kan pıhtılaşması

Şuan sadece aşırı derecede pıhtılaşma sorunum olduğu söylendi. İğnelerde fayda vermeyince bir daha düşük yapınca.hematolojiye gönderdi doktor. Ayrıntılı tahlil yaptılar. 20 gün sonra tam belli olacak ne sıkıntım olduğu.
Bende az pihtilasma cikti igne kullaniyrum

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haber verirsin. Merak ettiğim embriyoda genetik inceleme yaptılarmı. Doktor bana pcd diye bir genetik araştırmadan bahsetmişti. Embriyo üzerinde yapılıyormuş. Bu sayede düşük ihtimalim yüzde ona kadar düşecekmiş
Meraba arkadasim!.sanada mi tup dediler.yeni mi gittin dokdora.ayni durumdayim.sana da burdan yazmistim.galiba sana tup yapalim diye yeni soyled3iler.benim yarin embriyolarim genetige gidiyor.ordan gelen sonucla aslinda sikintinin embriyoda olup olmadigi cikacak.merakla bekliyorum

Meraba arkadasim!.sanada mi tup dediler.yeni mi gittin dokdora.ayni durumdayim.sana da burdan yazmistim.galiba sana tup yapalim diye yeni soyled3iler.benim yarin embriyolarim genetige gidiyor.ordan gelen sonucla aslinda sikintinin embriyoda olup olmadigi cikacak.merakla bekliyorum
Evet banada tüp bebek yapalım embriyoyu inceleyelim belkide sorun embriyodadır dediler. Bunu diywn kadın doğum doktoruydu üç hafta önce söyledi. Hematoloji doktoruda tahlil yaptırdı çıkan sonuca göre embriyo tahlilinin gerekli olup olmadığı anlaşılır dedi. Yani 26 şubatta sonuçlarım belli olacak. Sonuçlara göre tüp bebek yapıp yapmıycagım söylenecek.

Bende az pihtilasma cikti igne kullaniyrum
Merhaba canım eğer genetik sonuçların duruyorsa bana yazarmısın karşılaştıracağım. Birde ne kadarlık hamilesin. Ben 35 gün önce düşük yaptım. Kalp atışı görünmedi 8 haftalıktı kürtaj oldum. Bu benim dördüncü gebeliğimdi. Diğer üçünde iğne kullanmamıştım pıhtılaşmayı bilmiyordum. Bunda oksapar 4000 kullandım. Coraspin 100 mg kullandım. Ve diğer vitamin ilaçlarını kullandım. 6 haftalıkken siyah pıhtı şeklinde lekelenmelerim oluyordu progestan 200 mg kullandım aynı zamanda iğnelerdende vurundum progestan iğneleri. Sürekli yattım hiç kalkmadım. Kanamam arttı ve sonunda kanamayla birlikte düştü.

Merhaba canım eğer genetik sonuçların duruyorsa bana yazarmısın karşılaştıracağım. Birde ne kadarlık hamilesin. Ben 35 gün önce düşük yaptım. Kalp atışı görünmedi 8 haftalıktı kürtaj oldum. Bu benim dördüncü gebeliğimdi. Diğer üçünde iğne kullanmamıştım pıhtılaşmayı bilmiyordum. Bunda oksapar 4000 kullandım. Coraspin 100 mg kullandım. Ve diğer vitamin ilaçlarını kullandım. 6 haftalıkken siyah pıhtı şeklinde lekelenmelerim oluyordu progestan 200 mg kullandım aynı zamanda iğnelerdende vurundum progestan iğneleri. Sürekli yattım hiç kalkmadım. Kanamam arttı ve sonunda kanamayla birlikte düştü.
Canm insallah bu sefer tutar benim testler istanbulda alamadim bu gidismde alacam zaten hafif cikmisti cok onemli degil dedi doktorum ama igne kullaniyorum

Kizlar bende tup bebekle suanda hamile gibiyim ama daha kese ve kalp atisi gorunmedi. Suanda her tup bebekte kullanilan hibor kan sulandiriciyi kullaniyorum.
Benim kan pihtilasma testimde MTHFR A1298C HOMOZIGOT MUTANT cikti. Tup bebek dr.um kan sulandirici igne kullanmana gerek yok dedi. Kalp atisini duyarsak kesersin igneyi dedi. Ama sizce kesmeli miyim?

Kizlar bende tup bebekle suanda hamile gibiyim ama daha kese ve kalp atisi gorunmedi. Suanda her tup bebekte kullanilan hibor kan sulandiriciyi kullaniyorum.
Benim kan pihtilasma testimde MTHFR A1298C HOMOZIGOT MUTANT cikti. Tup bebek dr.um kan sulandirici igne kullanmana gerek yok dedi. Kalp atisini duyarsak kesersin igneyi dedi. Ama sizce kesmeli miyim?
Me

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah hayırlı bir şekilde kucagına alırsın. Benimki heterozigottu. Doğuma kadar kullanacaksın dendi. Ama bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldo seninkiyle aynıydı 13. Jaftasına kadar kullandı iğneyi. Birde clexsan 4000 kullanıyordu.

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah hayırlı bir şekilde kucagına alırsın. Benimki heterozigottu. Doğuma kadar kullanacaksın dendi. Ama bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldo seninkiyle aynıydı 13. Jaftasına kadar kullandı iğneyi. Birde clexsan 4000 kullanıyordu.
Saol ben 9 ay boyunca kyllanacam oyle soylrndi

Arkadaşlar merhaba ben 29 aralık günü 8 haftalık bebeğin kalp atışı görünmediği için kürtaj oldum.yani tam 43 gün geçti hala adet olmadım. Bir hafta önce eşimle birliktelik yaşadım tam 3 gün spnra aşırı derece kasık ve bel agrısı yaşadım o gün yapışkan kıvamlı kahve rengi akıntım oldu ama az. Ertesi günde çok az akıntı oldu bir kaç damla şeklinde. Kasık agrılarımda bel agrılarımda akıntımda hepsi kesildi. Daha önceki düşüklerimde hiç böyle olmamıştım. Bu dördüncü düşüğüm bir tek bunda kürtaj oldum. Acaba böyle bir durum yasayan varmı. Benimkisi hamilelik falanmı.

Back
X