı yazmışsınız. Sizin için hep dua edeceğim inşallah hayırlı sonuçlar gelir.
Teklayan dusuklerim varNiye genetige gitti bizim sadece kanda genetiklere bakildi ama yumurta falan cgitmedi
Hayirlisi olsun insallahTeklayan dusuklerim var
Ben daha tüp bebeğe başlamadım ama düşüklerimin sebebide görünürde kan pıhtılaşması. Embriyoda sıkıntı olabilir diye tüp bebek yapalım embriyoyu inceleyelim o zaman düşmez dediler.Nerde yapiyorsun tup bebegi ben bruksel tup bebekte yaptim istanbul yücel karamana
Şuan sadece aşırı derecede pıhtılaşma sorunum olduğu söylendi. İğnelerde fayda vermeyince bir daha düşük yapınca.hematolojiye gönderdi doktor. Ayrıntılı tahlil yaptılar. 20 gün sonra tam belli olacak ne sıkıntım olduğu.Saol canm acaba baska sorun mu var sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?